Προς το περιεχόμενο

Grand Theft Auto V [GTA 5][PC]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 6,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Λογικα θα υπαρχουν κι αλλα, αυτο ειναι οργανωμενο (τα παιδια μπαινουν teamspeak, κανουν heists κλπ) και μην σε αποπαιρνει το ονομα ειναι καλα παιχτακια ολοι!

Δημοσ.

Την τελευταια εβδομαδα οι NGRP ΔΕΝ μπαινουν teamspeak, ΔΕΝ κανουν heist, ΔΕΝ ειναι οργανωμενοι και ειναι και λιγο αχρηστοι. Κανονιστε $%!@$%!@. Μπαινω καθε βραδυ να δω τι γινεται και δεν υπαρχει ψυχη. 

Δημοσ.

Κατάλαβα.. Όκ, αν παίζει κάποιος συχνά ας στείλει.

Ερωτήσεις . Heist πως κάνουμε για πολλά λεφτά?

Αυτοκίνητα αγοράζουμε η κάνουν και τα κλεμμένα?

Δημοσ.

Την τελευταια εβδομαδα οι NGRP ΔΕΝ μπαινουν teamspeak, ΔΕΝ κανουν heist, ΔΕΝ ειναι οργανωμενοι και ειναι και λιγο αχρηστοι. Κανονιστε $%!@$%!@. Μπαινω καθε βραδυ να δω τι γινεται και δεν υπαρχει ψυχη. 

Καλοκαιρι ειναι. Εχω να παιξω πανω απο 1 ωρα(απο τις 2-3 φορες που μπηκα) κανα 2-3 εβδομαδες ^^

• Like 2
Δημοσ.

Sorry ειχα μεινει στις παλιες καλες εποχες :P

Κατάλαβα.. Όκ, αν παίζει κάποιος συχνά ας στείλει.

Ερωτήσεις . Heist πως κάνουμε για πολλά λεφτά?

Αυτοκίνητα αγοράζουμε η κάνουν και τα κλεμμένα?

Πρεπει να φτασεις 12 lvl και να περιμενεις τηλεφωνο απο lester και απο εκει θα σε καθοδηγησει το παιχνιδι.

Αυτοκινητα μονο αγοραζεις δε μπορεις να κλεψεις και να το βαλεις στο γκαραζ σου.

• Like 1
Δημοσ.

ειμαι level 21.με εχει παρει μερικα τηλ και τον εγραψα..αρα το ανοιγω και περιμενω να με καλεσει?

αυτοκινητα κλεμμενα μια χαρα εχω βαλει στο γκαραζ...εχω αγορασει μονο το πρωτο μου και καπως (χωρις να ξερω) βρεθηκα με αλλο ενα...

Δημοσ.

Πρεπει να εμφανιζεται ενα L στον χαρτη, πας εκει και ετσι ξεκινανε τα heist

Εγω οταν επαιζα θυμαμαι πως σου εβγαζε μηνυμα οτι το αμαξι ειναι κλεμμενο (αν το ειχες παρει απο npc ή αλλο player) οταν πηγαινες να το βαλεις στο γκαραζ η να το φτιαξεις..

• Like 1
Δημοσ.

ολα καλα,αγορασα και διαμερισμα νοικοκυρευτηκα :P

βλεπω μερικους εχουν κατι θωρακισμενα evo..δε τα βρισκω ομως για αγορα,μηπως θελει να ανεβω κ αλλο?

Δημοσ.

Καλησπέρα, έχω ηχοσύστημα 5.1 surround συμδεδεμένο στον υπολογιστή μου μέσω οπτικής φιφιακής θύρας. Το ηχοσύστημα αυτό υποστιρίζει μορφές ήχο surround Dolby Digital και DTS. Ξέρετε πως μπορώ να έχω ήχο surround στο GTA V? έχω ενεργοποιήσει τη λειτουτγεία surround στις ρυθμίσεις μα ο ήχος εξακολουθεί να ακούγεται στερεοφωνικά.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...