naruto14 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 Στο budget σου και στις επιλογές σου είναι μια καλή 1440p,πόσω μάλλον μια vfm κορεατική.Φτιάχνεις πολύ δυνατό σύστημα και έτσι και εξάλλου την οθόνη μπορείς να την κρατήσεις μιας και είναι από τις καλύτερες επενδύσεις που θα κάνεις.Εδώ και χρόνια προσωπικά δεν θυμάμαι ούτε έναν που να πήρε και να το μετάνοιωσε συμπεριλαμβανομένων και αυτών που μετά κάναν κωλοτούμπα ενώ λέγαν άλλα πριν περάσουν σε κάτι τέτοιο. Αυτό πάει σε μένα ή στον TS? Επίσης κάνα θέμα για τις κορεάτικες 1440p εδώ στο insomnia υπάρχει για να ρίξω μια ματιά?
Millennium Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 Για τον TS κυρίως,το budget σου δε το γνωρίζω. Δες εδώ αλλά θα βρεις περισσότερα σε άλλα διαδικτυακά στέκια http://www.insomnia.gr/topic/508345-%CE%B1%CE%B3%CE%BF%CF%81%CE%B1-qnix-27-2560x1440p/page-11
icecoldkilla Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 Το καταλαβαινω αυτό αλλά είμαι ικανοποιημένος με τα 720,ποσο μάλλον με τα 1080
Millennium Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 Τα 1080 στο κινητό δεν έχουν καμία σχέση με αυτά της οθόνης! Το κινητό είναι 5 ίντσες και η οθόνη τουλάχιστον 23! Στην οθόνη του pc θα νομίζεις ότι τα pixel είναι μεγάλα σαν κεράσια! Ναι δεν έχουν σχέση σε ppi,sharpness.
icecoldkilla Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 Έχω καταλήξει σε 1080. Αν μπορούσαμε καμια σύνθεση να προτεινετε θα ήμουν ευγνώμων 1
MoviemakerGr Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 Λοιπόν επειδή είπες πλαίσιο η eshop κοίταξα μονο e-shop. H μητρική που έβαλα είναι overkill ήθελα την Site: Gryphon Z97 αλλά δεν την είχε ακόμα ίσως όμως την φέρει αν την φέρει άλλαξε την,είναι και αυτή υπεραρκετή. Επίσης σου έβαλα μόνο SSD αλλά 240αρι αν τον γεμίσεις δίνεις 53 ευρώ και βάζεις και έναν 1 ΤΒ αν δεν έχεις ήδη κάποιον. Ανάλογα λοιπόν πως θα προσαρμοστεί το τελικό σύνολο του πύργου θα επιλέξεις μετά το μόνιτορ. με ξεχωριστή πρόταση για αυτό. Ήδη χωράνε πολλά καλά monitors αλλά πάμε για ότι καλύτερο. 1
pnick Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 Movie, είδα ότι δεν θέλει να ασχοληθεί με oc. Ίσως μπαίνουν καλύτερα πράγματα έτσι. Εγώ με περίπου τα δικά σου κομμάτια, χώρεσα gtx 780. 1
MoviemakerGr Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 Σωστό ! αλλά να σου πω κατι,ένα τέτοιο μηχάνημα με το πάτημα ενός κουμπιού παει 4.3 μόνο του,και δουλεύει απροβλημάτιστα εννοείται 24/365 όλες τις εποχές .. οπότε όποιος αντιληφθεί οτι μπορεί να εχει αυτή την συχνότητα τοσο απλά,πιστεύω θα το θέλει.. Η εναλλακτική σου πάντα παίζει φυσικά και είναι μια ακόμα αξιόλογη πρόταση.. **και μια άλλη είδηση είναι ότι και οι Asus ακολούθησαν τις Asrock και κυκλοφόρησαν bios που επιτρέπει το oc με προφίλ και σε μικρότερα chipset. 1
pnick Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 Το ξέρω. Ἐβαλα και link σε άλλο θέμα σχετικά με τον επετειακό Penttium. To βάζω κι εδώ. Επίσης, έρχεται ssd crucial MX100 των 256gb με καλές επιδόσεις, με κάτω από 100€. Αξίζει να περιμένει λίγο. Για το oc, ό,τι πεί. Αν το θέλει ΟΚ. Αν όχι, ας μη τον πιπιλίσουμε για να κάνει. Πρέπει να το θέλει ο άλλος. Βάζω την σύνθεση που σκεφτόμουν. Αν η κάρτα γραφικών η gtx 780 αγοραστεί από αλλού, υπάρχουν πιό οικονομικές επιλογές https://www.skroutz.gr/c/55/kartes-grafikwn-vga.html?from=catspan&keyphrase=gtx+780. Οθόνες χωράνε πολλές και καλές. 1
Millennium Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 Και σκληρός χωράει με αλλαγές και καλύτερη κάρτα. Για τα άλλα chipset είναι μέχρι να πουλήσει κάποιες μητρικές και η asus και μετά να τις μπλοκάρουν.
Prospector8 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 Εγω ακομα βλεπω οτι ακομα χρυσωπληρωνουμε την Nvidia..Anyway,τα εχουμε πει πολλακις αυτα οποτε ας μην γινουμε γραφικοι για αλλη μια φορα 1
pnick Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 Εγω ακομα βλεπω οτι ακομα χρυσωπληρωνουμε την Nvidia..Anyway,τα εχουμε πει πολλακις αυτα οποτε ας μην γινουμε γραφικοι για αλλη μια φορα Βάλε μια σύνθεση με 290 να δεί ο άνθρωπος μια άλλη εναλλακτική. Ο καθένας έχει το σκεπτικό του και την εμπειρία του. Πάντως, μη νομίζεις. Και η AMD καλοπληρώνεται. Δεν είναι λίγα τα συν-πλην 400€ και για μια R9. Για μένα προσωπικά, είναι αδιανόητο να δώσει κανείς και πάνω από 300€ για κάρτα γραφικών. Πόσο μάλλον, 400-500 και βάλε. Αλλά, θα γίνω και εγώ γραφικός ...
MoviemakerGr Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 Τι εννοείς χρυσοπληρώνουμε ? με την αντίστοιχη 280x αξίζει πολλαπλάσια κάθε ευρώ από τα 25 που έχει παραπάνω. ας ρίξει τις τιμές της όπως τις έριξε η nvidia να γίνει πιο ανταγωνιστική. Εγω ακομα βλεπω οτι ακομα χρυσωπληρωνουμε την Nvidia..Anyway,τα εχουμε πει πολλακις αυτα οποτε ας μην γινουμε γραφικοι για αλλη μια φορα > http://www.e-shop.gr/asus-r9-280x-r9280x-dc2-3gd5-3gb-gddr5-pci-e-retail-p-PER.513637 2
icecoldkilla Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 Ο ssd 256gb που αναφέρθηκε παραπανω ποτε περιπου θα κυκλοφορήσει;
Prospector8 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 Ναι τωρα είδα τις τιμες που εχει το eshop στις 290 και μου ανεβαίνει το αιμα στο κεφάλι. Ναι εγω αναφερομουν στις τιμες των skroutzomagazων οπου την 280Χ την βρισκουμε 250Ε και την R9 290 στα 370Ε.Εκει ειναι οι ενστασεις μου, οποτε ερωτω ειναι εφικτη η αγορα απο to skroutz?? Εγω δεν θα γούσταρα να πληρωσω τα καπελα που βαζουν τα eshop, πλαισια κτλπα... 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα