enteacher04 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 Αξίζουν οι βαλίτσες της προσφοράς του Μαρινόπουλου; Τις θέλω για αεροπορικό ταξίδι (μετανάστευση), και επειδή είμαι άσχετος με αεροπλάνα, είπα να ρωτήσω αν αυτές οι βαλίτσες έχουν το κατάλληλο μέγεθος (διαστάσεις) για τον έλεγχο στο αεροδρόμιο (νομίζω υπάρχουν συγκεκριμένα μεγέθη για χειραποσκευή+βαλίτσα)
mary Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 το πρωτο που πρεπει να κοιταξεις για ταξιδι με αεροπλάνο ειναι οι βαλιτσες να ειναι ελαφρες. Πουπουλο αν γινεται γιατι χρεωνεσαι το βάρος. 1
sintalkas Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 εγώ μια kem που είχα πάρει από το carrefour μου βγήκε μάπα
enteacher04 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 Ευχαριστώ,θα τσεκάρω τις βαλίτσες να δω αν είναι ελαφριές ή όχι, αλλά θα ήθελα αν γίνεται να μου πείτε τις επιτρεπτές διαστάσεις που θα πρέπει να έχει μια βαλίτσα για να περάσει ως χειραποσκευή
paylidis Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 Ευχαριστώ,θα τσεκάρω τις βαλίτσες να δω αν είναι ελαφριές ή όχι, αλλά θα ήθελα αν γίνεται να μου πείτε τις επιτρεπτές διαστάσεις που θα πρέπει να έχει μια βαλίτσα για να περάσει ως χειραποσκευή κάθε εταιρία εχει το δικο της αλλα σου δίνω ένα αυστηρό παραδειγμα απο την ryanair 55cm x 40cm x 20cm http://www.ryanair.com/en/terms-and-conditions/regulations-cabinbaggage/ Οι βαλίτσες ειναι ωραίες, τις ειχα κοζάρει καιρό αλλα περιμενα να τις βγαλει μια μια κανένα -30% μιας και δε τις χρειάζομαι όλες...
tornado Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 Ευχαριστώ,θα τσεκάρω τις βαλίτσες να δω αν είναι ελαφριές ή όχι, αλλά θα ήθελα αν γίνεται να μου πείτε τις επιτρεπτές διαστάσεις που θα πρέπει να έχει μια βαλίτσα για να περάσει ως χειραποσκευή αναλογα την εταιρια, οι low cost εχουν μεγεθη οπως 50Χ40Χ20 ενω οι πιο κυριλε ειναι λιγο παραπανω 55Χ45Χ25 (http://el.aegeanair.com/hrisimes-plirofories/plirofories-aposkeuon/epitrepomena-oria-aposkeuonheiraposkeuon) Διαλεξε με τι ταξιδευεις και παρε αναλογα τις βαλιτσες σου.
arxaggelos Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 Προφανώς δεν μιλάμε για χειραποσκευή με τις παρακάτω, αλλά μιας και ανέφερες μετανάστευση: http://www.lidl-hellas.gr/cps/rde/SID-C6A9C846-954C45FF/www_lidl_gr/hs.xsl/oi-prosfores-mas.htm?action=showDetail&id=14327
enteacher04 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουνίου 2014 Καλή φαίνεται, αν δεν μείνω ευχαριστημένος με αυτές του Μαρινόπουπου που θα τις δω αύριο, μαλλον θα την πάρω, γιατί φαίνεται σχεδιασμένη για αεροπορικά ταξίδια
drdedus Δημοσ. 20 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2014 Προφανώς δεν μιλάμε για χειραποσκευή με τις παρακάτω, αλλά μιας και ανέφερες μετανάστευση: http://www.lidl-hellas.gr/cps/rde/SID-C6A9C846-954C45FF/www_lidl_gr/hs.xsl/oi-prosfores-mas.htm?action=showDetail&id=14327 Έχει κάποιος άποψη για την συγκεκριμένη? Αξίζει στα χρήματα αυτά η να δώσουμε 10-20 ευρώ περισσότερα για κάτι καλύτερο? off topic (Πριν 15 χρόνια είχα πάρει τζάμπα από μαγαζί stock μια σκέτο πανί ocean pacific πορτοκάλι και φέτος μετά απο απίστευτη κακομεταχείριση άνοιξε η ραφή σε μια από τις τσέπες Είναι τόσο μεγάλη που για πλάκα έμπαινες μέσα κουλουριασμένος Αν την φόρτωνες τερμα ήταν πολύ δύσκολο να την μετακινήσεις Έχετε πετύχει κάτι παρόμοιο?
louben Δημοσ. 20 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2014 γΙΑ Αυτη δεν ξερω ειχε βγαλει πριν κανενα διμηνο μια αλλη σειρα (πηρα της καμπινας επιβατων) και ειναι πολυ καλη.
enteacher04 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουνίου 2014 Πέρασα σήμερα από τα carrefour για να ελέγξω τις βαλίτσες, και είδα ότι η μεσαίου μεγέθους βαλίτσα του σετ έχει διάσταση 56cm. Η αεροπορική εταιρία που πετάω έχει ως μέγιστη διάσταση 55 x 40 x 20 cm. Λέτε να υπάρχει πρόβλημα; Εγώ φανταζόμουν ότι οι εταιρίες που φτιάχνουν βαλίτσες τις έχουν φτιάξει έτσι ώστε να χωράνε ακριβώς στα αεροπλάνα, και να μην έχει πρόβλημα ο επιβάτης. Τι λέτε, να το αποτολμήσω, ή δε θα χωράει ως χειραποσκευή;
katcos Δημοσ. 20 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2014 Πέρασα σήμερα από τα carrefour για να ελέγξω τις βαλίτσες, και είδα ότι η μεσαίου μεγέθους βαλίτσα του σετ έχει διάσταση 56cm. Η αεροπορική εταιρία που πετάω έχει ως μέγιστη διάσταση 55 x 40 x 20 cm. Λέτε να υπάρχει πρόβλημα; Εγώ φανταζόμουν ότι οι εταιρίες που φτιάχνουν βαλίτσες τις έχουν φτιάξει έτσι ώστε να χωράνε ακριβώς στα αεροπλάνα, και να μην έχει πρόβλημα ο επιβάτης. Τι λέτε, να το αποτολμήσω, ή δε θα χωράει ως χειραποσκευή; Με lufthansa , aegean , swiss έχω ταξιδέψει αρκετές φορές και με on board αποσκευές πάντα λίγο μεγαλύτερες (1-2 cm) από τις προβλεπόμενες διαστάσεις , δεν είχα ποτέ πρόβλημα 1
paylidis Δημοσ. 20 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2014 Με lufthansa , aegean , swiss έχω ταξιδέψει αρκετές φορές και με on board αποσκευές πάντα λίγο μεγαλύτερες (1-2 cm) από τις προβλεπόμενες διαστάσεις , δεν είχα ποτέ πρόβλημα και εμενα ειναι 2 ποντους μεγαλύτερη απο το (αυστηρό) όριο της ryanair και δε μου εχουν πει τιποτα... Αν τη ζουπήξεις λιγο θα μπει στο sizer
JohnnyX Δημοσ. 20 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2014 Για τη ryan μπορει να μην εχεις προβλημα για ταξιδι ΑΠΟ ελλαδα Αλλα αν επιστρεφεις ΣΤΗΝ ελλαδα με ryan..θα σε γδησουν κανονικα !
Moderators matrixxx Δημοσ. 20 Ιουνίου 2014 Moderators Δημοσ. 20 Ιουνίου 2014 Μεταφερθηκαν εδώ τα παραπανω 14 ποστς, από το τοπικ "εκτος τεχνολογιας" των προσφορων. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα