Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα κολλησα τον ιο της αστυνομιας...
Το κλασσικο με το paysafe και τ λοιπα..
Εχω windows 8 μπορει να μ πει κανεις βημα βημα αναλυτικα πως να τν βγαλω..????

Και να πω επισης εμενα δν μ κλειδωσε οπως κανει συνηθως,με επανακινηση εφυγε αλλα σιγουρα θα ξαναβγει γτ και πριν μια βδομαδα μου ξαναγινε... 

Υγ:mods ανοιξα ενα ιδιο στο section windows εδω μαλλον ειναι το καταλληλο οποτε το αλλο καλυτερα σβηστε το..

Περιμενω τη βοηθεια σας ευχαριστω!!

Δημοσ.

Εμενα μου ετυχε 2 φορες αλλα επειδη πηραν πρεφα οτι δεν πιανει με το να σου κλειδωνουν την προσβαση στα Win σου λενε οτι κλειδωσε ο broswer και δεν μπορεις να τον κλεισεις, ελπιζοντας οτι δεν ξερεις να το κανεις μεσω την διαχειριση εργασιων

Δημοσ.

κατεβασε μια live διανομη linux (να μπορει να τρεχει απο το cd δηλαδη χωρις εγκατασταση).

για να μην ψαχνεις, κανουν οι περισσοτερες συγχρονες δουλεια οπως πχ η ubuntu

http://www.ubuntu.com/download/desktop

γραψε την σε ενα cd και βαλε την στον υπολογιστη να τρεξει, κατα το ξεκινημα του.

μολις φορτωσει το περιβαλλον του linux, μπες στον σκληρο δισκο των windows [C:\] και συγκεκριμενα στα μονοπατια

C:\Windows

C:\Windows\System

C:\Windows\System32

C:\Windows\Temp (σβησε τα ολα απο εδω)

C:\Temp (σβησε τα ολα απο εδω)

βαλε τα αρχεια να ταξινομηθουνε κατα ημερομηνια και δες τα τελευταια που δημιουργηθηκανε. ειναι ο ιος (θα τα καταλαβεις και απο το ακυρο ονομα).

εχω σωσει 3 υπολογιστες ετσι αλλα επειδη ειναι λιγο προχειρη λυση και δεν ξερεις αν κυκλοφορει κανενα αλλο αρχειο στον υπολογιστη, θα ηταν καλυτερο να κανεις επανεγκατασταση λειτουργικου μολις σωσεις τα αρχεια σου.

πληροφοριακα παντως με αυτον τον τροπο (που μαλλον δεν θα τον βρεις πουθενα στο διαδικτυο αλλα μου φανηκε πολυ λογικο ο ιος να κανει δουλεια σε αυτους τους φακελους μιας και ειναι οι φακελοι που ειναι το λειτουργικο) δεν ξαναεμφανιστηκε ο ιος σε αυτος τους υπολογιστες.

Δημοσ.

Αν το κλειδωμα ειναι σε μια καρτελα σε καποιο broswer που δεν μπορεις να κλεισεις το προβλημα λυνεται με μια εκκαθαριση ιστορικου (ΟΛΑ-απο την αρχη του χρονου) ,κλεισιμο broswer,και ανοιγμα και ολα οκ.
_________
Αν υπαρχει κατι που επιμενει,τσεκαρεις plugins και extensions (επεκτασεις) σβηνοντας οσες δεν εχει περασει ο χρηστης.

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Αν το κλειδωμα ειναι σε μια καρτελα σε καποιο broswer που δεν μπορεις να κλεισεις το προβλημα λυνεται με μια εκκαθαριση ιστορικου (ΟΛΑ-απο την αρχη του χρονου) ,κλεισιμο broswer,και ανοιγμα και ολα οκ.

_________

Αν υπαρχει κατι που επιμενει,τσεκαρεις plugins και extensions (επεκτασεις) σβηνοντας οσες δεν εχει περασει ο χρηστης.

Αν κάποιος έχει εγκαταστημένο το Malwarebytes Anti-Malware υπάρχει περίπτωση να κολλήσει αυτόν τον ιό;

Δημοσ.

Αν κάποιος έχει εγκαταστημένο το Malwarebytes Anti-Malware υπάρχει περίπτωση να κολλήσει αυτόν τον ιό;

Ναι άμα δεν κάνει scan σε συχνή βάση(άνα 2-3 βδόμαδες). Το Malwarebytes δεν προστατεύει realtime όπως τα περισσότερα anti-virus. Ούτε είσαι καλυμμένος απο προστασία μόνο με anti-virus. Χρειάζεται και ενα antimalware όπως είναι το Malwarebytes για on-demand scan.

Δημοσ.

Ναι άμα δεν κάνει scan σε συχνή βάση(άνα 2-3 βδόμαδες). Το Malwarebytes δεν προστατεύει realtime όπως τα περισσότερα anti-virus. Ούτε είσαι καλυμμένος απο προστασία μόνο με anti-virus. Χρειάζεται και ενα antimalware όπως είναι το Malwarebytes για on-demand scan.

Επειδή δεν κατάλαβα.Το δικό μου Malwarebytes Anti-Malware σκάναρει κάθε μέρα.Άρα;

Δημοσ.

Επειδή δεν κατάλαβα.Το δικό μου Malwarebytes Anti-Malware σκάναρει κάθε μέρα.Άρα;

Άρα είσαι καλυμμένος κατά ένα βαθμό. Κάθε μέρα είναι υπερβολή. Anti-virus έχεις εγκατεστημένο;

Δημοσ.

Άρα είσαι καλυμμένος κατά ένα βαθμό. Κάθε μέρα είναι υπερβολή. Anti-virus έχεις εγκατεστημένο;

Έχω , αλλά όχι αγορασμένο.Free.

Δημοσ.

Έχω , αλλά όχι αγορασμένο.Free.

Δεν έχει σημασία ότι είναι free. Υπάρχουν και αξιόλογα free anti-virus. Να κάνεις scan κάθε 2-3 εβδομάδες και με το anti-virus για να μην έχεις πρόβλημα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...