Psycho_Warhead Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 Στην δικια μου συνδεση απο 90 ping εφτασα στο 55 (αν με το fastpath κερδιζες μονο οσα εγραφες δεν νομιζω να υπηρχε λογως γενικα για fastpath).Εκει που επαιζα στα 10 παιχνιδια τα 5 με λαγκ.Τωρα μου τυχαινει μονο 1 στα 10. Να ξερεις οτι δεν φταις μονο εσυ αλλα και που ειναι ο αλλος.Κανε ενα speedtest για ping σε βουλγαρια και τουρκια...γειτονικες χωρες στο matchmaking αλλα δες τι ping πιανεις. Τόσο κερδίζεις αν δεν έχεις πρόβλημα στο interleave path. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stratigos24 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2014 Καλα, το Fifa συνεχιζει να κανει τα δικα του. Παιξαμε τωρα με φιλο co-op seasons, ειχαμε chelsea και οι εμφανισεις ηταν της Σεβιλλης. Γελαει ο κοσμος... Να εδω και ο Diego: 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panoskatos Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2014 Φετος το εχουνε παρακανει με τους τραυματισμους..Στον αγωνα μεσα ετσι και ξεκινησω με fitness κατω απο 70 θα παθουνε μικροτραυματισμους 4-5 παιχτες και στο τελος του αγωνα τουλαχιστον οι 2 θα τον εχουνε και μονιμο.. πφφφ Αν μπει παιχτης με κάτω απο το 70% fitness είναι λες και ο παίχτης ηταν με ιερόδουλες όλο το βράδυ και μπεκρόπηνε. Λογικό να κλάσει πάνω του στον αγώνα. Να κάνεις αλλαγή τους παίχτες σου για να ξεκουράζονται ή να τους εμβολιάζεις με κάρτες για να είναι ξεκούραστοι. Για εμένα το όριο είναι λίγο πιο πάνω απο το 80% και αυτο ανάλογα την θέση. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2014 Αν μπει παιχτης με κάτω απο το 70% fitness είναι λες και ο παίχτης ηταν με ιερόδουλες όλο το βράδυ και μπεκρόπηνε. Κλαίω. Κλαίω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panoskatos Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2014 Κλαίω. Κλαίω. Απο χαρά Πάντως ρε μάγκες πολλά προβλήματα διαβάζω.Εγω το γύρισα σε Fifa World το οποίο είναι και free και κατά την γνώμη μου το καλύτερο fifa που βγήκε ποτέ. Εχει ultimate team , tranfer market κτλ. και προβλήματα με το on-line 9 στα 10 παιχνίδια δεν υπάρχουν. Πολύ run and gun το 15. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stratigos24 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2014 Σας συμβαινουν και εσας κολληματα του τυπου: 1) Εχεις Chelsea και παιζεις online και ο αντιπαλος εχει αλλη ομαδα και σου λεει οτι εχει την ιδια με σενα για καποια λεπτα.. 2) Παιζεις co op season online, πας να κανεις αλλαγες και σου δειχνει την ομαδα του αντιπαλου... Καλα, το Fifa συνεχιζει να κανει τα δικα του. Παιξαμε τωρα με φιλο co-op seasons, ειχαμε chelsea και οι εμφανισεις ηταν της Σεβιλλης. Γελαει ο κοσμος... Να εδω και ο Diego: IMG_20141104_182143_296.jpg Ωπα ρε παιδια, ωπα, ειπαμε... το παιχνιδι δεν ξερω πραγματικα σε τι σταδιο ειναι.. Pre-alpha μηπως? Συν τα παραπανω μηνυματα, εχουμε και λεμε: 1) Παιζω τωρα με Bilbao και μου βγαζει αντιπαλο Milan. Κοκκινα εγω, κοκκινα και αυτοι... ωραια...(και να κανεις mutual quit και το γιδι να μην αποδεχεται.. ). Τωρα, μιλαμε για bug που το ειχε και το fifa 12 (μην πω 11..). Ακομα να το φτιαξουν? 2) Αυτο που ολο γινεται το παιχνιδι παραθυρο? alt-enter, alt-enter για να γινεται full screen.. κουραστηκα.. 3) Παιζω καριερα offline και της αντιπαλης ομαδας ο αμυντικος παιρνει κοκκινη.. Ωραια ρε, καμια αλλαγη ο αντιπαλος κοουτς. Την αφηνει ετσι, μια χαρα... (2 φορες μου ετυχε). 4) Εχω παιξει καμια 20-25 παιχνιδια online seasons. Τα 4 απο αυτα, κολλησαν με το που σφυριξε για ημιχρονο. Μενει το παιχνιδι κολλημενο εκει. Ε,μετα απο ωρα βγαινω, τι να κανω, να το περιμενω για ποσο? Και παιρνει την νικη ο αλλος Μιλαμε για πραγματα αστεια, που δεν θα επρεπε να τα συζηταμε ουτε καν σε beta. ΥΓ: Θα θυμηθω και αλλα, δεν παιζει.... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CleanthisD Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2014 Έχω να παίξω ποδοσφαιράκι από το PES 6.Παίζω τώρα στο φίφα 15 παιχνίδι κατοχής και τσούκου τσούκου καταφέρνω στο online να βάλω κανα γκολ και έχω φτάσει 7η κατηγορία στο fut. Αυτές τις ψηλοκρεμαστές μπαλιές(L1+τρίγωνο) πως τις αντιμετωπίζετε; Μιλάμε δεν μπορώ να κόψω καμία. 20 μπαλιές 15 γκόλ. Μόνο αν τύχει να αποκρούσει το τέρμα. Αν πάω για κεφαλιά δεν την φτάνει, αν τραβήξω τον αμυντικό ο επιθετικός με περνάει σαν σταματημένο. pace αμυντικών 67 και 75 αντίστοιχα. Παίζω με την κλασική gold non rare που κυκλοφορεί Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
f1vettel Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2014 Έχω να παίξω ποδοσφαιράκι από το PES 6. Παίζω τώρα στο φίφα 15 παιχνίδι κατοχής και τσούκου τσούκου καταφέρνω στο online να βάλω κανα γκολ και έχω φτάσει 7η κατηγορία στο fut. Αυτές τις ψηλοκρεμαστές μπαλιές(L1+τρίγωνο) πως τις αντιμετωπίζετε; Μιλάμε δεν μπορώ να κόψω καμία. 20 μπαλιές 15 γκόλ. Μόνο αν τύχει να αποκρούσει το τέρμα. Αν πάω για κεφαλιά δεν την φτάνει, αν τραβήξω τον αμυντικό ο επιθετικός με περνάει σαν σταματημένο. pace αμυντικών 67 και 75 αντίστοιχα. Παίζω με την κλασική gold non rare που κυκλοφορεί Παρε πιο γρηγορα στοπερ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zisis13 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2014 Εγω παω στα custom tactics και τραβαω την αμυντικη γραμμη οσο πιο deep γινεται.Ειδα βελτιωση.Επειση δεν μαρκαρω ποτε με αμυντικους παρα μονο οταν ειναι τελευταια επιλογη.Παντα κυνηγαω με τους αμυντικους χαφ. Ετσι δινω στους αμυντικους μου το πλεονεκτημα να μην αποδιοργανονωνται. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CleanthisD Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2014 Ναι δεν διαφωνώ αλλά στην αντεπίθεση το χαφ σου θα είναι κάπου στο Κέντρο και Όταν βγει η μπαλιά αναγκαστικα τους επιθετικούς θα τους μαρκαρουν οι αμυντικοί σου... Θα δοκιμάσω πιο γρήγορους αμυντικούς Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Daredevil Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2014 παιξε με sweeper και μη αυτόματη αλλάγη παιχτών Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stavroulis1985 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2014 Αν μπει παιχτης με κάτω απο το 70% fitness είναι λες και ο παίχτης ηταν με ιερόδουλες όλο το βράδυ και μπεκρόπηνε. Λογικό να κλάσει πάνω του στον αγώνα. Να κάνεις αλλαγή τους παίχτες σου για να ξεκουράζονται ή να τους εμβολιάζεις με κάρτες για να είναι ξεκούραστοι. Για εμένα το όριο είναι λίγο πιο πάνω απο το 80% και αυτο ανάλογα την θέση. Κι ωμος στο 14 δεν υπηρχε τοσο μεγαλο προβλημα κατω απο 75 .. Στο φετινο αν ξεκινησεις με 80 στο 80 λεπτο θα τραυματιστει λογικα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fearwhatnow Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2014 Μια χαρα ειναι το Fifa φετος. Οχι βεβαια για online. Σε offline με το ini του Fidel και τα sliders μου (ευλογησον τη γενειαδα σου...) ειναι σχεδον τελειο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kirileman Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2014 Στο online δε μπορούμε να επιλέξουμ legacy defending; Όσοι παίζετε με tactical defending, πώς βάζετε τα δάχτυλα στα RB και RT; Δείκτη στο RB (για βοήθεια συμπαίχτη) και μέσο στο RT για τρέξιμο; Γιατί αυτό το πράγμα δε βολεύει καθόλου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2014 Στο ranked online το legacy defending έχει καταργηθεί εδώ και 2-3 χρόνια. Λογικό, αφού όσοι έπαιζαν έτσι είχαν σαφές πλεονέκτημα έναντι του tactical. Φαντάζομαι ο μοναδικός τρόπος είναι να πάει έστω και στιγμιαία ο μέσος στο RT και ο δείκτης στο RB. Δεν είναι βολικό αλλά είναι θέμα συνήθειας. Τι να πουν κι αυτοί που παίζουν ακόμα με πληκτρολόγιο και δεν μπορούν τα gamepads με τίποτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα