Προς το περιεχόμενο

Nexus 7 2013 32gb 199€

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδιά το Nexus 7 2013 στα 32gb βγήκε σήμερα προσφορά στο Msystems στα 199€.
Καλή προσφορά για Ελλάδα.

http://www.msystems.gr/index.php?category=1111&product=18027

http://www.skroutz.gr/s/3701400/Google-Nexus-7-FHD-32GB.html

ΥΓ. Το You.gr ακολούθησε και αυτό στα ίδια ευρωπουλα.

Επεξ/σία από matrixxx
  • Like 1
  • Απαντ. 63
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Moderators
Δημοσ.

Κάθε νέα προσφορα σε νέο θεμα. Εφυγε το παραπανω ποστ, από τοπικ με άλλη τιμη και μαλιστα "λαθος" και ηρθε εδώ σε δικο του.

Παρακαλω διαβαστε οσοι δεν το εχετε κανει το Οδηγιες - Τι προσεχουμε οταν ανοιγουμε νεο θεμα/προσφορα   

• Like 1
Δημοσ.

Ίδια τιμή και στο you

Και μόλις πρόσεξα ότι το γράφει και στο 1ο ποστ και στο από πάνω :shock:

Καλή τιμή όπως και να 'χει, έσπασε το φράγμα των 200€

Δημοσ.

πολυ σημαντικο ειναι οτι η τιμη απολυτου μετρητοις ειναι και στα δυο 199 αλλα στο you δινει 18 ατοκες δοσες ενω στο αλλο εχει επιβαρυνση σχεδον 25 ευρω για 18 δοσεις

Δημοσ.

πολυ σημαντικο ειναι οτι η τιμη απολυτου μετρητοις ειναι και στα δυο 199 αλλα στο you δινει 18 ατοκες δοσες ενω στο αλλο εχει επιβαρυνση σχεδον 25 ευρω για 18 δοσεις

γιατι να βαλεις δοσεις σε ταμπλετ? :ph34r:

Δημοσ.

Συν ότι οι άτοκες, είναι χωρίς τόκο (πλεονασμός), άρα όσο μένουν σε εσένα τα χρήματα και δεν έχεις επιβάρυνση γι'αυτό, τα εκμεταλλεύεσαι όπως εσύ νομίζεις.

• Like 1
Δημοσ.

Είμαι έτοιμος να το παραγγείλω και θέλω μια επιβεβαίωση για την επιλογή. Έχω το προηγούμενο nexus και έχουν περάσει nexus s, galaxy nexus και nexus 4 από τα χέρια μου. Χρήση: custom roms, mods κλπ. Απλά το θέμα μου είναι μήπως πρέπει να πάω σε κάτι μεγαλύτερο (LG G Pad). Η ταμπλέτα χρησιμοποιείται μόνο έξω και σε διακοπές.  Άρα μου είναι σημαντική η φορητότητα. 

Δημοσ.

γιατι να βαλεις δοσεις σε ταμπλετ? :ph34r:

η ερωτηση ειναι γιατι να μη βαλεις?οτι ειναι ατοκο απλα κανεις διαχειρηση του μετρητου σου μεσο της καρτα σου

Δημοσ.

Είμαι έτοιμος να το παραγγείλω και θέλω μια επιβεβαίωση για την επιλογή. Έχω το προηγούμενο nexus και έχουν περάσει nexus s, galaxy nexus και nexus 4 από τα χέρια μου. Χρήση: custom roms, mods κλπ. Απλά το θέμα μου είναι μήπως πρέπει να πάω σε κάτι μεγαλύτερο (LG G Pad). Η ταμπλέτα χρησιμοποιείται μόνο έξω και σε διακοπές.  Άρα μου είναι σημαντική η φορητότητα. 

Σε κάποιους μπορεί να μην αρκούν οι 7in αλλά δυστυχώς, μέχρι τις 9.7In, το Nexus 7 2013 είναι μακράν το καλύτερο που υπάρχει.

Όντας κάτοχος του Nexus 7 αλλά έχοντας χρησιμοποιήσει αρκετά το G Pad έχω να πω ότι δε συγκρίνεται με το G Pad σε:

1) Ταχύτητα (καθαρό android vs σκατά της LG. Η CPU είναι η ίδια σε λίγο χαμηλότερη συχνότητα στο Nexus)

2) Ποιότητα οθόνης (δεν μπορώ να τονίσω αρκετά πόσες κλάσεις ανώτερη είναι η οθόνη του Nexus 7)

3) Αυτονομία (μικρές διαφορές αλλά υπαρκτές)

4) Αναβαθμίσεις

Μέχρι να δούμε το Galaxy Tab S 8.4 με την AMOLED, δυστυχώς, δεν υπάρχει ταμπλετ < 9.7in να το ανταγωνίζεται επιτυχώς.

• Like 4
Δημοσ.

Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Βασικά έλεγα για περισσότερες ίντσες ώστε να μη ζουμάρει στον browser, αλλά από την άλλη το nexus 7 (2012) που έχω με βολεύει, γιατί χωράει σε όλες τις τσέπες των μπουφάν το χειμώνα.

Το g pad σε σχέση με το καθαρό Android δε μου λέει κάτι, γιατί σίγουρα θα του περνούσα κάποια AOSP. Όσο για την οθόνη, δεν ήξερα ότι ήταν τόσο καλή του nexus (δεν το έχω δει live).

Τώρα βέβαια μπήκα και σε άλλο δίλημμα γιατί το mediamarkt έβγαλε το Asus vivitab8 στα 249

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...