Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια χαρα παιδιά,

Εχω κάνει όλα τα απαραίτητα βήματα για να βλέπω τις κάμερες μου όταν είμαι έξω απο το σπίτι αλλα κάτι δεν παίζει καλά!

Λοιπόν καταρχήν τις κάμερες τις βλέπω όταν είμαι μέσα στο σπίτι στην ip 192.168.1.2.

εχω δημιουργήσει account στο no-ip.biz. Μέσα απο το ρούτερ (ZTE ZXV 10 H108L) πάω στην καρτέλα Application --> DDNS και βάζω τα στοιχεία που έχω βάλει και στο no-ip.biz

Εδω να επισημάνω οτι σαν επιλογή μέσα στο ρούτερ έχει ΜΟΝΟ για dydns (την ιστοσελίδα). Δεν έχει επιλογή  για no-ip ή άλλους παρόχους.

Τι ακριβώς κάνω λάθος; Μήπως πρέπει να κάνω και κανα port forward?

Ευχαριστώ!

Δημοσ.

εννοειται πως πρεπει να κανεις port forward για να δεις τις καμερες απεξω.πρεπει να δεις ποια πορτα θελουν οι καμερες και να την ανοιξεις για την Ip που ειναι οι καμερες.και μετα θα δοκιμασεις να μπεις.μην κανεις δοκιμη μεσα απο το ιδιο σου το δικτυο μπορει να μην πετυχει.εκτος αν βαλεις proxy.μεσα στο καταγραφικο σου λεει ποιο Port θελει για remote.συνηθως παιζουν 80 η 8080 και κατι τετοια.μπορει να χρειαστει και παραπανω απο μια αναλογα αν θα μπαινεις απο browser η αν θα μπαινεις απο καποιο application.και επισης πετα τo zte.

Δημοσ.

Επιπλέον αυτών που έγραψε ο @poulinos, δεν μπορείς να χρησιμοποιήσεις στοιχεία του noip με επιλογή του dyndns.

Τι άλλες επιλογές σου δίνει στο πεδίο υπηρεσία DDNS;

Γράφεις ότι δεν έχει άλλον πέραν του dyndns, μήπως όμως έχει costum;

Δημοσ.

Παιδια δυστηχώς δεν είναι για μένα, είναι για γαμπρό μου οπότε το ΖΤΕ είναι αναγκαστική λύση.

Επίσης πάλι δυστηχώς δίνει επιλογή μονο για dydns. Ούτε καν custom ρε φίλε! ΕΛΕΟΣ!

Δημοσ.

Επιπλέον αυτών που έγραψε ο @poulinos, δεν μπορείς να χρησιμοποιήσεις στοιχεία του noip με επιλογή του dyndns.

Τι άλλες επιλογές σου δίνει στο πεδίο υπηρεσία DDNS;

Γράφεις ότι δεν έχει άλλον πέραν του dyndns, μήπως όμως έχει costum;

zte rulezzzz:P

Παιδια δυστηχώς δεν είναι για μένα, είναι για γαμπρό μου οπότε το ΖΤΕ είναι αναγκαστική λύση.

Επίσης πάλι δυστηχώς δίνει επιλογή μονο για dydns. Ούτε καν custom ρε φίλε! ΕΛΕΟΣ!

δυστυχως σε πολλα ρουτερ παιζει ως το πιο συνηθες το dyndns το οποιο δεν ειναι πλεον δωρεαν .καποιοι λενε οτι υπαρχει τροπος να παρεις δωρεαν dyn dns αν εχεις πχ προιον της tp link.κατι γραφει στο site της tp link που δινεις κατι σαν σειριακο ενος προιοντος και σε αφηνει να εχεις δωρεαν dyndns.δεν το εχω ψαξει ποτε απλα λενε οτι μερικοι ετσι το εκαναν.εχει αναφερθει και εδωμεσα σε καποιο θεμα αλλα δεν θυμαμαι καν ποιο.απλα θα μπορουσες ο γαμπρος σου να κανει δυο κινησεις σε μια.α.να παρει ενα καλυτερο ρουτερ οποτε και να εχει πχ επιλογη για no ip ή κατι παρομοιο αλλα και β και βασικο.να ξεφορτωθει αυτο το τρισαθλιο ρουτερ.και firmware Update νακανεις στο zte δεν νομιζω να σου δωσει αλλη επιλογη.και σε καποιο αλλο θεμα εγραφαν οτι εχει μονο dyndns.γενικα ρουτερ της συμφορας απο ολες τις αποψεις.500 προβληματα bugs Κτλ.

και οπως ειπε ο jkoukos δεν μπορεις να βαλεις στοιχεια NoIp σε dyndns.

η δευτερη λυση ειναι Static απο τον Provider που την πληρωνεις και η τριτη λυση ανοιχτο Pc που θα κανει αυτο το Update(ασυμφορο .αντι οικολογικο )

Δημοσ.

H Dlink είχε συμφωνία με την dyndns. Δεν ξέρω αν τρέχει ακόμη η υπηρεσία.

Αφού για να βρει λύση θα ξοδευτεί, γνώμη μου να πάρει ένα ασύρματο router και να βάλει το ZTE σε bridge mode.

Δημοσ.

H Dlink είχε συμφωνία με την dyndns. Δεν ξέρω αν τρέχει ακόμη η υπηρεσία.

Αφού για να βρει λύση θα ξοδευτεί, γνώμη μου να πάρει ένα ασύρματο router και να βάλει το ZTE σε bridge mode.

ειχα ακουσει και για tp link.απλα το zte ουτε για bridge δεν θα το εβαζα.δεν εχει τον καλυτερο συγχρονισμο.

Δημοσ.

Οι κάμερες είναι απο την Avtech και το πρόγραμμα που ήρθε μαζί με τις κάμερες σε cd λέγεται eagles eyes!

Δημοσ.

αν δινει δωρεαν τετοια υπηρεσια θα το λεει.επισης μια που το θυμηθηκα.μπορει το ρουτερ να μην εχει πχ no ip αλλα μπορει το καταγραφικο να εχει.και τα καταγραφικα δινουν μεσα στο μενου τους υπηρεσιες για noip κτλ.οποτε αν εχει το καταγραφικο δεν χρειαζεται να κανεις dyndns στο ρουτερ.απλα στο ρουτερ θα κανεις port forward εννοειται κανονικα.

Δημοσ.

Ναι το καταγραφικό έχει! Βάζεις ip και username & Passowrd!

Το port forward που πρέπει να το κάνω;

Ουσιαστικά να ανοίξω την πόρτα 80 στην lan ip του καταγραφικού σωστά;

Δημοσ.

βασικα κανε μια γυρα για το πως θα φτιαξεις free dyndns λογαριασμο και βαλε αλλη πορτα στο καταγραφικο (απο 8080-8089) για να κανεις  πφ.

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...