Adon1s Δημοσ. 29 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2014 Χθες σε ψιλικατζίδικο στην Μακεδονίας μετά την Μπότσαρη πηγαίνοντας προς κέντρο , είδα είχαν μεινει 3 .
orck Δημοσ. 29 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2014 Ξέχασα να πάρω την εφημερίδα, της κυριακής που μας πέρασε... Γνωρίζει κανείς πως θα βρούμε τον τόμο ; Καλεις εδω και σου λενε που ακριβως στην Αθηνα εχουν καταστημα ανοιχτο 8πμ-8μμ για να παρεις οτι σου λειπει, Τηλέφωνο επικοινωνίας: 210 4808000 Παραπανω εγραψα οι θα επικοινωνησω μαζι τους για ενα χαλασμενο τευχος που εχω, πολυ καλη η αντιμετωπιση που ειχα, μου εστειλαν νεο τευχος αλλα και αυτο ηρθε με ιδιωτικη εταιρια κουριερ (το γραφω ετσι για να προλαβω πολιτικο σχολιασμο) αλλα με χτυπημενες γωνιες. Καποια στιγμη θα παω και εγω στην Αθηνα να αγορασω ενα δευτερο αφου πρωτα το ελεγξω.
mentoras99 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2014 Αυτα τα σκληροδετα, ειχαν εκδοθει ποτε στην Ελλαδα στο παρελθον; Ή ειναι η πρωτο φορα που εκδιδονται;
zio10 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2014 Έχουν βγει ξανά πριν λίγα χρόνια έχω την εντύπωση. Με αρκετά υψηλότερη τιμή!
zio10 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2014 Ποσα ειναι συνολικα, ποσα θα κυκλοφορησουν; Δε θυμάμαι αλλά σίγουρα έχει αναφερθεί και σε αυτό το θέμα. Αν πας λίγο πίσω θα το βρεις. Αυτό θυμάμαι να ειπώθηκε είναι ότι θα κυκλοφορήσει ένας αριθμός με την προσφορά στα 4€ και τα υπόλοιπα θα πάνε στα 10€ (9.90€ γράφει και πάνω στον τόμο)
orck Δημοσ. 30 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2014 Επισημα η Καθημερινη αναφερεται για 16 σκληροδετους τομους."Η πρώτη φάση της έκδοσης θα ολοκληρωθεί στον τόμο 16 και γίνεται ο σχεδιασμός των επόμενων τόμων που θα ακολουθήσουν μετά από λίγους μήνες. " απο την επισημη σελιδα της εφημεριδας. Το πιστευουμε ομως; Σημερα 30 Ιουλιου ελεγε ( η επισημη σελιδα) οτι θα κυκλοφορησει το Κομιξ, ψαχνω σε περιπτερα και βλεπω οτι τελικα το ανεβαλαν για 1 Αυγουστου, η ενημερωση δεν εγινε ποτε απο την επισημη σελιδα αλλα απο λεσχη φιλων.
gavros10 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2014 Επισημα η Καθημερινη αναφερεται για 16 σκληροδετους τομους. "Η πρώτη φάση της έκδοσης θα ολοκληρωθεί στον τόμο 16 και γίνεται ο σχεδιασμός των επόμενων τόμων που θα ακολουθήσουν μετά από λίγους μήνες. " απο την επισημη σελιδα της εφημεριδας. Το πιστευουμε ομως; Σημερα 30 Ιουλιου ελεγε ( η επισημη σελιδα) οτι θα κυκλοφορησει το Κομιξ, ψαχνω σε περιπτερα και βλεπω οτι τελικα το ανεβαλαν για 1 Αυγουστου, η ενημερωση δεν εγινε ποτε απο την επισημη σελιδα αλλα απο λεσχη φιλων. Οντως και εγω πηγα σε αρκετα περιπτερα - μινι μαρκετ αλλα ειχαν κατι κομιξ του 2011 και μου ειπαν οτι αυτα τους φερνουν. Πως γινεται να τους φερνουν του '11;
Captain Nemo Δημοσ. 30 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουλίου 2014 Πως γινεται να τους φερνουν του '11; Ευκαιρία βρήκανε με την αναμπουμπούλα να διώξουν οτι υπάρχει στις αποθήκες
mentoras99 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2014 Του carl barks τι διαφορα εχουν απο ολα τα απλα τευχη του 'μικυ' που κυκλοφορουσε τα τελευταια χρονια ο τερζοπουλος; Ή ειναι σχεδον 'ανεκδοτες' ιστοριες για τα ελληνικα δεδομενα; (ο zio10 ειπε οτι ειχαν ξανακυκλοφορησει πριν χρονια)
Jiakomo Δημοσ. 31 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2014 Καλεις εδω και σου λενε που ακριβως στην Αθηνα εχουν καταστημα ανοιχτο 8πμ-8μμ για να παρεις οτι σου λειπει, Τηλέφωνο επικοινωνίας: 210 4808000 Παραπανω εγραψα οι θα επικοινωνησω μαζι τους για ενα χαλασμενο τευχος που εχω, πολυ καλη η αντιμετωπιση που ειχα, μου εστειλαν νεο τευχος αλλα και αυτο ηρθε με ιδιωτικη εταιρια κουριερ (το γραφω ετσι για να προλαβω πολιτικο σχολιασμο) αλλα με χτυπημενες γωνιες. Καποια στιγμη θα παω και εγω στην Αθηνα να αγορασω ενα δευτερο αφου πρωτα το ελεγξω. Εμενα παντως μου ειπαν οτι δεν στελνουν οι ιδιοι. Πρεπει να περασεις να το παρεις (η να στειλεις καποιον) απο εκει. Πραγμα αβολο αν μενεις επαρχια.
linuslost Δημοσ. 2 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2014 Πηρα χθες το καινουριο ΚΟΜΙΞ και ενα Αλμανακο.... Το Αλμανακο ειναι οτι πιο απαισιο εχω διαβασει ποτε.... Αλλαξαν και τα καρε, θυμιζουν Marvel, και οι ιστοριες ειναι αθλιες...Το KΟΜΙΞ δεν το εχω διαβασει ακομα αλλα και αυτο εχει διαφορετικο στυλ απο οτι ειδα.
Prof_Chaos Δημοσ. 3 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2014 είμαστε ήδη στους 8 τόμους απο την καθημερινή. Πόσα έχουμε ακόμη γνωρίζει κανείς; Ισχύει οτι είναι 16 σύνολο; Βαρέθηκα λίγο να ψάχνω τον σωρό απο τις εφημερίδες για να βρώ "καλό" τεύχος (χωρίς τσέρκια , στραβά δεσίματα κτλ.. " και πάλι κάπως θα την πατήσεις.. εγώ πήρα τα κλασικά 3 τεύχη. Απο το πρώτο που διάβασα ηταν λίγο χαζοιστορίούλα αλλά πέρασε η ώρα στην παραλία μια χαρά. Το Μεγάλο Μίκυ θα ήθελα να διαβάσω . Μου έχει λείψει ο Μικυ στα κόμιξ .. Ο Ντόναλντ Σκρούτζ κτλ κυριαρχούν παντού. Στα κλασικά εχει αρκετό Μίκυ πάντως.
linuslost Δημοσ. 3 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2014 Ποιο ειχε σημερα η Καθημερινη? Γιατι αργησα να ξυπνησω και δεν το βρηκα πουθενα... θα κατεβω αυριο ή την Τριτη στο κεντρο της Θεσσαλονικης να ψαξω μηπως εχει ξεμεινει τιποτα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα