ektelion Δημοσ. 10 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2015 Αυτό που λες είναι μεγάλη αλήθεια για την ψυχολογία και τη νοοτροπία που προσεγγίζεις το παιχνίδι. Δυστυχώς, είμαι τρομερά ανταγωνιστικός και εκνευρίζομαι πολύ εύκολα, ειδικά αν κρίνω ότι χάνω γιατί το παιχνίδι θέλει να χάσω. Νομίζω ότι έχω καταφέρει να αλλάξω νοοτροπία, αλλά δεν ξέρω τι θα γίνει αν αρχίσω πάλι να χάνω μαζικά. Πάντως το ότι το 80% των τελευταίων μου νικών έγιναν κατόπιν ανατροπής, το θεωρώ πολύ θετικό σημάδι, τόσο για τη νοοτροπία μου όσο και για το ίδιο το παιχνίδι (βλ. "κανόνας πρώτου γκολ" κλπ). Τώρα όσον αφορά σε αυτό που λες για τις κατηγορίες, δεν ξέρω. Προσωπικά, αυτή η εικόνα με κάνει να αμφιβάλλω: Είμαστε Μάιο πια, δηλαδή το παιχνίδι έχει βγει εδώ και πολλούς μήνες, οπότε θα περίμενες πολύ περισσότερους στριμωγμένους στις υψηλότερες κατηγορίες, δεν νομίζεις; Βέβαια θα μπορούσες κι εσύ με τη σειρά σου να μου πεις ότι πρέπει να συνυπολογίσουμε και τους πιο casual παίκτες, καθώς και αυτούς που παίζουν λιγότερο ή/και το έχουν παρατήσει. Η αλήθεια είναι ότι απλά δεν έχουμε αρκετά στατιστικά στοιχεία για να κρίνουμε, οπότε εγώ παραμένω σε αυτά που βλέπω στον αγωνιστικό χώρο, τα οποία με κάνουν να πιστεύω ότι το παιχνίδι μάλλον "αυτορυθμίζεται" παρά επιτρέπει μια φυσική εξέλιξη. Βέβαια επειδή δεν υπάρχει άσπρο/μαύρο, προφανώς και σε βάθος χρόνου ξεχωρίζουν οι καλύτεροι, απλά θα ήθελα το παιχνίδι να έδινε περισσότερη ελευθερία στον παίκτη, παρά στον εαυτό του. Τέλος πάντων, έχω (υπέρ) αναλύσει το gameplay και παλιότερα, οπότε δεν θα τα επαναλάβω εγώ, αλλά ας πούμε απλά ότι "πιο ελεύθερο" δεν σημαίνει απαραίτητα και "καλύτερο". ΥΓ: Σε έκανα add στο Origin, θα χαρώ να παίξουμε κάνα ματσάκι καμιά φορά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
polakis21 Δημοσ. 10 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2015 Κι εγω πως παιζω απο το fifa08 μονο manual online ranked; Απλα περιμενω 2-3 λεπτα για να βρω αντιπαλο αλλα βρισκω καθε φορα. Τωρα αν δεν μπορειτε να περιμενετε λιγα λεπτα, προβλημα σας. Παιξτε το μουφοassisted. Βεβαια εγω παιζω σε κονσολα, δεν ξερω τι γινεται στο pc.To παιχνιδι ειναι υπεροχο σε full manual, ειδικοτερα σε offline με φιλους... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ektelion Δημοσ. 10 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2015 Δεν ξέρω για κονσόλες. Σε PC έχω δοκιμάσει μέχρι και 15 φορές σερί μετρημένες να μου βρει αντίπαλο με manual και δεν μου έβρισκε. Μιλάμε δηλαδή για 10+ λεπτά. Κι εγώ θα ήθελα ιδανικά να παίζω full manual και με Παναθηναϊκό, αλλά έχω και δουλειές. Δεν θα χαραμίσω τον λίγο ελεύθερο χρόνο μου με το να περιμένω να μου βρει αντίπαλο το FIFA. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Karellen Δημοσ. 