Προς το περιεχόμενο

Bloodborne [PS4]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 3,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Τελικά δεν είναι review  :mellow:

Έχουν παίξει 40 ώρες απο το παιχνίδι αλλα δεν δουλεύει το online, μερικά quote

With 40 hours' play in the bank, and standing it against FromSoftware's formidable back catalogue, we can make a clear call on Bloodborne's quality and present our verdict. You'll have to wait until issue 279 for some words with a digit on the end, but if the purpose of the review is to provide a recommendation - or otherwise - then our cover story should hit the mark.

...

If you've been watching this generation from the sidelines, unmoved by remasters and rush jobs while you wait for the first true essential to arrive, now's the time.

Δημοσ.

Δεν γινεται να λειπεις εσυ απο την οικογενεια του ps4 και επισης δεν γινεται να  μην παιξεις εναν τετοιο τιτλο σαν σοβαρος gamer που εισαι (εστω και an  παιζεις kai nintendo) :)

Ναι εγώ τρελός μπορεί να είμαι για souls παιχνίδι αλλά αρνούμαι να πληρώσω για μια υπηρεσία για core gameplay componet. Δεν χρησιμοποιούσα PS+ στις καλές του μέρες, πόσο μάλλον τώρα. Δηλαδή πληρώνω ήδη την σύνδεση μου και για κάποιο λόγο θα πρέπει να πληρώνω και έξτρα νταβατζιλίκι για main gameplay features. Το γεγονός ότι μου πετάει και μερικά δωρεάν παιχνίδια προς το μέρος μου δεν δικαιολογεί το γεγονός ότι αυτόματα με τιμωρεί και με κλέβει στεγνά σε περίπτωση που δεν θέλω να βάλω. 

• Like 1
Δημοσ.

θα πρέπει να πληρώνω και έξτρα νταβατζιλίκι για main gameplay features

Προσωπικά δεν με πειράζει γιατί ασχολούμαι πολύ με το online, αλλά για άλλους που είναι του single player κυρίως αυτό είναι νταβατζιλίκι όπως πολύ σωστά λες.

Δημοσ.

If you've been watching this generation from the sidelines, unmoved by remasters and rush jobs while you wait for the first true essential to arrive, now's the time.

ε οχι ρε παιδιά δεν μπορώ να διαβάζω τέτοια λόγια απο την στιγμή που το παιχνίδι θα τρέχει στα 30fps,μπορει να ειναι παιχνιδάρα δεν αντιλέγω....αλλα μην μου υπονοεις τωρα θα δεις τι κανει αυτη η γενια

• Like 1
Δημοσ.

ε οχι ρε παιδιά δεν μπορώ να διαβάζω τέτοια λόγια απο την στιγμή που το παιχνίδι θα τρέχει στα 30fps,μπορει να ειναι παιχνιδάρα δεν αντιλέγω....αλλα μην μου υπονοεις τωρα θα δεις τι κανει αυτη η γενια

Το EDGE δεν είναι πουτανάκια των γραφικών οπότε και προφανώς δεν μιλάνε από την πλευρά των γραφικών. Ετσι και αλλιώς όμως τα souls παιχνίδια δεν ήταν ποτέ και powerhouse στο θέμα αυτό. Εχουν άλλους μηχανισμούς που κάνουν πραγματικά εντύπωση. Επειδή δεν ξέρουμε τίποτα για το Bloodborne δεν θα κάνω το λάθος να υποθέσω ότι δεν θα παίζει έστω κατιτίς που να το κάνει next gen. 

Ακόμα θυμάμαι στο Demon Souls τη στιγμή που ένα boss του παιχνιδιού με έκανε summon για να πολεμήσω για πάρτι του εναντίον άλλου παίκτη που πήγαινε να τον σφάξει. Ηταν η στιγμή που αναφώνησα "ε ναι ρε φίλε, αυτό δεν γινόταν πριν με τίποτα". 

• Like 1
Δημοσ.

Απο την στιγμη που η Sony εριξε ακυρο στο Uncharted για φετος και παει για το 2016,το Bloodborne ειναι το παιχνιδι που θα προσπαθησει να εκμεταλλευτει οπως μπορει η εταιρια.

Οσο για το Online μιας και εγω εχω παιξει τα παιχνιδια Souls ακριβως οπως ο Ikaruga, ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ για αυτο που πανε να περασουν στο Online. Πραγματικα. Δεν μπα να ναι το παιχνιδι πραγματικο αριστουργημα, η συγκεκριμενη κινηση ειναι για πολυ κραξιμο.

Δημοσ.

Απο την στιγμη που η Sony εριξε ακυρο στο Uncharted για φετος και παει για το 2016,το Bloodborne ειναι το παιχνιδι που θα προσπαθησει να εκμεταλλευτει οπως μπορει η εταιρια.

Οσο για το Online μιας και εγω εχω παιξει τα παιχνιδια Souls ακριβως οπως ο Ikaruga, ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ για αυτο που πανε να περασουν στο Online. Πραγματικα. Δεν μπα να ναι το παιχνιδι πραγματικο αριστουργημα, η συγκεκριμενη κινηση ειναι για πολυ κραξιμο.

Το online μέρος είναι μονο για συνδρομητές PS+ στο Ps4, αυτό το ξέραμε πριν καν κυκλοφορήσει(το Ps4). Αν θες να παραπονεθείς κάπου κάντο στην Sony όχι στην From, ας είμαστε λίγο σοβαροί με την γκρίνια. Το παιχνίδι μια χαρά παίζεται offline.

Exclusive Interview with Jun Yoshino: http://community.eu.playstation.com/t5/PS4-Games/Bloodborne-Exclusive-Interview-with-Jun-Yoshino/td-p/23062300

Regarding game design, how free will the player be to explore different areas in the game? Can we go straight to a bigger challenge or will the game push us to one direction at a time?

