Προς το περιεχόμενο

The Official Off Topic Thread


Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κοπέλα μου τόσες προτάσεις μη την πετάς!!  Βγες, πέρνα καλά και μετά γύρνα και δες και τις σειρές σου.

δεν έχω μωρέ όρεξη... το σουκου μπορεί αλλά τώρα είμαι σε μια συνεχή κούραση...

  • Απαντ. 32,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

  • viper2005

    3016

  • nicoc89

    2388

  • revolver1990

    1933

  • TriLoBiTe

    1810

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

  • Moderators
Δημοσ.

Κατω οι γαμοι που εισαι υποχρεωμενος να πας. Επισης, ζητω τα ντονατς για πρωινο.

  • Like 5
Δημοσ.

Κάτω. Χτες ήρθε προσκλητήριο (που μου έπεσε απ'τα χέρια, όχι δε γίνεται δεν είναι δυνατόν) αλλά δε μπορώ να πάω προφανώς.

Μάγκα έχω συνταγή που δουλεύει 100% για σπιτικα ντονατς χωρις λαδιλες και μαλακίες, τούμπανα λέμε. Ψήσου.

Να και φωτο δικες μου:

 

 

  • Moderators
Δημοσ.

Κάτω. Χτες ήρθε προσκλητήριο (που μου έπεσε απ'τα χέρια, όχι δε γίνεται δεν είναι δυνατόν) αλλά δε μπορώ να πάω προφανώς.

Lucky bastard

Μάγκα έχω συνταγή που δουλεύει 100% για σπιτικα ντονατς χωρις λαδιλες και μαλακίες, τούμπανα λέμε. Ψήσου.

Να και φωτο δικες μου:

 

 

GIMME!

 

 

 

 

 

68747470733a2f2f662e636c6f75642e67697468

 

 

logo_go_236x238.jpg

 

 

go-logo.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

Δημοσ.

http://www.greekmasa.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=5069&Itemid=49

 

2 φουσκώματα θα κάνεις, ένα όταν ετοιμάσεις τη ζύμη και ένα οταν τα κόψεις σε σχήμα. 

Όταν τα κόψεις σε σχήμα, πάρε χαρτί ψησίματος και κόψε το σε τετραγωνάκια και βάζε κάθε λουκουμά στο δικό του για να μην τα παιδέψεις όταν πάνε προς το τηγάνισμα και ξεφουσκώσουν, να κάνεις πλαφ και τέλειωσε. Και το κόψιμο εγώ το κάνω με την τεράστια την κούπα του sportsdirect.com για να γίνουν μεγάαααλοι. Και καπάκι από μπουκαλάκι στο κέντρο για την τρύπα. Αν δεν ξέρεις αν η μαγιά σου είναι οκ βάλε παραπάνω. Και αλεύρι κανονικό, και ζυμώνεις μέχρι να ξεκολλάει από τα χέρια, αν δεν ξεκολλάει βάζεις μια-δυο κουταλιές αλεύρι παραπάνω.

Όχι ελαιόλαδο, και όχι σε τηγάνι, σε κατσαρολάκι. Επιπλέουν αλλά να σιγουρευτείς οτι έχεις βάλει αρκετό λάδι να μην ακουμπάνε πάτο. 

πρώτα η μια πλευρά τηγανίζεται και μετά το γυρνάς για τη δεύτερη, θα το βρεις το κόλπο, παίξε με τη θερμοκρασία. Δε θέλουν και πολύ.

Μεγάλη η διαδικασία αλλά είναι επιτυχία 100%. Τα έχω φτιάξει πάνω από 10 φορές.

  • Like 6
  • Moderators
Δημοσ.

Αδεια απο αυριο μεχρι και τεταρτη. Φακ γεα.

 

Τωρα μένει να τελειωσει αυτη η μερα. Καλημερες

  • Like 5
Δημοσ.

Μας γάμησες, Πάντελ... Ξες ότι εγώ αν πω να φκιάσω απ'αυτά, πρέπει να δουλεύω τουλάχιστον κάνα δίωρο ε, να φκιάσω καμιά τριανταριά...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...