agrio.imeros Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2014 Το λοιπον, θελουμε ενα γραφειο μηκος 1,95μ, πλατος 70 εκ και υψος 70 εκ. Το γμτ ειναι πως δε βρισκουμε σε αυτες τις διαστασεις. Ειδαμε ομως πως τα ποδια για τα γραφεια τα πουλαν χωριστα στο ικεα. Υπαρχει καπου θεσσαλονικη κανενα μαγαζι/εργοστασιο/κατι τεσπα που να μπορουμε να κοψουμε μια επιφανεια mdf προφανως, για γραφειο, δλδ χοντρη και διαστασεων 1,95x0,7m; Στο praktiker κόβουν mary ... Όχι όμως οβάλ , κυκλικά κτλ ... http://www.praktiker.gr/Services-Support
agrio.imeros Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2014 Ναι βρε κόβουν, αλλά υλικό που θα βρω; Στη ξυλεία που έχουν δεν υπάρχει αυτό που θες ;
mary Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2014 Στη ξυλεία που έχουν δεν υπάρχει αυτό που θες ; στο σάιτ έχουν mdf αλλά παχους τσιγαροχαρτου. Στα φυσικα μαγαζια δε ξερω τι εχουν και αν εχουν.
scullyist Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2014 Aν δεν βρεις το πάχος που θέλεις, μια λύση είναι να ενωθούν 2 πιο λεπτά και στην εξωτερική πλευρά (του πάχους δλδ) να μπει -δεν θυμάμαι πως την λένε- ταινία που κολλάει και έχει ίδια επιφάνεια. Δεν καταλαβαίνεις τίποτα από διαφορά, το έκανα όταν ήθελα να βάλω πλάτη σε πεντάρι πάχος πέρα ως πέρα στον τοίχο και δεν έβρισκα. Μου ενώσανε δύο 2,5άρια και βουαλά Πιο πάνω από το Lidl (που πάει προς τα μνήματα), στα 20 μέτρα δεξιά έχει ξυλάδικα στη σειρά (πληροφορία μετά από τηλ σε 3ο, γιατί δεν θυμόμουν με τίποτα που βρίσκονται, οπότε ας επιβεβαιώσει κάποιος αν το γνωρίζει). Βλέπεις τι θέλεις να σου κόψουν (mdf, νοβοπαν, whatever) τιμή ανα τετραγωνικό κλπ.
mary Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2014 Aν δεν βρεις το πάχος που θέλεις, μια λύση είναι να ενωθούν 2 πιο λεπτά και στην εξωτερική πλευρά (του πάχους δλδ) να μπει -δεν θυμάμαι πως την λένε- ταινία που κολλάει και έχει ίδια επιφάνεια. Δεν καταλαβαίνεις τίποτα από διαφορά, το έκανα όταν ήθελα να βάλω πλάτη σε πεντάρι πάχος πέρα ως πέρα στον τοίχο και δεν έβρισκα. Μου ενώσανε δύο 2,5άρια και βουαλά Πιο πάνω από το Lidl (που πάει προς τα μνήματα), στα 20 μέτρα δεξιά έχει ξυλάδικα στη σειρά (πληροφορία μετά από τηλ σε 3ο, γιατί δεν θυμόμουν με τίποτα που βρίσκονται, οπότε ας επιβεβαιώσει κάποιος αν το γνωρίζει). Βλέπεις τι θέλεις να σου κόψουν (mdf, νοβοπαν, whatever) τιμή ανα τετραγωνικό κλπ. ποιο lidl καλε; για ποια περιοχη λες;
scullyist Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2014 Πυλαία, Λεωφ.Γεωργικής σχολής, ikea κλπ, από 'κει μεριά AN δεν απατώμαι (εκτός αν έχει κλείσει εκεί πλέον και μας έχει διαφύγει :/)
mary Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2014 Πυλαία, Λεωφ.Γεωργικής σχολής, ikea κλπ, από 'κει μεριά AN δεν απατώμαι (εκτός αν έχει κλείσει εκεί πλέον και μας έχει διαφύγει :/) Έχει lidl εκεί απέναντι από το ικεα αλλά είναι λίγο απομονωμενα... Ποια μνηματα καλε; παραδίπλα έχει χόντος
Adon1s Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2014 το μπερδεύει με της Θέρμης αλλά εκείνο το LIDL είναι πάνω απο το Αλλατίνι 1
mary Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2014 Θύμισε μου ρε Adon1s περίπου οδό/περιοχη. Αδριανουπολεως είναι;
saxos55 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2014 Εχω θεμα με τα πουκαμισα. Εχω 2-3 που γυριζοντας 1 φορα τα ακρα των μανικιων,στο εσωτερικο τους εχουν αλλο χρωμα και texture,που ουσιαστικα ειναι και κομματι του σχεδιου του πουκαμισου. Ωστοσο , με το να το εχω γυρισμενο μια φορα,δε με βολευει να το φοραω τοσο χαμηλα (στο υψος λιγο ψηλοτερα απο τους καρπους). Πως μπορω να "στερεωσω" τα μανικια με 1 γυρισμα μονο , πιο ψηλα ; Υπαρχει καποιο "τρικ" με καποιο καταλληλη τσακιση ; Εδώ είσαι. (ο δεύτερος τρόπος, σου έχω linkάρει ακριβώς το σημείο) 1
agrio.imeros Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2014 το μπερδεύει με της Θέρμης αλλά εκείνο το LIDL είναι πάνω απο το Αλλατίνι Θύμισε μου ρε Adon1s περίπου οδό/περιοχη. Αδριανουπολεως είναι; Πυλαίας είναι ... http://www.stigmap.gr/view218-lidl-thessaloniki-pylaia.html 1
Adon1s Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2014 Θύμισε μου ρε Adon1s περίπου οδό/περιοχη. Αδριανουπολεως είναι; Αυτό που λέω εγώ , δεν θυμάμαι την οδό. Σκέψου πως είσαι Χαριλάου στην Παπαναστασίου και πας προς Βούλγαρη , συνεχίζεις μετά το τέλος της Βούλγαρη ευθεία τον δρόμο που πάει Θέρμη , στο δεξί σου χέρι . 1
scullyist Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2014 + Η περιοχή είνα Θέρμη, αλλά όχι κατοικημένη περιοχή. Κοντά στα νεκροταφεία Θέρμης (Αναστάσεως του Κυρίου). Το συγκεκριμένο Lidl έχει οδό Εκάβης (ελπίζω να μην έχει 2 lidl προς τα εκεί και κάνω πάλι φάουλ με την οδό ), πάνω στο δρόμο Θέρμης-Πανοράματος. 1
mary Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2014 Παιδιά με έχετε μπερδέψει. Αλλού λέει ο Adon1s και αλλού η scullyist. @ scullyist σίγουρα είναι στο δρόμο θερμης Πανοράματος; βρηκα ένα λιντλ που να ταιριάζει με αυτό που λες (κοιμητήριο, εκαβης δρόμος κλπ) . Και δεν έχει σχέση με αλλατινη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις