gerrybezhani Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 Το προβλημα αρχησε οταν μου κολλησε το power button μεσα οταν πηγα να τον ανοιξω...μου ειχε ξαναγινει αυτο αλλα τις αλλεσ φορες απλως εβγαζε ενα μηνημα "restoring bios from bios backup" και αναβε....τωρα αυτο που κανει ειναι μετο που πατας να ανοιξει ξεκιναει και μετα απο 2 δευτερα κλεινει χωρις να δειξει τπτ στην οθονη και αναβει παλι μονο του κανοντασ ενα μπιτ και δειχνοντας αυτη την φορα το bios screen μεχρι το σημειο πριν δειξει τους σκληρους και κανει reboot... συνεχεια αυτο...δοκιμασα αλλο τροφοδοτικο, clear to bios, να βγαλω την καρτα γραφικων, να το αφησω με μια ραμ, να βγαλω ολα τα περιφεριακα, να βγαλω το καλοδιο που δυνδει την μητρικη με το power button και να το αναψω βραχυκύκλωνοντας τα 2 πινακια...τπτ δεν εκανε τα χαρακτηρηστηκα του pc ειναι: Mobo: gigabyte ga-h55m-s2h Cpu: intel core i5-650 Psu: solytrch 500watt Ram: kingston 6gb 1333mhz Hdd: western digital 500gb
vasi Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 Από την στιγμή που βραχυκυκλωνεις τα pin της μητρικής,και δεν κάνει τίποτα είναι καμένη.
guardianx71 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 Μπες στο bios και κοίταξε τις ρυθμίσεις σου. Ειδικά αυτές για ahci/ide kai raid (για το reboot μετά τους δίσκους, δοκίμασε να αλλάξεις την επιλογή που έχει από μόνο του) και usb3 , sata 3 και power για το αρχικό reboot)
vasi Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 την μπαταριά την έβγαλες για καμιά ώρα ?? και συχρόνος να βραχυκυκλωσεις τα pin της μητρικής ,για να αδειάσει το ρεύμα απο τα στοιχεία της μητρικής.
gerrybezhani Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 Νε και την μπαταρια την εχω βγλαει και τα πιν τα εχω βραχυκύκλωσει....στα bios δεν μπενει γιατθ κανει rebbot πριν μπορεσει να μπει
guardianx71 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 Δοκίμασε να ξαναφλασάρεις το bios . λογικά πρέπει να έχει επιλογή για να το κάνεις από στικάκι στην αρχή της εκκίνησης
gerrybezhani Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 Εχει κατι που λεγετε qflash αλλα ουτε εκει προλαβενει να μπει....καμια αλλη ιδεα για το τι μπορει να φταίει?
vasi Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 Νε και την μπαταρια την εχω βγλαει και τα πιν τα εχω βραχυκύκλωσει....στα bios δεν μπενει γιατθ κανει rebbot πριν μπορεσει να μπει αυτό είναι καλό σημάδι !! ψάξε για σημάδια βραχυκηκλωματος η μπορεί να φταίει το Site: BIOS CHIP GIGABYTE
vasi Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 γρατζουνιες,εκδορές, υπολειματα πάστας, δοκιμάζεις την μητρική έξω από το κουτί ?? βρες ένα floppy disk drive βάλε το filmeware του bios
gerrybezhani Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 Αμα ειχε γρατζουνιες η εκδορες η υπολλγματα παστας θα εμφαβιζοταν μετα απο κανα upgrade ασ πουμε....εμενα μονο το κουμπι μου εμεινε μεσα.....τημ μητρικηεξω απο το κουτι δεν την εχω δοκιμασει αλλα την εχω βγλαει και ξαναβαλει 2-3 φορες οποτε δεν νομιζω να ειναι απο αυτο....επισης καπου σε ενα forum οπος επσαχνα νομιζω ελεγε οτι το bios δεν αντεχει πολλα "γραψιματα" και οταν ενεργοποιητε το dual bios το backup bios παει και γραφει στο κυριος...οποτε σκευτηκα οτι επειδη μου εχει γινει αρκετες φορες αυτο να μου μεινει το κουμπι μεσα, το bios στις gigabyte να τα " εφτησε " απο τα πολλα "γραψιματα" τι λετε?
vasi Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 δες εδώ Site: How to fix "dead" dual BIOS motherboard if flashing failed αγόρασε ένα τότε !!
giorgosathens Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 τωρα αυτο που κανει ειναι μετο που πατας να ανοιξει ξεκιναει και μετα απο 2 δευτερα κλεινει χωρις να δειξει τπτ στην οθονη και αναβει παλι μονο του κανοντασ ενα μπιτ και δειχνοντας αυτη την φορα το bios screen μεχρι το σημειο πριν δειξει τους σκληρους και κανει reboot... συνεχεια αυτο... Κάνει συνεχόμενα reboot πολλές φορές δηλαδή? Αν ναι, δες εδώ: gigabyte reboot loop Είναι (άλλο) ένα πρόβλημα που παθαίνουν οι Gigabyte μόνο. Ότι postάρει είναι καλό πάντως.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα