zeke Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2017 Τελειωσα το build πριν μερικες μερες και πηγα για πλακα μεχρι NG+5 αφου πηρα τα cursed gems απο το dlc,,,ψηλοβαρεθηκα γιατι δεν εχει καθολου κοσμο να κανω invade Μπορει να κανω ενα fast run στα fixed dungeons για παω στα Root και βλεπουμε.....Προς το παρων ξεκινησα Ds2 για το event εκει εχει τιγκα κοσμο φουλ χαβαλες κ pvpMερικα screen απο το build..Το Beast Cutter ειναι κτηνος με τα blunt οπως το περιμενα + papers περνει και λιγο απο εκει scaling με arcane,,,πολυ gg! βεβαια πιο γρηγορα θα πηγαινα στα Root dungeons για τα 32αρια+28αρια παρα να μου πεσουν 3x 26.7% blunt gems,,,επεσαν 2 τετοια στις 3ωρες farming μαζι με τα 22.3% phys στο fishing hamlet (dlc) στις frenzy winter lanterns.Tο Moonlight sword επισης κοβει τα παντα και σε NG+5 που ειμαι δεν εχει προβλημα,,,GG build οποιος θελει να δοκιμασει Beast Cutter Holy Moonlight 2
Skr1ll3x Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2017 bloodborne - blood level 80 Αυτό φαντάστικα και εγώ απλά έλεγα μήπως είναι κάτι άλλο που δεν γνωρίζω, επειδή σε βλέπω ότι το έχεις ψάξει τέρμα το παιχνίδι..
zeke Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2017 @zeke ,ds2 παιζεις στο πσ4 η υπολ? ps4 και κανω αυτο το buildaki με 2wield old knight hammers https://mugenmonkey.com/darksouls2/44531 1
najinblue3 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2017 Ακομα δε ξεκινησα, αυριο το πιθανοτερο, εχει πολυ κοσμο ?
zeke Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2017 Ναι εχει αρκετη κινηση!!Πρεπει να γινει και στο BB ενα τετοιο να γεμισει παλι,,,ενα duel εκανα μονο στην "arena" (hizzngr3) που εχει κανει το reddit απο παλια,,, ψοφια πραγματα :/ απο invade πραγματικα Dead,,,5 φορες NG ουτε 1 match.....
ilos Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2017 Εδώ είναι dead το pvp στο DS3 δε θα είναι στο BB... Ειδικά τώρα που πολύς κόσμος έχει πάει στα for honor/nioh.
kolossos_22 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2017 Εμένα μου έπεσε το κανόνι και το reiterpallasch αλλα δεν μου αφήνει να τα κανω equip κατι λείπει λεει Μια εύκολη γρήγορη βοήθεια
JohnTehGreek Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2017 Τερματίστηκε και το BB με τελικό ρολόι να λέει μόλις 28 ώρες (βγάλε σίγουρα 3 που ήμουν AFK άρα 25 χρειάστηκα για να το τελειώσω), χωρίς το DLC το οποίο θα το αρχίσω με το NG+ ενδεχομένως αλλά με όλα τα Optional Boss. Πολλά ανάμικτα συναισθήματα για το συγκεκριμένο παιχνίδι. Σίγουρα λάτρεψα το γρήγορο Gameplay του παραπάνω από τα Dark Souls (δεν ήμουν και φαν της ασπίδας οπότε ήρθε και έδεσε). Επίσης έχει By far το πιο όμορφο Art design όλων των παιχνιδιών της From. Και αρκετά θετικά ακόμα. Αλλά 3 πράγμα με ενόχλησαν αρκετά. 1) Η διάρκεια του η οποία είναι υπερβολικά μικρή για ένα τέτοιο Game. Δείτε πότε έκανα το πρώτο μου Post σε αυτό το θέμα, μόλις 2 μέρες πριν... 2) Όλα τα Boss ήταν πραγματικά περίπατος. Δεν είμαι γενικά καλός (μέτριος θα έλεγα) σε αυτά τα παιχνίδια ούτε έμπειρος. Αλλά τα Boss ήταν Piece of cake. Ακόμα και μερικά από τα πιο δύσκολα τα έβγαλα First try και μερικά απλά χρειάστηκα 3-4 tries για να μάθω τις κινήσεις τους καλά. Φυσικά δεν αναφέρομαι σε μερικά γελοία που απλά υπάρχουν πολλά Decoy και πρέπει να βρεις το αληθινό Boss και να το σκοτώσεις (παράδειγμα Witch of Hemwick, Celestial Emissary κτλ.) Τα παραπάνω θεωρώ θίγουν την φήμη των συγκεκριμένων παιχνιδιών για τον βαθμό δυσκολίας τους. 3) Το σημαντικότερο. Το ηλίθιο σύστημα Healing (blood Vials). Το θεωρώ έναν πειραματισμό που απλά απέτυχε. Σε μια δύσκολη στιγμή κατέληγες να χαλάς όλα τα Vials που έχεις και έπρεπε να τρέχεις σε αρκετές περιοχές να φαρμάρεις ή αυτό που έκανα εγώ, να πουλάω πράγματα για να αγοράζω Vials. Στο τελευταίο boss που με δυσκόλεψε λίγο και χρειάστηκα πολλά Vials πραγματικά πήγα και πούλησα όλα μου τα shards για να πάρω Vials γιατί φυσικά όταν ασχολούμαι με Boss θέλω να ασχολούμαι μόνο με αυτό και όχι να τρέχω 70+ level στις αρχικές περιοχές για farming!!! Ελπίζω να μην το ξαναχρησιμοποιήσει η From αυτό το σύστημα. Όπως και να έχει αυτά τα θεωρώ σημαντικά αρνητικά, αλλά δεν σημαίνει ότι το Bloodborne παύει να είναι ένα διαμάντι. Με μεγάλη ευκολία είναι το καλύτερο Exclusive της γενιάς αυτήν την στιγμή και μακάρι να δούμε και BB 2 στο μέλλον. Φύγαμε για NG+!!!! 1
zeke Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2017 @JohnTehGreek νομιζω πως δεν ειναι περιπατος καποια bosses,,, αν τα ξαναπαιξεις μπορει να χασεις περισσοτερες φορες απ'οτι πριν που νομιζες οτι τα ειχες,,,,παιζει το θεμα του rng-luck αλλα και overlevel στο πρωτο playthrough κτλΕπισης για το 3. που λες με τα vials συμφωνω μονο οτι ειναι -αδικο- αν θες, ως προς το 1v1 pvp,,,βεβαια υπαρχει και το ganking,,, εκει χρειαζεσαι τα vials, οποτε ετσι ειναι balanced.Στο pve επισης balanced ειναι, γιατι οταν θα κανεις εναν spell/arcane build θα χρειαστεις runes με max vials, max bullets, visceral grants bullets,,, και παιζεις ετσι για το replenish..... οποτε vials και bullets για τετοια builds ειναι must.Στο οτι ειναι ηλιθιο,,,απλα θα σου απαντησω με git gud και θα δεις οτι δεν χρειαζεται να το κανεις αυτο αργοτερα. Ερχεται σε αντιπαραθεση με το 2. που ειπες αλλα οκ,,, σιγα σιγα αν το μαθεις δεν θα κανεις farming vials αλλα τα blood gems
ilos Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2017 Και εγώ αυτό δε κατάλαβα tbh από το post του JohnTehGreek. Πως γίνεται αφενός: "Όλα τα Boss ήταν πραγματικά περίπατος" και αφετέρου: "Σε μια δύσκολη στιγμή κατέληγες να χαλάς όλα τα Vials που έχεις και έπρεπε να τρέχεις σε αρκετές περιοχές να φαρμάρεις ή αυτό που έκανα εγώ, να πουλάω πράγματα για να αγοράζω Vials". Άρα η δυσκολευόταν σε σημεία εκτός boss fights, ή σπαμαρε vials ή τα καίγε στο pvp (που δεν νομίζω καθότι dead game is dead), ή τα έφαγε όλα στο "last boss" Gherman? Και όχι με τη καμία ο Gherman δεν είναι πιο δύσκολος από orphan ή ακόμα και lawrence/ludwig εκτός αν δεν ασχολήθηκες καθόλου με το dlc και δεν βίωσες το πέος που σε περιμένει εκεί To ΒΒ είναι χαλαρά το δυσκολότερο souls σε defiled FRC chalices και το dlc σε συνδυασμό low bl/ng+X τι να λέμε τώρα. Και ναι και εγώ φάρμαρα vials γιατί πήγα bl~80 στο orphan στο ng+ και έκανα 2.5 ώρες να τον φάω την πρώτη φορά (δεν είναι ντροπή δηλαδή).
zeke Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2017 To ΒΒ είναι χαλαρά το δυσκολότερο souls σε defiled FRC chalices και το dlc σε συνδυασμό low bl/ng+X τι να λέμε τώρα. Και ναι και εγώ φάρμαρα vials γιατί πήγα bl~80 στο orphan στο ng+ και έκανα 2.5 ώρες να τον φάω την πρώτη φορά (δεν είναι ντροπή δηλαδή). ακριβως! ακομα θυμαμαι τον BL50αρη με beast claws στο Lower loran να προσπαθω τουλαχιστον 4 ωρες για να βγει το Darkbeast paarl, λογω οτι τα claws εχουν το πιο αθλιο targeting ειδικα σε τετοια boss... Και μιλαμε οτι με αυτον εβγαλα πιο ευκολα NG+2 DLC οταν βγηκε...! Οταν κανεις τετοια builds δεν υπαρχει ποσο δυσκολα μπορει να γινουν τα bosses στο game.....οπως με το beast cutter που εκανα τωρα, το regain life, ανυπαρκτο! Εχει το μικροτερο απ'ολα τα οπλα και σε συμφερει να κανεις dodge προς τα πισω, παρα να συνεχισεις να τους χτυπας
JohnTehGreek Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2017 Ας το ξεκαθαρίσω. Όταν λέω περίπατος δεν εννοώ φυσικά ότι η δυσκολία του ήταν λες και έπαιζα Call Of Duty... Ήταν περίπατος συγκριτικά με τα υπόλοιπα παιχνίδια της From. Παράδειγμα στο Dark Souls υπήρχαν Boss εφιάλτες όπως το ζευγάρι Orstein and Smough (ενδεχομένως το έγραψα λάθος), Gwyn, Capra demon και μερικοί ακόμα. Στο DS3 παράδειγμα είχε τον Nameless king, Dancer of the Boreal Valley, Soul of Cinder, Pontiff Sulyvahn, Abyss watcher και αρκετούς ακόμα. Στο BB εγώ τουλάχιστον δεν έχω τέτοια λίστα και φυσικά δεν υπάρχει ούτε ένα boss που να με κάνει να σκεφτώ ξανά ένα δεύτερο playthrough (Orstein and Smough είναι ο λόγος που δεν θα ξαναπαίξω ποτέ Dark souls). Παρόλα αυτά το παιχνίδι ήταν δύσκολο σαν παιχνίδι. Υπήρχαν πολλές στιγμές που χρειάστηκα να χρησιμοποιήσω όλα τα Vials σε ένα Boss. και μετά πούλαγα items και μια στις τόσες φάρμαρα για Vials. Επίσης σκέφτηκα και εγώ ότι μπορεί απλά να στάθηκα τυχερός. Αλλά μόλις σήμερα που άρχισα για πλάκα το NG+ έβγαλα για άλλη μια φορά Cleric first try και Father Gascoigne με την δεύτερη. Ακόμα πιο εύκολα από την πρώτη φορά δηλαδή και με το όπλο μου να είναι αρκετά αδύναμο. Και λίγο έλειψε να πάρω First try την Amelia αλλά επειδή όπως είπα έχω σχετικά αδύναμο όπλο έκανε Heal συνεχώς και δεν μπόρεσα να την αποτελειώσω. Και επειδή ξαναλέω δεν είμαι παικτούρα σε αυτά τα Games, γιαυτό καταλήγω στο συμπέρασμα ότι είναι σχετικά εύκολο παιχνίδι. Anyway θα δω και το DLC και θα επιστρέψω.
Alastor192 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2017 Το DLC γιατι περιμενεις το NG+ για να το παιξεις? Εχει τα 3 δυσκολοτερα boss στο παιχνιδι hands down.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα