Spartan117 Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 Ήρθε το guide, λίγο χτυπημένο (ελτα είναι αυτά) αλλα απίστευτο, το artwork που έχει μέσα αξίζει και μονο του τα 25 ευρώ που έδωσα... Εικόνες Οποιος σκέφτεται να το αγοράσει η απάντηση είναι ναι. 7
dimyok Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 Απο amazon Future Press Bloodborne Collector's Edition Strategy Guide Hardcover . Αυτο ειναι ?
Alex21121988 Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 Τι λες τώρα. Έχει και χάρτη. Είμαι ήδη με δάκρυα στα μάτια.
Spartan117 Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Η λεπτομέρεια σε αυτό το guide ξεπερνάει οτιδήποτε άλλο έχω δει. Απλέ δείτε τι έχει μονο για το Ludwig's Holy Blade: 1
Alex21121988 Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Aγαπημένο όπλο το συγκεκριμένο. Ένιωσαν άπειρα mobs την λεπίδα του.
neratzojuice Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Πω να μην έχω λεφτά γαμώτο. Τέλειο φαίνεται. Να φανταστώ έχει περιορισμένη διαθεσιμότητα ε?
Alex21121988 Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Πω να μην έχω λεφτά γαμώτο. Τέλειο φαίνεται. Να φανταστώ έχει περιορισμένη διαθεσιμότητα ε? Η απλή έκδοση υπάρχει και θα υπάρχει παντού για πολλά χρόνια ακόμα. Τώρα αν ψάχνεις για limited ή Collectors, εκεί μάλλον θα πρέπει να ψάξεις στα από έξω shops.
dimyok Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 το Ludwig's Holy Blade ειναι το μονο οπλο που εχεις μια fighting chance στα cursed dungeons .Burial blade κτλ ειναι too slow , blades of mercy too weak, δες και τα Ηunters Axe και Kirkhammer καλο scale , αλλα απλα Holy Blade gemed full stats εχω 1000 dps - 1500 crits. Με bolt paper και buffs απλα εχω βγαλει solo σε 3 λεπτα bosses που οι "pro" tube streamers παλευουν 15 λεπτα με πολυ ζορι 1
neratzojuice Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 Η απλή έκδοση υπάρχει και θα υπάρχει παντού για πολλά χρόνια ακόμα. Τώρα αν ψάχνεις για limited ή Collectors, εκεί μάλλον θα πρέπει να ψάξεις στα από έξω shops. Για τον guide λέω. Στο παιχνίδι είμαι NG++ και ξεκίνησα και άλλον χαρακτήρα Παιχνιδάρα απο τις λίγες!
Alex21121988 Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 Για τον guide λέω. Στο παιχνίδι είμαι NG++ και ξεκίνησα και άλλον χαρακτήρα Παιχνιδάρα απο τις λίγες! Ααα, ebay/amazon δεν υπάρχει περίπτωση να μην βρεις κάτι. 1
gildo Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 Μπορει να με βοηθήσει κάποιος με το blood starved beast?Εβγαλα αρκετά εύκολα τον paul gascoine και εχω κολλήσει σε αυτο εδω το κέρατο.Δοκιμασα κατι δικά μου,ειδα και κάποια βίντεο για το boss αλλα πάλι τα τα ίδια,Η βλακεία της υπόθεσης ειναι οτι τις περισσότερες φορες με σκοτώνει με τον ίδιο τροπο.Με πιάνει οταν του μένει λιγο health και μου κατεβάζει όλο το health μεχρι να με αφήσει.Αυτο που κανω μετα ειναι να του κατεβάζω και εγω όχι το health αλλα μερικά καντήλια.
zeke Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 το Ludwig's Holy Blade ειναι το μονο οπλο που εχεις μια fighting chance στα cursed dungeons .Burial blade κτλ ειναι too slow , blades of mercy too weak, δες και τα Ηunters Axe και Kirkhammer καλο scale , αλλα απλα Holy Blade gemed full stats εχω 1000 dps - 1500 crits. Με bolt paper και buffs απλα εχω βγαλει solo σε 3 λεπτα bosses που οι "pro" tube streamers παλευουν 15 λεπτα με πολυ ζορι τι lvl εισαι εκει? ειμαι με blades of mercy/burial blade και σε loran+isz με curse/foetid/rotted ειναι λιγο πονος...αλλα οχι οτι δεν βγαινουν το συγκεκριμενο build ειναι απο cruel fate: Vit-35 , Endu-25 , Str-10 , Skill-50 , BL-5 , Arc-25 γενικα τους παω μεχρι 100 χωρις να παω NG+ (χωρις να τους ανεβασω lvl για το matchmaking) και κανω chalices οσο πιο δυσκολα μπορω για τα cursed gems και pvp invades που ειναι fun
dimyok Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 Ολα τα beasts ειναι weak σε fire: start με fire paper στο Ludwig's Holy Blade , antidotes στο quick bar γιατι εχει poison attacks ,poison και melee resistance armor και runes , στην φαση 3 τρεχα μακρια πετα του μια oil urn και πλακωσε το στις molotov . θα παει λαδωμενο και ψητο .
tidus666 Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 Απ' ότι βλέπω πάντως, το saw cleaver καθιστά σχεδόν άχρηστα τα υπόλοιπα όπλα, έχει κρυμμένο dmg vs beasts, η attack για τα backstabs είναι σχεδόν οπ, μέχρι και οι speedrunners μόνο αυτό χρησιμοποιούνε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα