ShadowSora94 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 Καλησπέρα guys, αυτές τις μέρες(βασικά εδώ και κάτι μήνες) τρέχει ένας διαγωνισμός στο ΤΕΙ μου, δυστυχώς εγώ το έμαθα πριν κάτι μέρες, ο οποίος απαιτεί την δημιουργία 3 εφαρμογών για Windows 8.1 συστήματα, αυτές οι εφαρμογές πρέπει να φτάσουν τα 100 downloads η κάθε μια. Όπως καταλάβατε δεν έχουν φτάσει τα downloads που απαιτούνται για αυτό θα ήθελα μια μικρή βοήθεια, όποιος μπορεί και θέλει ας κατεβάσει τις εφαρμογές που παραθέτω κάτω. Εφαρμογή 1 Εφαρμογή 2 Εφαρμογή 3 Ευχαριστώ εκ'των προτέρων.
ShadowSora94 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 (επεξεργασμένο) Ενημέρωση. H 3ή εφαρμογή έφτασε και ξεπέρασε τα 100 downloads, βασικά έφτασε τα 200 ενώ οι άλλες 2 οι έχουν κολλήσει στα 50-70. Επίσης κάνω bump το thread, όποιος μπορεί ας κάνει ένα download και ας τις σβήσει μετά, είναι εντελώς freeware. Ελπίζω τα bumping/double post να επιτρέπονται, διαφορετικά συγνώμη και να σβηστεί το last ποστ η να γίνει merge με το αρχικό μου, διότι δεν μπορώ να κάνω πλέον edit. Επεξ/σία 24 Ιουνίου 2014 από ShadowSora94
euxoulhs Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 τις κατεβασα και εγω σρυ αλλα πως τις κατεβαζω? δεν βλεπω κανενα κουμπι για download :/
gvarth Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 σρυ αλλα πως τις κατεβαζω? δεν βλεπω κανενα κουμπι για download Κοίταξε την 1η δημοσίευση . Εκεί υπάρχουν τα links για τα προγράμματα .
micos000 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 τις κατεβασα και εγω σρυ αλλα πως τις κατεβαζω? δεν βλεπω κανενα κουμπι για download :/ Έχεις 8άρια έτσι;;;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα