Προς το περιεχόμενο

illuminati

kostas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Το ανοίγω με word και πετάει τον παρακάτω κώδικα

j                                  6  6  6  6  6  6  6  6  6  v  v  v  v  v  v  v  v  v  6  6  6  6  6  6  >  6  6  6  6  6  6  6  6  6  6  6  6  6  6  6  6  6  6  6  6  6  6  6  6  6  6  6  ¨   6  6     6  6  6  6  6  6  6  6  Έ   6  6  6  6  6  6  6  6  6  6  6  6  h  H  6  6  6  6  6  6  6  6  6  6  6  6  6  6  6  6  6  6  6  6  6  6  6  6  6  6  6  6  6  6  6  6  6  6  6  6  6  6  6  6  6  6  6  6  6  6  6  6  6  6  6  6  6  6  6  6  6  6  6  6  6  6  6  6  6  °  6  2     ΐ  Π  ΰ  π          0  @  P  `  p  €    ΐ  Π  ΰ  π       2  (  Ψ  θ     0  @  P  `  p  €    ΐ  Π  ΰ  π          0  @  P  `  p  €    ΐ  Π  ΰ  π          0  @  P  `  p  €    ΐ  Π  ΰ  π          0  @  P  `  p  €    ΐ  Π  ΰ  π          0  @  P  `  p  €    ΐ  Π  ΰ  π          0  @  P  `  p  €    8  X  ψ      V  ~      OJ PJ QJ _HmHnHsHtH    J  `ρ J   %K·   ’±ΓΉΊΜ     d ¤Θ CJ _HaJ mHsHtH        p 2 p 0}΄
 •ΐΉΊµΖ±»―΄±  3   dπ ¤d ¤d @&[$\$ " 5CJ OJ  PJ  QJ  \^J  aJ tH            N A ς΅ N
       ΑΏµΐΉ»µ³Ό­½·  ³Α±ΌΌ±ΔΏΓµΉΑ¬    \ i σ³ \       0 ±½Ώ½ΉΊΜΒ  ΐ―½±Ί±Β  φ  4Φ
l 4Φ   aφ     0 k τΑ 0  
      0 §ΙΑ―Β  »―ΓΔ±       ^ ώΆ ρ ^ 0}΄ •ΐΉΊµΖ±»―΄±  3   C h a r   " 5CJ OJ  PJ  QJ  \^J  aJ tH: U Ά :       0}΄ 0 ¥ΐµΑ- ΓΝ½΄µΓ·       >*ph    h ^ h       0}΄ 0 ±½Ώ½ΉΊΜ  ( W e b )   dπ ¤d ¤d [$\$ CJ OJ  PJ  QJ  ^J  aJ tHPK    ! ‚Όϊ        [Content_Types].xml¬‘ΛjΓ0Eχ…ώƒΠ¶ΨrΊ(¥ΨΞΆIw},δ±-j„4    ΙίwμΈPΊ-t#bΞ™{U®γ “σTιU^h…d}㨫τϋξ)»Χ*1Pƒ'¬τ    “^ΧΧWεξ0)™¦Tι9<“l#¤ά$yi}ε;ΐ~@‡ζ¶(ξυΔHρΔΠuω*DΧ zƒΘ/0Η° πϋω$€X«Η3aZΆΒΰ,°D0j~θ3ί¶Ξbγν~i>ƒΨΝ3Ώ\`υ?κ/η[Ψ¬¶Gιβ\Δ!ύ-ΫRk.“sώΤ»..—·΄aζΏ­?  PK    ! ¥Φ§ηΐ   6     _rels/.rels„ΟjΓ0‡ο…½ƒΡ}QΓ%v/¥C/£} α(h"ΫλΫOΗ
»„¤οχ©=ώ®‹ωα”η ΓβC?Λhαv=Ώ‚Ι…¤§%[xp†£{Ϋµ_ΌPΡ£<Ν1¥H¶0•ΩOΌR®BdΡΙJEΫ4b$§‘q_Χΰ6LΣυRΧ7`®¨Ι³Γ0ΜOΑ―,εEn7”Liδb΅¨/γS½¨eΤΠµΈωΦύ  PK    ! ky–ƒ         theme/theme/themeManager.xmlΜM
Γ @α}΅wΩ7c»(Eb²Λ®»φ CAΗ ΫΧεγƒ7ΞίΥ›K
Y,
eΝ.·π|,§¨ΪHΕ,lαΗζιxΙ΄ίIΘsQ}#Υ…­µέ Φµ+Υ!ο,έ^Ή$j=‹GWθΣχ)βEλ+&
8ύ  PK    ! ¥Z  Z     theme/theme/theme1.xmlμYOoEΏ#ρF{oc'vGuΨ±hΣF±[Τγx=ήfvg53Nκjα„„„(¨*qγ€
E­Δ¥o~@©_73»λxM“6‚

θες να μου πεις τι ειναι αυτό σε παρακαλώ? ΤΙ ΕΒΑΛΑ ΣΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΜΟΥ ΔΙΑΟΛΕ ????????!!!! α???!1!!1

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Για όσους βαριούνται να ανοίξουν το doc ας ανοίξουν το spoiler B)

itanimulli.ΤΥΧΑΙΟ;;; ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ !

ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ!!!!!!!!

Όλοι μας γνωρίζουμε, ή έχουμε ακούσει το όνομα

illuminati

Πάρτε αυτή την "όμορφη" λεξούλα και γράψτε την
                ανάποδα itanimulli.

Προσθέστε τώρα, στα αριστερά το www. και στα
                αριστερά το .com ώστε να φτιάξουμε μια διεύθυνση.

www.itanimulli.com

Βάλτε αυτή τη διεύθυνση στην "αναζήτηση" και πατήστε
                Enter για να δούμε που θα σας πάει ...........

ΞΑΦΝΙΑΣΤΗΚΑΤΕ!!!;;;

Η γραμματοσειρά και τα ξαφνικά κεφαλαία, προδίδουν ότι είναι ένα ακόμα email του στυλ:

Τα παιδιά στην αφρική πεινάνε, μην πετάς το burger σου χοντρέ! Στείλε αυτό το μήνυμα σε 10 φίλους σου τώρα και 10 παιδιά στην Αφρική θα βρούν burger να πέφτουν σε σακούλες από τον ουρανό.

εδιτ: και η απάντηση του τι συμβαίνει http://taxalia.blogspot.gr/2010/02/itanimullicom-redirect-nsagov.html

• Like 1

illuminati = nasa

wtfffffffffff???!!11!

καλά το word μου δεν άνοιγε το κανονικό κείμενο , προφανός κάτι παίζει
το τρελό ηταν οτι έβγαλε 6 6 6 αν δειτε το spoiler μου

ΚΑΛΑ ΜΑΓΚΕΣ ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΓΝΩΣΤΟ ΧΘΕΣ!
Κανονικα θα έπρεπε να τους μαζεψουν όλους αλλα η nasa ειναι η αστυνομία , ποιον να μαζεψει τον εαυτό της??

παιδιά , σώστε το μοινιμα πριν το κατεβάσουν ... τραβήξτε και βιντεω απ το pc που μπαίνει με το www.itanimulli.com στη nasa πριν το κατεβάσουν .!.!.

@kostas φίλε εποικινώνισε μαζί μου με pm και δώσε μου που το βρήκες θελω να του πω κάτι

τυχαιο ? δεν νομιζω

Δεν ξέρω τι με φοβίζει περισσότερο ... οτι ο κόσμος συνεχίζει να ειναι ευκολόπιστος ή οτι παλαιό μέλος τεχνολογικού forum πιστεύει και αναμεταδίδει τέτοια πράγματα ...

Δεν ξέρω ...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...