Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μα φυσικα να τεινεις προς τα εκει για προσωπικη σου επιλογη.αλλα οχι οτι ισχυει για εσενα,ισχυει και για τους αλλους.γιατι καταλαβαινεις οτι βαρυγδουποι χαρακτηρισμοι του στυλ φθηνιαρικη σε ποιοτητα.....ειναι λιγο καπως.

• Like 3
  • Απαντ. 93
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

attachicon.gif1.jpg

Απίστευτα φτηνιάρικη αυτη η 280Χ. Και οι υλοποιήσεις της sapphire, αστα κλαψτα...

Καλά τώρα μου δέιχνεις Non reference κάρτα και νομίζεις οτι είπες και εξυπνάδα?Eννοείται η nvidia βγάζει καλύτερες reference κάρτες.

Δημοσ.

aneyrysm δειξτου μια με reference ψυχτρα να ησυχασει.και μετα δειξτου και μια με μια non reference ψυχτρα για να ηρεμησει παραπανω.και μετα πες του οτι απλα η ψυχτρα δεν ειναι reference και ασε τον να το ψαξει λιγο :P

• Like 1
Δημοσ.

δέν είμαι παντογνώστης,απλά έχει τύχει να έχω amd προιόντα και μου βγήκαν όλα σκάρτα.Βέβαια μπορεί να μου πείς οτι και τα άλλα προιόντα έχουν προβλήματα και με το δίκιο σου,αλλα προσωπικά δέν είχα ποτέ προβλήματα με intel nvidia και επέτρεψέ μου να τείνω προς τα εκεί.

2 Amd k6, 3 Athlon xp στα 1600, 2000, 2600. ενας Athlon 64, πέντε Phenom II, ενας 8150 και ένας 8320, μια ati rage pro, mia 9000pro, mia 9600XT, μια 9800Pro, μια  2600, 5 48*0, 3 5850, 2 6970 και 3 7970/280Χ λειτουργούν. Απεναντίας, ότι μηχανημα έχασα εκτός από ένα, κατα τύχη είχαν ιντελ. Και 2 κάρτες γραφικών που έβαλα σε πισιά φίλων κάηκαν. Μαντεψε. Ηταν πράσινες. Σε κατατρόπωσα? 

• Like 5
Δημοσ.

Η 280Χ ειναι εξαιρετικη επιλογη στα λεφτα της απο οποιαδηποτε εταιρια παρεις. Εγω προτιμω παντα Sapphire και οχι μονο ποτε δεν ειχα προβλημα,αλλα ειμαι πολυ ευχαριστημενος. Τωρα εχω μια R9 270X ,που περα απο καλες επιδοσεις,ειναι ησυχη και αθορυβη.

Οι Nvidia ειναι επισης καλες αλλα υπερτιμημενες αναλογικα με τον ανταγωνισμο και τις επιδοσεις τους για αυτο και εχουν χασει και συνεχιζουν να χανουν σε πωλησεις απενταντι στην AMD.

• Like 3
Δημοσ.

Η 280Χ ειναι εξαιρετικη επιλογη στα λεφτα της απο οποιαδηποτε εταιρια παρεις. Εγω προτιμω παντα Sapphire και οχι μονο ποτε δεν ειχα προβλημα,αλλα ειμαι πολυ ευχαριστημενος. Τωρα εχω μια R9 270X ,που περα απο καλες επιδοσεις,ειναι ησυχη και αθορυβη.

Οι Nvidia ειναι επισης καλες αλλα υπερτιμημενες αναλογικα με τον ανταγωνισμο και τις επιδοσεις τους για αυτο και εχουν χασει και συνεχιζουν να χανουν σε πωλησεις απενταντι στην AMD.

καλα αυτο δεν ισχυει και το ξερεις

η αναλογια ειναι 65-35% και αυτο με το ζορι

Δημοσ.

Αν μπορουσα θα εφτιαχνα 10 Account να σου εκανα με ολα Like για το παραπανω :)

• Like 2
  • Super Moderators
Δημοσ.

Υπενθυμίζεται ότι η ευγενική συμπεριφορά έναντι των υπολοίπων μελών δεν είναι απλώς επιθυμητή.

Είναι απαραίτητη.

(Διαγράφηκαν έξι (6) μηνύματα και δύο μέλη θα μας λείψουν για μερικές ημέρες)

• Like 8
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αν βαζατε ολη αυτη την ενεργεια στο να στησετε το πιο vfm 1200€ συστημα θα ειχε προταθει ηδη κατι τετοιο (αντι να τρωγεστε για το ποια υποδεεστερη καρτα απο την 290 ειναι καλυτερη..):

56€   Corsair 200R

80€   Asrock H97 Pro4

165€ i5 4460

390€ PowerColor 290/ Gigabyte 290 (powercolor πιο δυνατη αλλα 1 χρονο λιγοτερη εγγυηση [νομιζω]) 

76€   HyperX Fury 8GB

50€   Seagate Barracuda 1TB

86€   CoolerMaster G750M

74€   Samsung 840 evo 120GB

------

977€

Προσθετεις περιφερειακα/οθονη απο τις αλλες προτασεις+περισσοτερο ψαξιμο και εισαι ~1200€.

Επεξ/σία από Ashmadia
  • Like 4
Δημοσ.

Καμια προταση για κουτι? Θα προτιμουσα midi tower.

(VALUE FOR MONEY)...

Σου εχουν γινει προτασεις για Midi Tower αν κοιταξεις καλυτερα πιο πισω.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδια σορρυ άλλαξα γνώμη. Τελικά νομιζω πως θα κανω oc στον επεξεργαστή να τον φτάσω τουλάχιστον πανω απο 4.0 .Άρα παω σε υδροψυξη και αλλαγη μητρικής και τροφοδοτικου?

Για να κανω oc χρειάζομαι τεχνικό?

Επεξ/σία από TikiTaka23

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...