kama46 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 Για όσους δεν το έχουν υπόψιν τους παίζει αυτή η προσφορά μέχρι το Σάββατο για συγκεκριμένα μοντέλα. Στα χαρτιά και από κοντά που τις είδα μου φάνηκαν αν μη τι άλλο μακράν πιο ποιοτικές από τις αντίστοιχες Samsung Sony. Το κακό είναι ότι δεν έχει βγεί κάποιο review αλλά για όποιον ενδιαφέρεται νομίζω είναι καλή η προσφορά. http://www.lgblog.gr/article/15251/i-lg-trelathike-kai-skorarei-intses Sent from my iPhone using Insomnia 1
HERTHAN Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 Στα χαρτιά και από κοντά που τις είδα μου φάνηκαν αν μη τι άλλο μακράν πιο ποιοτικές από τις αντίστοιχες Samsung Sony. Το συμπερασμα οτι ειναι μακραν πιο ποιοτικες απο Samsung και Sony το εβγαλες απο τα χαρτια και απο κοντα που τις ειδες? 4
HERTHAN Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 λινκ προσφορας;;;;;;;;;;;; Ας τα μεταφερω κι εδω Συγκεκριμένα, η προσφορά ισχύει για τα μοντέλα LG LB670V 55’’, LG LB671V 55’, LG LB700 55’’, LG LB730V 55’’ και LG LB731V 55’’. https://www.skroutz....G-55LB670V.html LG LB670V https://www.skroutz....G-55LB671V.html LG LB671V https://www.skroutz....G-55LB670V.html LG LB700 https://www.skroutz....G-55LB730V.html LG LB730V https://www.skroutz....G-55LB731V.html LG LB731V 2
kama46 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 ... Το λινκ παίζει μια χαρά άλλωστε στα περισσότερα μαγαζιά και να μπείτε θα δείτε ότι η τιμή της 47 και της 55 είναι ίδια.Το είπα νομίζω παραπάνω ότι πήγα και τις είδα και από κοντά και αυτές της προσφοράς και τις αντίστοιχες Samsung H6500 H6400 και Sony 929B που είναι κοντά σε τιμήSent from my iPhone using Insomnia
HERTHAN Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 Το είπα νομίζω παραπάνω ότι πήγα και τις είδα και από κοντά και αυτές της προσφοράς και τις αντίστοιχες Samsung H6500 H6400 και Sony 929B που είναι κοντά σε τιμή Κι επειδη τις ειδες απο κοντα εβγαλες συμπερασμα οτι ειναι μακραν καλυτερες οι LG? 929B δεν υπαρχει μαλλον εννοεις την 829Β. 1
kama46 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 Sony 829B ήθελα να πω... Μη παρεξηγηθώ Sent from my iPhone using Insomnia
Triple_HR21 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 μακραν η καλυτερη προσφορα που ετρεχε αυτες τις μερες ηταν απο κωτσο η samsung στα 799!!
Moderators matrixxx Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 Moderators Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 Με αυτό το τοπικ εξηγούνται μαλλον οι τιμες των σαμσουνγκ στο άλλο τοπικ. Η σαμσουνγκ φαινεται να κανει "price match" σε αυτή την προσφορα της LG, ανεπίσημα.