10 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2015 Πρεπει να το καταλαβει επιτελους η ΕΑ και να μειωσει την ταχυτητα του παιχνιδιου, να βγαλει το μπουλουκι που δημιουργειται και να διορθωσει τα αφυσικα στριψιματα των παιχτων (+πασες, σουτ με αφυσικη σταση σωματος). Διαφορετικα το assisted (μουφοassisted που λεει κι ο polakis) θα συνεχισει να μην βγαζει την ποδοσφαιριλα που θελουμε (το θελω Αννιτα μου το θελω πολυ! ) Το μανιουαλ δεν νομιζω οτι θα μπορεσει ποτε να αντικαταστησει το assisted. Οικονομικος ο λογος. Φαντασου την πιτσιρικαρια που δεν εχει υπομονη να μην μπορει να αλλαξει μια μπαλια ή να σκοραρει ενα σιγουρο γκολ. Ενα πιο δυσκολο assisted ισως. Μια προσωπικη αποψη τωρα υστερα απο παρατηρησεις στο friendly seasons. Παιζω φιφα απο 11 και τωρα πηρα πρεφα (νομιζω δεν ειμαι σιγουρος) τι γινεται. ... η χημεια γενικα η λογικη που υπαρχει στο UT ισχυει και εδω(seasons). Αλλο, καποιοι παιχτες αποδιδουν καλυτερα σε αλλες θεσεις απο αυτες που αναγραφονται στην καρτα τους. Πρεπει να εισαι hardcore player, να παιζεις πολλες ωρες και να το ψαχνεις. Το παιχνιδι αυτο σου ζηταει, σε αναγκαζει να παιζεις. Οσο παιζεις ανεβαινεις λεβελ και το παιχνιδι σε ανταμοιβει γι αυτο. Ειναι ενα παιχνιδι χαοτικο. Φτιαχνεις κατι, χαλαει κατι αλλο. Π.χ επιλεγεις ενα formation, μια 11αδα δινοντας βαση στα work rates, καστομ τακτικς κλπ. Το ιδιο εχει κανει κι ο αντιπαλος σου. Ερχεται λοιπον το παιχνιδι την ωρα του αγωνα, τα ζυγιζει ολα αυτα και δινει το χαντικαπ στον εναν απο τους 2. - Οι παιχτες μου σερνονταν!εγραψε καποιος σε ενα ξενο φορουμ (μου εχει τυχει) Επισης το rating της ομαδας (στο seasons μαλιστα δεν το βλεπεις) παιζει σημαντικο ρολο πιστευω πχ αν χρησιμοποιεις καποιον παγκιτη ισως το παιχνιδι να σου δινει εχτρα bonus. (Βλεπε UT και silver,bronze players καποιοι απο τους οποιους μαλιστα ειναι παιχταραδες). Exουμε παιξει φιλικο ονλαιν Ρεαλ Παοκ (αν και Παναθηναικος) κι ο Παοκ φανταζε καλυτερος σε ολα απο τη Ρεαλ!!!!!!!!! Ημουν, αν οχι πιο γρηγορος, ταχυτατος, του φιλου μου δεν του εδωσε τετ ατετ (ορ τον σταματησε το δοκαρι) και εμενα ΟΛΑ ΜΕΣΑ (κι απο αποσταση)!!! Αν τωρα δεν εχει κανει τπτ απο τα παραπανω ο αντιπαλος τοτε η πλαστιγγα γερνει προς τα σενα, χαλαρα. Eποχες που δεν πειραζα τπτ απολυτως ο αντιπαλος εκανε παρτι και μαζευα πολλα παστελια. Βεβαια το οτι 8α τα πειραξεις δεν σημαινει οτι θα τα φτιαξεις κι ολας, μπορει να τα κανεις χειροτερα-μανταρα εαν δεν εισαι αλενατορε! Τελικο συμπερασμα η ΕΑ εχει καταφερει να φτιαξει ενα εκνευριστικα ελευθερο παιχνιδι οπου ανεβοκατεβαινεις στην κατηγορια. Εκει εξω υπαρχουν καποιοι που ξερουν το αθλημα (+οτι εχουν λιωσει και εχουν αψογο χειρισμο) και θα φροντισουν γι αυτο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikosggg3 Δημοσ. 10 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2015 τι θα γινει με αυτο το fut?. με το που κερδιζω τον αγωνα και λιγο πριν μου δωσει τα rewards με πεταει και δεν μου μετραει την νικη. καλα δε μιλαω για το χθεσινο και σημερινο τουρνουα. 2 φορες πηρα το τουρνουα και δεν μου εδωσε τιποτα. ξανα απο την αρχη. το σπας η δε το σπας!. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
padelis71992 Δημοσ. 10 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2015 Τώρα όσον αφορά σε αυτό που λες για τις κατηγορίες, δεν ξέρω. Προσωπικά, αυτή η εικόνα με κάνει να αμφιβάλλω: Είμαστε Μάιο πια, δηλαδή το παιχνίδι έχει βγει εδώ και πολλούς μήνες, οπότε θα περίμενες πολύ περισσότερους στριμωγμένους στις υψηλότερες κατηγορίες, δεν νομίζεις; Βέβαια θα μπορούσες κι εσύ με τη σειρά σου να μου πεις ότι πρέπει να συνυπολογίσουμε και τους πιο casual παίκτες, καθώς και αυτούς που παίζουν λιγότερο ή/και το έχουν παρατήσει. Η αλήθεια είναι ότι απλά δεν έχουμε αρκετά στατιστικά στοιχεία για να κρίνουμε, οπότε εγώ παραμένω σε αυτά που βλέπω στον αγωνιστικό χώρο, τα οποία με κάνουν να πιστεύω ότι το παιχνίδι μάλλον "αυτορυθμίζεται" παρά επιτρέπει μια φυσική εξέλιξη. Στο πρώτο μήνα κυκλοφορίας του παιχνιδιού στη div 1 ήταν λιγότερο απο 100 άτομα στον επόμενο 200 κ.ο.κ. Σκέψου να σταματήσει να πουλάει το φίφα και να μην μπαίνουν νέοι παίχτες στο seasons. Εγω πιστεύω θα στριμωχτουν . Μια προσωπικη αποψη τωρα υστερα απο παρατηρησεις στο friendly seasons. Παιζω φιφα απο 11 και τωρα πηρα πρεφα (νομιζω δεν ειμαι σιγουρος) τι γινεται. ... η χημεια γενικα η λογικη που υπαρχει στο UT ισχυει και εδω(seasons). Αλλο, καποιοι παιχτες αποδιδουν καλυτερα σε αλλες θεσεις απο αυτες που αναγραφονται στην καρτα τους. Πρεπει να εισαι hardcore player, να παιζεις πολλες ωρες και να το ψαχνεις. Το παιχνιδι αυτο σου ζηταει, σε αναγκαζει να παιζεις. Οσο παιζεις ανεβαινεις λεβελ και το παιχνιδι σε ανταμοιβει γι αυτο. Ειναι ενα παιχνιδι χαοτικο. Φτιαχνεις κατι, χαλαει κατι αλλο. Π.χ επιλεγεις ενα formation, μια 11αδα δινοντας βαση στα work rates, καστομ τακτικς κλπ. Το ιδιο εχει κανει κι ο αντιπαλος σου. Ερχεται λοιπον το παιχνιδι την ωρα του αγωνα, τα ζυγιζει ολα αυτα και δινει το χαντικαπ στον εναν απο τους 2. - Οι παιχτες μου σερνονταν!εγραψε καποιος σε ενα ξενο φορουμ (μου εχει τυχει) Επισης το rating της ομαδας (στο seasons μαλιστα δεν το βλεπεις) παιζει σημαντικο ρολο πιστευω πχ αν χρησιμοποιεις καποιον παγκιτη ισως το παιχνιδι να σου δινει εχτρα bonus. (Βλεπε UT και silver,bronze players καποιοι απο τους οποιους μαλιστα ειναι παιχταραδες). Exουμε παιξει φιλικο ονλαιν Ρεαλ Παοκ (αν και Παναθηναικος) κι ο Παοκ φανταζε καλυτερος σε ολα απο τη Ρεαλ!!!!!!!!! Ημουν, αν οχι πιο γρηγορος, ταχυτατος, του φιλου μου δεν του εδωσε τετ ατετ (ορ τον σταματησε το δοκαρι) και εμενα ΟΛΑ ΜΕΣΑ (κι απο αποσταση)!!! Αν τωρα δεν εχει κανει τπτ απο τα παραπανω ο αντιπαλος τοτε η πλαστιγγα γερνει προς τα σενα, χαλαρα. Eποχες που δεν πειραζα τπτ απολυτως ο αντιπαλος εκανε παρτι και μαζευα πολλα παστελια. Βεβαια το οτι 8α τα πειραξεις δεν σημαινει οτι θα τα φτιαξεις κι ολας, μπορει να τα κανεις χειροτερα-μανταρα εαν δεν εισαι αλενατορε! Τελικο συμπερασμα η ΕΑ εχει καταφερει να φτιαξει ενα εκνευριστικα ελευθερο παιχνιδι οπου ανεβοκατεβαινεις στην κατηγορια. Εκει εξω υπαρχουν καποιοι που ξερουν το αθλημα (+οτι εχουν λιωσει και εχουν αψογο χειρισμο) και θα φροντισουν γι αυτο. Karellen γιατί δεν έχω πειράξει ποτέ τίποτα απο αυτά και όμως να μην έχω τόσο έντονα θέματα; Η απάντηση της ερώτησης ειναι οτι ναι οκ υπάρχει αυτο το handicap αλλά προσπαθήστε να το ξεχάσετε μόνο τότε θα παίξετε τη μπάλα σας, μου έχει τύχει να το νιώθω οτι θα φάω γκολ και να παίζω τοσο συγκεντρωμενα και σκυλιασμένα και με τρόπους που το περιθώριο λάθους που θα κάνει το παιχνίδι να μειωθεί στο ελάχιστο, κομμένες δηλαδή οι ψηλές μπαλιές κομένες οι μεγάλες πάσες με το τρίγωνο πάμε με κοντινές πάσες να βγούμε μπροστά και τελικά το έχω καταφέρει. Έχουμε παίξει φιλικά παλιότερα εμείς και στο 12 και στο 13 αν θυμάμαι καλά. ΥΓ τα μόνα 2 που πειράζω είναι στην αρχή κάθε φιφα να βρώ το σύστημα που μου ταιριάζει που τελικά σε όλα τα φίφα ήταν το ίδιο και παίζοντας συνέχεια στην αρχή με διάφορες ομάδες οταν δώ οτι κάποια μου ταιριάζει πάω και παίρνω τα custom tactics της και αν θέλω να παίξω με κάποια άλλη που μαρέσει περισσότερο βάζω αυτά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Karellen Δημοσ. 10 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2015 Έχουμε παίξει φιλικά παλιότερα εμείς και στο 12 και στο 13 αν θυμάμαι καλά. Nαι ναι Παντελη εχουμε παιξει ονλαιν στο φιφα 12. Επαιζα με πληκτρολογιο τοτε (μονο). Το 13 δεν το δοκιμασα ποτε αφου ξαναγυρισα λογω της παρεας στο προ (προ13 μπλιαχ!) οπου και εμαθα να παιζω με gamepad. 14 και 15 εννοειται φιφα (με gamepad αποκλειστικα) Κοιτα το συστημα εννοειται οτι ειναι προσωπικη υποθεση. Τι σου ταιριαζει. Οι γιουτιουμπερς (καποιοι ειναι παιχτουρες) εχουν προτεινει κατα καιρους διαφορα συστηματα πχ 41212 ή 3 5 2 κλπ κπ Νομιζω ομως οτι εχει να κανει και με ποιους παιχτες αγωνιζεται κανεις. Λες οτι δεν τα πειραζεις εσυ... εγω εφτασα στο φιφα 15 να μαθω τους ΟP players οι οποιοι ομως δεν αποδιδουν το ιδιο αν τους αλλαξεις θεση (και δεν εννοω να κανεις τον Μεσσι CB ) και γενικα ΚΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ να πειραζεις πχ ωστε η αμυνα να μενει στη θεση της ωστε να μην φευγει μπροστα και αντε πιασε μετα πχ τον Ντουμπια. Λεμε τωρα...τεσπα ισως επειδη ειναι η πρωτη χρονια απο το φιφα11 που ασχολουμαι παρα πολυ με το παιχνιδι γι αυτο και τα κατεβατα. Η αληθεια ειναι οτι τον τελευταιο καιρο ΚΑΝΟΥΜΕ παρατηρησεις σε friendly seasons με τον παρτνερ απο το co op και προσπαθουμε να βγαλουμε ακρη κανοντας διαφορα τεστ. Ενα ειναι το σιγουρο, παλιοτερα ειχα επικεντρωθει στα καστομ τακτικς. Τωρα θα μπορουσα να πω οτι πιο πολλη σημασια δινω στα work rates και στα instructions στους παιχτες παρα σε οτιδηποτε αλλο. Οχι οτι δεν παιζουν και αυτα καποιο ρολο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
padelis71992 Δημοσ. 10 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2015 Για να μη φεύγει μπροστά η άμυνα είναι στο custom tactics οι μπάρες της άμυνας. Και μετά εγώ για να αποφύγω αυτό που λες οτι αντε πιάσε το dumbia με το που ξεκινήσει το παιχνίδι βάζω defensive αλλα στην επιθεση δεν έχω θέμα ανεβαίνουν όπως πρέπει.@ektelion δεν μου έχει έρθει το add σου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 11 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 11 Μαΐου 2015 (επεξεργασμένο) Λοιπον στο FIFA 15 γίνεται της cheatιας το κάγκελο στις πρώτες 50 θέσεις της βαθμολογίας στα seasons . Επαιξα πριν λίγο με το κύριο "Eng1Wasem" {(ο οποίος είναι 2ος στη βαθμολογία στον ΚΟΣΜΟ)(με 1788 νικες -ΜΟΛΙΣ 11 ισοπαλίες(γιατί άραγε?)και 400-κάτι ήττες) } και ο τύπος έπαιξε μαζί μου 5 δευτερόλεπτα μετά κάτι έκανε στην συνδεση του κολλάει το παιχνίδι ,χρεώνομαι την ήττα. Τόσο απλά. Λέω για να πάω να δω στο προφιλ του τους αγώνες του.Πάω να δώ ...ο τύπος είχε με την σειρά 19 σερί αγώνες νικες με σκορ? (μεχρι 20 αγωνες καταγράφει το ιστορικο του fifa 15) (το προφίλ του) 3-0 3-0 3-0 3-0 3-0 3-0 3-0 3-0 3-0 3-0 3-0 3-0 3-0 3-0 σίγουρα χρησιμοποιέι κάποιο προγραμματάκι για να κάνει κάτι στην σύνδεση του(command prompt?)δεν ξέρω. το οποίο μερικές φορές δε το χρησιμοποιεί επιτηδες για να χάνει και να μην κινήσει της υποψίες της EA Sports και τον κάνουν ban.Εγω τον έκανα ήδη report στη ΕΑ sports.Θα κάνω και τους υπολοιπους 4-5 που είναι σίγουρα και αυτοί.Κάντε report και σεις τους 5 πρώτους και σεις αν μπορείτε εχω βγάλει και φωτος ...Σε λίγο τις ανεβάζω. To vinteακι που ανέβασα μόλις https://www.youtube.com/watch?v=W_0kGGjKy4g Επεξ/σία 11 Μαΐου 2015 από BLuE_PaNtHeR 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 11 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 11 Μαΐου 2015 Ευχαρίστως θα έμπαινα κι εγώ να τον κάνω report στα EA forum αν δεν μου είχαν κάνει ban τουλάχιστον τρεις λογαριασμούς μετά από τόσα μπινελίκια που τους έχω ρίξει. Βαριέμαι να φτιάχνω άλλον τώρα. Ανέφερε το όνομα και σε κανα reddit μπας και ακούσει ο κόσμος να έχει το νου του. Κανένα έλεος στα λαμόγια-cheaters. Κανονικά έπρεπε permaban for life με συνοπτικές διαδικασίες. Το όνομα EnglWasem1 φαίνεται να είναι γνωστό πάντως (βίντεο από τον περασμένο Νοέμβρη): https://www.youtube.com/watch?v=ckbUaDkOyq0 http://forum.ea.com/uk/posts/list/2975888.page Προφανώς η ΕΑ δεν έχει κάνει τίποτα στο ενδιάμεσο. Και μετά μου λέτε γιατί δεν ασχολούμαι με το κωλοπαίχνιδο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 11 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 11 Μαΐου 2015 (επεξεργασμένο) Επεξ/σία 11 Μαΐου 2015 από BLuE_PaNtHeR 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 11 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 11 Μαΐου 2015 Σωστός. Το κακό είναι πως μέχρι πέρσι αν έβλεπες ότι σου κάθεται ένα τέτοιο αρχ..., μπορούσες να κάνεις αμέσως quit πριν το πεντάλεπτο να γλυτώσεις τα χειρότερα. Τώρα που οι "επιστήμονες" της ΕΑ αφαίρεσαν αυτή τη δυνατότητα και δεν σου επιτρέπουν να κάνεις και block αντιπάλους της επιλογής σου, είσαι έρμαιο του κάθε cheater. Πάντως ανέφερα το όνομα του πρώτου στο answers forum της ΕΑ. Εννοείται ότι οι mods το αφαίρεσαν αμέσως. Μην τυχόν και ακουστεί ότι το παιχνίδι τους μπάζει από παντού. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 11 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 11 Μαΐου 2015 ΓΕΛΑΑΩΩΩ πολύ μ αυτην την κατάσταση στο fifa γελάω ρε πστμ!Με πιάνουν τα γέλια πλέον για χαβαλέ παίζω .Εχω 230 νικες-70 ισοπαλίες-289 ήττες. οι μισές μου ήττες μου είναι αποτέλεσμα των cheater αντιπαλων μου.Παντα υποπτευόμουνα αυτες τις σταθερές 11 ισοπαλίες του Eng1Wasem απο την αρχή της σεζόν του φιφα,εως με έφερε ή τύχη να βρεθώ με τον ίδιον αντιμέτωπος.χαχαχ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 11 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 11 Μαΐου 2015 Τελικά μπήκα στον κόπο να τον κάνω report από την επίσημη πλατφόρμα της EA, όπως επίσης και στο reddit. Όχι ότι θα γίνει τίποτα αλλά τουλάχιστον να λέμε ότι κάναμε το καθήκον μας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 11 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 11 Μαΐου 2015 Ευχαριστω πολυ ζεππο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα