Προς το περιεχόμενο

[TV/smart] Samsung UE50H5500AW 599€ στο Mediamarkt

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.

Μεχρι πριν λιγες ωρες ηταν στα 699€ (ακομα δεν εχει πιασει το ιστορικο του σκρουτζ το "599") και πριν 10 ημερες στα 799€. Νεοτατο μοντελο, λιγοτερο από 20 μερες Ελλαδα, δεν το βλεπω σε άλλο Ελληνικο κατάστημα για την ωρα.

http://www.mediamarkt.gr/mcs/product/SAMSUNG-UE50H5500AW,99452,498528,1294569.html

• Like 4
Δημοσ.

Η τιμη ειναι σουπερ σε σχεση με το εξωτερικο που παιζει απο 749 λιρες και πανω.

Το μονο μειον αλλα δεν ειμαι σιγουρος ακομη ειναι οτι το panel πρεπει να ειναι στα 50hz αν δεν κανω λαθος.

Πολυ καλη τιμη παντως.

• Moderators
Δημοσ.

Γερμανια που υπαρχει σε πολλα μαγαζια η 5570 (η 5500 δεν υπαρχει), παιζει στα 760 σε έναν που εχει 6% προμο εκπτωση με αρχικη 807€ και στους υπολοιπους από 799 και πανω. Μια διαφορα ειναι ότι η 5570 εχει και δορυφορικο δεκτη που αυτή δεν εχει (αυτος και ο λογος που δεν πωλειται το μοντελο εκει προφανως).

Δημοσ.

ειδες τι κανει το μουντιαλ; θελω και αλλη πτωση και αλλα μαγαζια να την εισαγουν.......(μηπως ζητω πολλα ;))

• Like 1
Δημοσ.

δεν έχει 3d ομως την είδα εγώ σήμερα καλή απόδοση χρωμάτων και καλά μαύρα για όποιον δεν χρειάζεται το 3d είναι πολύ καλή επιλογή!

έχει πολύ μικρό πλάισιο και έιναι και αρκετά λεπτή 

είμαι ανάμεσα σε αυτή και την lg την 690s thn 42 στα 500.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

την εβγαλε προσφορα στα 548 ευρώ.

100 hz αναφερει αλλα σε θεμα στο av-pro λενε πλασματικα.

εναλλακτικα sony KDL-48W585B στα 495 ευρώ και δυο ιντσες μικροτερη. (απο το ιδιο θεμα στο αβ-προ)

Δημοσ.

Εαν δεν παει καλα η εθνικη θα μεινουν στο ραφι πολλες τηλεορασεις.
Πηρα περισυ μια χαμηλου κοστους Samsung 40" ειχε μονο 2 USB, ακομη 2 βαζουν;

Επισης δεν ειναι slim. :confused:

Δημοσ.

Μολις την παραγγειλα!, 548 για μια 50αρα για μενα που δεν εχω τρελες απαιτησεις ειναι οκ. Μεχρι τωρα ημουν με μια 26αρα να φανταστειτε :-D . Ευχαριστω για την ενημερωση τα παιδια παραπανω!!! 

Δημοσ.

Πολύ καλή τιμή για 50αρα, ειδικά για όποιον δεν ενδιαφέρεται για το 3d.

Μόνο μείον, τα 50 πραγματικά Hz.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...