kama46 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 Οσον αφορά την εικόνα ΝΑΙ στα ματιά μου η LG είναι καλύτερη και συγκεκριμένα μιλάω για το μοντέλο LB730V και πήγα και οργανωμένος με φλασακι με έργα 720p 1080p ακόμα και γραμμένο τηλεοπτικό κανάλι για να κρίνω. Στα τεχνικά τώρα απο ότι είδα η συγκεκριμένη LG έχει 200hz πραγματικά ενώ οι samsung 100... Απλώς το αναφέρω και αυτό... Τώρα απο ποιότητα κατασκευής συγκρινετε τις απο κοντά και μετά έλα πες μου. Sent from my iPhone using Insomnia 1
HERTHAN Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 Οσον αφορά την εικόνα ΝΑΙ στα ματιά μου η LG είναι καλύτερη και συγκεκριμένα μιλάω για το μοντέλο LB730V και πήγα και οργανωμένος με φλασακι με έργα 720p 1080p ακόμα και γραμμένο τηλεοπτικό κανάλι για να κρίνω. Στα τεχνικά τώρα απο ότι είδα η συγκεκριμένη LG έχει 200hz πραγματικά ενώ οι samsung 100... Απλώς το αναφέρω και αυτό... Τώρα απο ποιότητα κατασκευής συγκρινετε τις απο κοντά και μετά έλα πες μου. Sent from my iPhone using Insomnia Οκ φιλε μου κατι θα ξερεις παραπανω εσυ..........Α! ριξε και καμια ματια για τα ips panel που εχουν οι LG οταν θα εχεις χρονο. 2
dobro Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 Οσον αφορά την εικόνα ΝΑΙ στα ματιά μου η LG είναι καλύτερη και συγκεκριμένα μιλάω για το μοντέλο LB730V και πήγα και οργανωμένος με φλασακι με έργα 720p 1080p ακόμα και γραμμένο τηλεοπτικό κανάλι για να κρίνω. Στα τεχνικά τώρα απο ότι είδα η συγκεκριμένη LG έχει 200hz πραγματικά ενώ οι samsung 100... Απλώς το αναφέρω και αυτό... Τώρα απο ποιότητα κατασκευής συγκρινετε τις απο κοντά και μετά έλα πες μου. Sent from my iPhone using Insomnia μαλλον το αντιθετο 2
Nemesis_rds Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 Hertan, σε βλεπω να το λες και να το ξαναλες για το ips panel οτι ειναι για τον π....ο. Γιατι τοτε συνεχιζουν και το κυκλοφορουν? Eμενα προσωπικα μου αρεσει περισσοτερο απο το va ή το amoled οποιο αλλο εσυ θεωρεις κορυφαιο. Εχω οθονη υπολογιστη με Ips panel (dell), κινητο τηλεφωνο (Nexus 5) κι εδω και λιγες μερες 40αρα τηλεοραση LG. Δε με νοιαζει καθολου το μαυρο που γκριζαρει και θεωρω κορυφαια τη φυσικη αποδοση χρωματων που εχει. Επιπλεον, οσον αφορα τις τηλεορασεις, εμενα το 3D της Samsung μου προκαλουσε πονοκεφαλο μετα απο 10 λεπτα θεασης. Με το παθητικο 3D της LG μπορω να απολαυσω ανετα ολοκληρη ταινια χωρις κανεναν προβλημα. Οποτε αν μπορεις, οποτε ερχεται η ωρα να αναφαρθεις σε τηλεορασεις LG σταματα να τις θαβεις λες και μιλαμε για την τελευταια κινεζικη των 100€. 4
Salvation81 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 H LG δεν εχει κατι αυτη την στιγμη για να χτυπησει τις κορυφαιες Samsung, αυτο νομιζω λεει τα παντα. Απο εκει και περα οποιος δεν εχει να τα σκασει για τα καλα Samsung και οι LG ειναι καλες.
HERTHAN Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 Hertan, σε βλεπω να το λες και να το ξαναλες για το ips panel οτι ειναι για τον π....ο. Γιατι τοτε συνεχιζουν και το κυκλοφορουν? Οποτε αν μπορεις, οποτε ερχεται η ωρα να αναφαρθεις σε τηλεορασεις LG σταματα να τις θαβεις λες και μιλαμε για την τελευταια κινεζικη των 100€. Σε 2 θεματα το ανεφερα και δεν ειπα κατι το οποιο δεν ισχυει ή κατι το οποιο το λεω μονο εγω και κανεις αλλος. Παρα πολλα review, παρα πολλα ατομα τα οποια ξερουν πολλα περισσοτερα απο εμενα και ειναι επαγγελματιες στον χωρο τ'αναφερουν ολα αυτα καθημερινα.Ακομη και απλοι χρηστες πολλες φορες. Εδω αλλα και στο αλλο θεμα ετσι το εφερε η κουβεντα και το ανεφερα δεν εχω κανενα κολλημα ουτε κατι προσωπικο με την LG.Επισης σου ειχα στειλει και προσωπικο μηνυμα(αλλα δεν μου ειχες απαντησει) σε σχεση με τα ips panel για να μην τα γραφω εδω μεσα.Αν κοιταξεις στα μηνυματα σου ειμαι σιγουρος οτι θα το δεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα