Προς το περιεχόμενο

Bloodborne [PS4]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 3,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Πριν φάω άκυρο από τον server (κάτι κάνουν λέει maintenance) καθάρισα το defiled chalice για δεύτερη φορα, η Amygdala είναι απίστευτα εύκολη με το bowblade:

• Like 2
Δημοσ.

Αν δεν μ' αρέσουν τα dark souls, δεν θα μ' αρέσει ούτε αυτό, ε ;

Ανάλογα τι δεν σου άρεσε στα Dark Souls. Είναι διαφορετικό το Bloodborne αλλα η βάση είναι ίδια, πρέπει να μαθαίνεις από τα λάθη σου και να δίνεις προσοχή στο τι κάνουν οι εχθροί. Εγώ προσωπικά θα σου πρότεινα να το νοικιάσεις, να παίξεις 3-4 ώρες τουλάχιστον (γιατί στις πρώτες δυο πολλοί κάνουν ragequit) για να νιώσεις τα mechanics του παιχνιδιού και άμα σου αρέσει, το αγοράζεις, αν όχι δεν υπάρχει λόγος να παίξεις ένα game που δεν σου αρέσει. Για εμενα προσωπικά αυτό και το Witcher 3 είναι τα καλύτερα games του 15 (από αυτά που έπαιξα φυσικά).

• Like 3
Δημοσ.

Καλημερα παιδια, εχοντας περασει το δευτερο boss ειμαι level 25 κ τωρα ειμαι στην old yharman . Ηθελα να ρωτησω πως μπορω να συμμετέχω στα chalice dungeons? πατάω να μπω αλλα δν μπαινει ...

Δημοσ.

Αν δεν μ' αρέσουν τα dark souls, δεν θα μ' αρέσει ούτε αυτό, ε ;

99%  δεν θα σαρεσει,εχει μικρες αλλαγες στο combat αλλα το σκεπτικο ειναι ακριβως το ιδιο.Μονο το setting εχει αλλαξει τελειως,αλλα δεν πιστευω ο λογος που δε σου αρεζαν τα Dark Souls να ηταν το setting

Το lore είναι αρκετά "βαθύ", ξεκινα από εδώ άμα θες να μάθεις τι έγινε:

Έχει spoiler για chalice dungeon

Ναι οντως ειδα αρκετα βιντεακια χτες,συμπεριλαμβανομενου και αυτου και οντως το lore ειναι πολυ βαθυ και ενδιαφερον.Ευτυχως που το διαβασα στο internet ομως γτ δεν ειχα καταλαβει χριστο στο game.Τωρα περιμενω να αναλυσουν και το Old Hunters lore γιατι  εμαθα οτι προσθετει αρκετα πραματα.

Μαρεσε πολυ το ολο backround για το πως φτασαν σε αυτη την κατασταση της Yharnam,ωστοσο στο για πιο λογο δημιουργηθηκε το Hunter's Dream δεν υπαρχει απαντηση,παρα μονο θεωριες.....

Καλημερα παιδια, εχοντας περασει το δευτερο boss ειμαι level 25 κ τωρα ειμαι στην old yharman . Ηθελα να ρωτησω πως μπορω να συμμετέχω στα chalice dungeons? πατάω να μπω αλλα δν μπαινει ...

Οταν σκοτωσεις το boss στην Old Yharnam,θα σου δωσει το Chalice για να μπεις στο πρωτο dungeon 
Δημοσ.

Για τους servers που είναι κάτω και σε πετούσε στο main menu και  solo να είσαι μούγκα  ολοι  :-D . Απο οτι φαίνεται πολύ χρησιμοποιησαν το νεο exploit με το invite  και μια βδομάδα τώρα απολαμβάνουν free dlc. Απο τις λίγες φόρες που τσατίζομαι που δεν παίζω co-op .

Δημοσ.

^ από εποχές Demon's Souls αν έπαιζες *online* και έπεφτε η σύνδεση ή ο server σε πετούσε έξω ακόμα και solo όπως λες... δεν είναι κάτι καινούριο αυτό

Δημοσ.

λοιπον καινουριο build-ακι και παμε απο το ενα ακρο με bow/shield στο αλλο.... 2-handed Bloodletter!

Bloodletting (normal imprint) σε 2 handed tansformed μονο, για τον λογο οτι κανει scale με bloodtinge και το special att ειναι frenzy που δουλευει για pvp.
Αν θελουμε γυρναμε και σε 1h mode μαζι με το off-hand Fist of Gradia (καθολου guns εννοειτε), αλλα το βασικο gameplay ειναι σε 2 handed μονο! :)

Επισης θελουμε το best attire για frenzy για το 2hand mode του Bloodletting, οποτε Ashen set και στο head το Beak mask απο crowfeather της Eileen hunter.

Τα απαραιτητα runes ειναι: %20stm, %15hp, +300frenzy (tier 3 ολα απο chalice root) και radiance oath για το 2% hp vial

Violent Past καλυτερο origin και τα Min-Maxed points για το build στα 100 level:  https://mugenmonkey.com/bloodborne/8929

Starting weapon: οτι να ναι...+3 ή +5 μεχρι να παρουμε το Bloodletting.

Λιωσιμο incoming :D

• Like 2
Δημοσ.

Το OST από το DLC ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ βγήκε στα γνωστά άγνωστα μέρη (μιας και νομίζω είναι μονο στην collectors από Japan και δεν έχει digital release). Είναι 11/10. LM #1 και OoK #2 είναι τα αγαπημένα μου bossfight στο Bloodborne γενικά. LM χωρίς parry είναι θεϊκό boss fight.

Δημοσ.

Αφου αγορασα το ps4, δεν κρατηθηκα αλλο, αυριο το μεσημερι αν πανε ολα καλα θα εχω το bloodborne, λεω αν ολα πανε καλα γιατι θα το παρω μεταχειρισμενο μεσα απο insomnia.

Eιμαι τοσο χαρουμενος ανυπομονω οσο δεν παει, πιο χαρουμενος απο την μερα που πηρα το ps4!!, θελω παλι να φτιαξω τον παιχτη μου, να πεθανω χωρις λογο εκει που δεν το περιμενω, να φαω καμια καταρα απο κανα βατραχο, να παιξω το ιδιο boss 50 φορες, να τρεχω ενω με κυνηγανε 15 αντιπαλοι και φυσικα να ριχνω καντηλακια μεχρι τις 4-5 το πρωι :)

Θα παρω την απλη edition, θελω να ρωτησω αν το dlc αξιζει τα λεφτα του.

Δημοσ.

θελω να ρωτησω αν το dlc αξιζει τα λεφτα του.

κατα την ταπεινη μου αποψη όχι δεν τα αξιζει,πχ το dlc του witcher 3 που ειναι πολύ μεγαλύτερο κοστίζει 10 ευρώ,20 ευρώ ειναι πολλά γι'αυτο που προσφέρει

Δημοσ.

Βασικα δεν εχω ξαναγορασει dlc ποτε, αλλα και μενα η τιμη του μου φαινεται αρκετα υψηλη, βεβαια αυτο το κρινει ο καθενας αναλογα με τα λεφτα που μπορει να διαθεσει οποτε το αναφερω προσωπικα, εννοω δηλαδη οτι με αυτα τα 20 ευρω προτιμω να βαλω αλλα 10 και να παρω ενα αλλο παιχνιδι.. Επιπλεον, γουσταρω πολυ την σειρα, οποτε ακομα το σκεφτομαι

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...