It’s quite interesting. It’s like a hybrid of Demon and Dark Souls. FromSoftware decided to mix those two together. I think it works out really nicely. You still have this kind of refuge, this central area you can always retreat back to. But the game world itself is more like Dark Souls, because in Bloodborne it’s all linked together as well. Once you venture out, you can effectively go anywhere you want.

80545-Jack-Nicholson-nodding-gif-Img-P7l

• Like 3
Δημοσ.

επιδη εγω το ds1 (και το 2) τα πρωτο επαιξα στο 360 το ιδιο ακριβος ηταν και εκει ειχες gold επαιζες online δεν ειχες μονο ofline...δεν βλεπω ουτε καμια καινουρια σταση ουτε τιποτα το νεο...γιατι ακριβως σας κανει εντυπωση οτι θελει plus για online αφου αυτο το μοντελο ακουλουθει πλεον και η sony με κανει να αναρωτιεμαι...

Δημοσ.

Scans από το "pre-review" του EDGE, 6 σελίδες.

0fKRZ2D.jpgjOZHoGC.jpgjEkvwYF.jpgeEEOlFL.jpgngUEmVi.jpg14VbSox.jpg

And what a world it is, beautifully realized, tightly designed and so much more coherent than Dark Souls.

...

Bloodborne's world is a masterpiece.

...

As if there was ever any doubt, Miyazaki and his team have done it all over again.

Καλύτερο level design από το πρώτο Dark Souls; Hyped as fk

• Like 1
Δημοσ.

Δέχονται paypal; Αν όχι, από που βάζεις λεφτά στο πορτοφόλι;

Ειχα ζητησει απο τον ανθρωπο που εχει το maxplay να φερει HK psn cards και εφερε. Δεν εχω δοκιμασει paypal για να δω αν δουλευει.

• Like 1
Δημοσ.

επιδη εγω το ds1 (και το 2) τα πρωτο επαιξα στο 360 το ιδιο ακριβος ηταν και εκει ειχες gold επαιζες online δεν ειχες μονο ofline...δεν βλεπω ουτε καμια καινουρια σταση ουτε τιποτα το νεο...γιατι ακριβως σας κανει εντυπωση οτι θελει plus για online αφου αυτο το μοντελο ακουλουθει πλεον και η sony με κανει να αναρωτιεμαι...

Γιατί αυτές τις ηλιθιότητες της ξεκίνησε η microsoft στο Χ360 ενώ -οπουδήποτε- αλλού αυτό ήταν (όπως ήταν λογικό) δωρεάν. Demon και Dark souls στο PS3 έπαιξα μια χαρά όπως έπρεπε με όλα τους τα κομμάτια (όπως ήταν λογικό) χωρίς έξτρα χρεώσεις. Επειδή σε έκλεβε τόσο καιρό μια εταιρία (η MS) δεν σημαίνει ότι είναι και λογικό να βγει και άλλη και να αρχίσει να σε κλέβει στεγνά.

Τα Souls παιχνίδια είναι off-line εμπειρίες αλλά με on-line κομμάτια τα οποία προσδίδουν πραγματικά στην αξία και αίσθηση του τίτλου. Σε καμία των περιπτώσεων ένα παιχνίδι σαν τα souls δεν είναι ίδιο αν το παίζεις μόνο offline. Η σκύλα η Sony θα έπρεπε να ντρέπεται γι αυτό που έκανε, να κάνει την υπηρεσία της δηλαδή αντίστοιχη με το Gold της Microsoft γιατί....γιατί ΕΤΣΙ! Δεν μου προσφέρει τίποτα και σε βάθος χρόνου απλά βγάζει τα ματάκια της.

Σαν να μου λες τώρα ότι θα παίζω παιχνίδια στο PC αλλά θα πληρώνω και έξτρα στο Steam, Uplay και όποια άλλη πλατφόρμα εκεί έξω ξεχωριστά μόνο και μόνο για να έχω πρόσβαση σε βασικά σημεία του παιχνιδιού. Ρε ουστ ρε.  

• Like 1
Δημοσ.

φιλε μου ξερω πολυ καλα τι εστι souls εχοντας "ριξει" πανω απο 500 ωρες και στα 3 (και μαλλον λεω και λιγες) 

ps3 αγορασα καθαρα και μονο για το demons

απλα δειχνεις σαν να σου εκανε εκπληξη που θελει plus το bloodborne ε αφου αυτη ειναι η τακτικη που ακολουθει και η sony πλεον ειναι δυνατον να περιμενες οτι για summoning και co-op δεν θα ηθελε plus?εγω τουλαχιστον το θεωρουσα αυτονοητο

τωρα αν η κουβεντα μας ειναι αν θα επρεπε να το χρεωνουν το online μαζι σου ειμαι και εγω ξεφτηλικια ειναι αυτα...αλλα αυτο ειναι αλλη κουβεντα και το ηξερες καλα πριν αγορασεις το ps4 οτι θα χρεωνοταν...δεν καταλαβαινω λοιπον της δηλωσεις σε προηγουμενα post οτι η from ειναι για πολυ κραξημο,και εκει ηταν και η ενσταση μου :)

Δημοσ.

Πιο πολυ σκυλα θα ελεγα την MS που θα δινει το gold τσαμπα στα PC και οχι την Sony που απο το 11 αν οχι νωριτερα δινει 2 στη συνεχεια 3 και τωρα 4-5 παιχνιδια το μηνα ειναι δεν ειναι καλα οποιος ειναι συνδρομητης απο την αρχη του Plus αυτη τη στιγμη εχει γλυτωσει πολλα χρηματα.

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...