Captain Nemo Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Στο πλαίσιο των εκδοτικών προσφορών Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ εγκαινιάζει τη συνεργασία της με τη THE WALT DISNEY COMPANY (TWDC) με μια εκδοτική προσφορά συλλεκτικής αξίας για όλη την οικογένεια. «Η ΜΕΓΑΛΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΤΗΣ DISNEY», με ιστορίες του σχεδιαστή Carl Barks, ενός από τους πιο μεγάλους καλλιτέχνες όλων των εποχών. Οι ιστορίες αυτές συγκαταλέγονται ανάμεσα στα πιο μεγάλα αριστουργήματα της τέχνης των κόμικς.Αν και έχουν γραφτεί πολλά χρόνια πριν, είναι ακόμα ζωντανές, απολαυστικές, διαβάζονται και ξαναδιαβάζονται, χαρίζοντας απολαυστικές στιγμές γέλιου σε όλες τις γενεές αναγνωστών. Η παρουσία του Ντόναλντ Ντακ και της παρέας του στους πρωταγωνιστικούς ρόλους έρχονται όλο το καλοκαίρι να ψυχαγωγήσουν μικρούς και μεγάλους. http://www.kathimerini.gr/770945/article/epikairothta/me-thn-k/sta-ixnh-toy-monokerw 13
The_Judas Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Γνωρίζουμε λεπτομέρειες; Θα είναι ένθετο με εφημερίδα ή αυτόνομη έκδοση; Τιμή;
arxaggelos Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Γουστάρω τρελά, αν και μου κάνει εντύπωση καθώς πρόκειται από ό,τι βλέπω για ιστορίες που τυπώθηκαν στα ΚΟΜΙΞ (το Στα Ίχνη του Μονόκερω το είχα, ήταν από τα πρώτα και έχει εξαντληθεί εδώ και χρόνια). Υποτίθεται ότι η συλλεκτική αξία των ΚΟΜΙΞ έγκειται στο γεγονός ότι δεν επρόκειτο να ξανατυπωθούν. Κάτι δεν κατάλαβα καλά;
Captain Nemo Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Γουστάρω τρελά, αν και μου κάνει εντύπωση καθώς πρόκειται από ό,τι βλέπω για ιστορίες που τυπώθηκαν στα ΚΟΜΙΞ (το Στα Ίχνη του Μονόκερω το είχα, ήταν από τα πρώτα και έχει εξαντληθεί εδώ και χρόνια). Υποτίθεται ότι η συλλεκτική αξία των ΚΟΜΙΞ έγκειται στο γεγονός ότι δεν επρόκειτο να ξανατυπωθούν. Κάτι δεν κατάλαβα καλά; Δεν νομίζω να επηρεάζει την αξία.Δηλαδή αν κάνεις κάποιος ανατύπωση την βίβλο του Γουτεμβέργιου θα χάσει την αξία της ή ένα πίνακα του Πικάσο;Τα κόμιξ ήταν ένα συγκεκριμένο αντικείμενο που κυκλοφόρησε κάποιο συγκεκριμένο χρονικό διάστημα σε περιορισμένο αριθμό οπότε δεν νομίζω να αλλάξει κάτι. 1
Monkey D. Luffy Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 Μέσα στη φημερίδα,στα ίδια φράγκα. Δηλαδή για τί ποσό μιλάμε 5 ευρώ Χ 16 = 80 ευρώ? Συγγνώμη που ρωτάω αλλά έχω να αγοράσω εφημερίδα πάνω από 5-6 χρόνια. 2
linuslost Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 Αυτοι οι τομοι πωλουνται περι τα 20+ ευρω εξω!!
zio10 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 Πολύ ωραία προσφορά! Χρόνια έχω να διαβάσω ΚΟΜΙΞ αλλά σκέφτομαι να τα πάρω αυτά! (αν βγάζανε και επανεκδόσεις του ΚΟΜΙΞ τι ωραία που θα ήταν....)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα