Προς το περιεχόμενο

ASUS MemoPad 7 ME170C Wi-Fi 8GB White 77 euro @ Mediamarkt

GoldenEye

Προτεινόμενες αναρτήσεις

http://www.mediamarkt.gr/mcs/product/ASUS-MemoPad-7-ME170C-Wi-Fi-8GB-White,99452,480514,1350337.html?langId=-18&et_cid=252&et_lid=1554&et_sub=AsusMemoPadTVC

• Οθόνη 7 ιντσών με ανάλυση 1024 x 600 pixels
  • Intel Atom Z2520 Dual Core SoC
  • 1GB μνήμης RAM
  • είτε 8 GB εσωτερική μνήμη η οποία είναι επεκτάσιμη μέσω κάρτας microSD
  • VGA κάμερα (0.3 megapixel μπροστά), 2 megapixel κάμερα στο πίσω μέρος
  • Android 4.4.2 KitKat με ZenUI
  • 3,950 mAh μπαταρία
  • 285 γραμμάρια
  • Bluetooth 4.0, GPS, WiFi, υποστήριξη Miracast
  • λευκό χρώμα 

Καλή τιμή για επώνυμο tablet με αξιοπρεπή χαρακτηριστικά. 

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 74
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δεν ξέρω κατά πόσο είναι προσφορά γιατί δεν υπάρχει ακόμα πουθενά αλλού, προσωπικά θα πάω να το δω από το MM και ίσως το πάρω γιατί με αυτή την τιμή είναι ικανοποιητικότατα τα χαρακτηριστικά του (εκτός της ανάλυσης που θα μπορούσε να είναι λίιιγο καλύτερη).

Ο γαμπρός μου είχε πάρει ένα με ατομ πολύ καλό δεν το περίμενα για διπύρηνο.... Με έβαλε σε σκέψεις να το τσιμπήσω αν και είμαι παιδί νεξους αλλά Νο μονευ.... Πήρε ένας φίλος μου το ME173 νομίζω με 4πυρηνο μεντιατεκ όμως καλουλι αλλά θα προτιμούσα τον ατομ... Και με 4.4 ενώ το άλλο με 4.2

ωραιο ειναι με 1gb ram και atom και αρκετα μεγαλη μπαταρια...θα μπορουσε η αναλυση οθονης να ηταν καλυτερη π.χ 1280*800 αλλα και παλι σε τετοια τιμη μια χαρα ειναι και ταχυτατο και καλη μαρκα και μεγαλη αυτονομια.

Παίδες το πήρα το ταμπλετακι από το mediamarkt στην Πυλαία. Για 77 ευρώ είναι πολύ καλό.

Τα χρώματα μου φάνηκαν λίγο μουντα αλλά δεν περίμενα να έχει οθόνη επιπέδου ρετινα. Πολύ συμπαγες είναι και φάνηκε αρκετά ποιοτικό. Μολις συνδέθηκε στο wifi έκανε ανάβαθμιση λογισμικου. Πληροφοριακά δεν έχει κιτ κατ αλλά 4,3 έκδοση αντροιντ. Είχε ακόμα 8 με 9 κομμάτια.

• Like 1

παιδιά να πούμε νομίζω το βασικότερο!

Ο επεξεργαστής intel atom  είναι x86 και όχι ARM (όπως οι υπόλοιποι) το οποίο αν δεν κάνω λάθος σημαίνει μειωμένη συμβατότητα. Αν τα πράγρματα είναι όπως τα θυμάμαι πριν μερικά χρόνια με κάποιο motorola κινητό περί το 20% των εφαρμογών ΔΕΝ θα τρέχουν στον εν λόγω επεξεργαστή.

Ισως οι περισσότερες και ίσως σημαντικότερες να τρέχουν, δεν νομίζω όμως όλες. Διορθώστε με αν κάνω λάθος.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...