sodimitris Δημοσ. 8 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2014 καλησπερα στην παρεα,εχω το παραπανω ρουτερ και θελω να το συνδεσω ΜΟΝΟ σαν ρουτερ,δηλατη να του δωσω ενα ethernet καλωδιο και αυτο να δινει στ ο κινητο μου ασυρματα,γινετε με αυτο? ειναι ρουτερ που εχει 4 ethernet και 1 του οτε,αλλα εγω δεν θελω να βαλω του οτε το καλωδιο,απλα να του δωσω και να διακλαδωσω με ethernet,,, αν γινεται κατι τετοιο πως? σας ευχαριστω εκ των προτερων..
arc Δημοσ. 8 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2014 Η ακομα πιο εύκολα, απενεργοποιείς τον dhcp server και κουμπώνεις πάνω του το καλώδιο ethernet απο το κανονικό σου modem-router. Εν ολίγοις γίνεται κανονικά αυτό που θες
sodimitris Δημοσ. 8 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουνίου 2014 σε ποια απο τις 4 θυρες βαζω το ethernet καλωδιο που εχω απο το ρουτερακι του οτε?
arc Δημοσ. 8 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2014 Σε οποια θύρα θες (και στο router του ΟΤΕ και στο thomson)
sodimitris Δημοσ. 8 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουνίου 2014 το οτε ειναι μοντεμ απλω αυτο λεω θελω το εθερνετ αντι να παει στον υπολογιστη μου να παε στο τομσον και απο το τομσον να εχω ασυρματο πλεον παιδια μολις το εφτιαξα και δουλευει κανονικα,σας ευχαριστω πολυ!!! 2
poulinos Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 καλησπερα στην παρεα,εχω το παραπανω ρουτερ και θελω να το συνδεσω ΜΟΝΟ σαν ρουτερ,δηλατη να του δωσω ενα ethernet καλωδιο και αυτο να δινει στ ο κινητο μου ασυρματα,γινετε με αυτο? ειναι ρουτερ που εχει 4 ethernet και 1 του οτε,αλλα εγω δεν θελω να βαλω του οτε το καλωδιο,απλα να του δωσω και να διακλαδωσω με ethernet,,, αν γινεται κατι τετοιο πως? σας ευχαριστω εκ των προτερων.. δεν χρειαζεται να κανεις ολο το videaki.εσυ θες να κλεισεις dhcp και να φτιαξεις το wireless.επισης το βασικο αναλογα τι ip εχει το adsl router που εχεις θα πρεπει να βαλεις και καποια στο ιδιο δικτυο και για το thomson. αν το adsl router ειναι πχ 192.168.1.1 τοτε αφηνεις το thomson 192.168.1.254 αν ομως ειναι το adsl router 192.168.1.254 τοτε δεν μπορεις να αφησεις την ιδια στο thomson διοτι δεν θα παιζει most of the times.θα πρεπει να βαλεις σε ενα απο τα 2 πχ 192.168.1.1 αν το adsl router ειναι πχ 192.168.2.1 τοτε το thomson θα πρεπει να γινει 192.168.2.254 αντι για 192.168.1.254. ειναι βασικο αυτο αλλιως θα γινει conflict.Και επισης με αυτο τον τροπο δεν κανεις το thomson ουτε router ουτε modem αλλα access point. αυτο κανονικα ειναι πως να το κανεις bridge και οχι access point.μοιαζουν οι οδηγιες αλλα δεν εχει πουθενα τι Ip θα του βαλεις αναλογα με την Ip που εχει τo adsl router οποτε ισως εχεις διαφορα θεματα μετα. σε ποια απο τις 4 θυρες βαζω το ethernet καλωδιο που εχω απο το ρουτερακι του οτε? οπως ειπαν σε οποια θες εκτος αν η 4η θυρα γραφει stb οποτε δεν το βαζεις εκει διοτι αυτη ειναι για iptv.το ιδιο και για το adsl router. Σε οποια θύρα θες (και στο router του ΟΤΕ και στο thomson) προσοχη με τις stb σε ρουτερ ote,hol,on telecoms.ειναι bridge και δεν θα παιξουν το οτε ειναι μοντεμ απλω αυτο λεω θελω το εθερνετ αντι να παει στον υπολογιστη μου να παε στο τομσον και απο το τομσον να εχω ασυρματο πλεον παιδια μολις το εφτιαξα και δουλευει κανονικα,σας ευχαριστω πολυ!!! συνδεεις το αρχικο ρουτερ με το thomson με ethernet.ο υπολοογιστης θα παρει ασυρματα απο το thomson.αν θες να δωσεις και καπου με καλωδιο δινεις κανονικα ειτε απο το thomson ειτε απο τ αλλο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε
Συνδεθείτε τώρα