Super Moderators billdanos Δημοσ. 9 Ιουνίου 2014 Super Moderators Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2014 bildanos, απο περιέργεια, με την c5000, τι πρόβλημα υπήρχε; Ρωτάω, γιατί έχω (σαν 2η πλέον) την c530 και γενικά την θεωρώ πετυχημένη αγορά. Η C5000 δεν με ικανοποίησε ποτέ στην αναπαραγωγή BluRay ταινιών! Εμφάνιζε έντονο κόκο σε σκούρες σκηνές και η απόχρωση του δέρματος ήταν απο τις χειρότερες (η απόσταση θέασης είναι 2.5 μέτρα max από τον καναπέ μου). Εννοείται πως δοκίμασα όλους τους συνδυασμούς ρυθμίσεων τα χρόνια που την είχα αλλά χωρίς ιδιαίτερο αποτέλεσμα. Και ήταν και 50Hz tv πράγμα που το έβλεπες σε συγκεκριμένες κατηγορίες προγραμμάτων. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas_dr Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 Ναι, τα 50Hz κυρίως στην θέαση αθλητικών προγραμμάτων, ειδικά στις 40"+, είναι κάπως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators billdanos Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Super Moderators Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Σήμερα βγήκε νέο firmware με νέα έκδοση του WebOS για τις LG (590mb!) που μεταξύ άλλων ενεργοποίησε και το LG WebOS store στη χώρα μας. Πλέον υπάρχουν διαθέσιμες άπειρες εφαρμογές και web channels με free περιεχόμενο και σε συνδυασμό με το multitasking του webOS όλα είναι super. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cabdik Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Ξερουμε αν το WebOS θα υποστηριζεται μονο απο καινουρια μοντελα, ή θα μπορει να μπει και σε παλιοτερα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators billdanos Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Super Moderators Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Ξερουμε αν το WebOS θα υποστηριζεται μονο απο καινουρια μοντελα, ή θα μπορει να μπει και σε παλιοτερα? Μόνο στα νέα του 2014 και μετά καθώς έχει να κάνει με τη cpu, το storage κλπ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thespecious Δημοσ. 16 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 16 Ιουνίου 2014 Καλησπέρα και απο μένα! Ειμαι κ εγω κάτοχος της 55lb730 κ ειμαι χαρούμενος αλλα και προβληματισμένος... Εχει όντως πολυ καλη εικόνα αλλα κ στις γωνιές όπως προαναφέρθηκε παρουσιάζεται πιο σκούρα όταν υπάρχει λευκό φόντο. Επίσης όταν κουνάω σε σκοτεινό δωμάτιο το magic remote σε μαύρη οθόνη τοτε η περιοχή γύρω απο το ροζ "βελακι" ψιλοασπριζει. Αν δεν κανω λαθος νομίζω οτι λέγεται clouding. Ειναι φυσιολογικό αυτο υπό αυτές τις συνθήκες; Ευχαριστώ εκ των προτέρων Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators billdanos Δημοσ. 16 Ιουνίου 2014 Super Moderators Share Δημοσ. 16 Ιουνίου 2014 Καλησπέρα και απο μένα! Ειμαι κ εγω κάτοχος της 55lb730 κ ειμαι χαρούμενος αλλα και προβληματισμένος... Εχει όντως πολυ καλη εικόνα αλλα κ στις γωνιές όπως προαναφέρθηκε παρουσιάζεται πιο σκούρα όταν υπάρχει λευκό φόντο. Επίσης όταν κουνάω σε σκοτεινό δωμάτιο το magic remote σε μαύρη οθόνη τοτε η περιοχή γύρω απο το ροζ "βελακι" ψιλοασπριζει. Αν δεν κανω λαθος νομίζω οτι λέγεται clouding. Ειναι φυσιολογικό αυτο υπό αυτές τις συνθήκες; Ευχαριστώ εκ των προτέρων Για τις γωνίες το έχουμε πει πως υπάρχει σε όλες. Απλά ξέχνα το και μην κοιτάς συνεχώς τη γωνία! Εξάλλου στο 90% των προγραμμάτων δεν τις βλέπεις και σε ταινίες bluray κλπ που δεν καλύπτουν όλη την οθόνη δεν θα έχεις κανένα θέμα! Πάντως τσέκαρε να έχεις απενεργοποιημένες όλες τις ρυθμίσεις ECO κλπ γιατί συμβάλλουν στο να επηρεάζεται αρνητικά η συνολική φωτεινότητα της οθόνης. Σχετικά με τον κέρσορα είναι λογικό όταν έχεις μια απόλυτα μαύρη οθόνη σε σκοτεινό δωμάτιο και ξαφνικά εμφανιστεί κάτι έντονα φωτεινό στο κέντρο της, να δεις μια σχετική φωτεινότητα γύρω του. Το Clouding που λες είναι κάτι χειρότερο και θα το είχες ήδη προσέξει αν το είχες (σε εντελώς μαύρη οθόνη σε σκοτεινό δωμάτιο θα είχες φωτεινά spots και λωρίδες σε πολλά σημεία στην οθόνη). Η συγκεκριμένη tv όμως έχει από καλύτερα "μαύρα" και δεν θα πρέπει να σε απασχολεί καθόλου. Βλέπω μερικούς σε άλλα forums που παθαίνουν ψύχωση με αυτά και επιλέγουν στο τέλοςς τηλεοράσεις που έχουν απόλυτο λευκό παντού κλπ αλλά στα τηλεοπτικά προγράμματα είναι άθλιες (χαίρονται μόνο όταν προβάλλουν λευκές εικόνες full screen ). Ελπίζω να πέρασες το τελευταίο update που ενεργοποιεί το LG store γιατί θα ανακαλύψεις δεκάδες εφαρμογές και online κανάλια από όλον τον κόσμο. Επίσης σκέφτομαι να συνδέσω και ένα δορυφορικό πιάτο μιας και έχει δικό της ξεχωριστό δέκτη για τα free κανάλια. Και τέλος σύνδεσε πάνω της και έναν εξωτερικό δίσκο για να έχεις δυνατότητες εγγραφής και time shift (καταγράφει αυτόματα τις 2 τελευταίες ώρες από όποιο κανάλι βλέπεις και μπορείς ανα πάσα στιγμή να κάνεις pause ή να πας πίσω κλπ) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thespecious Δημοσ. 16 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 16 Ιουνίου 2014 Ευχαριστώ πολυ για την γρηγορη απάντηση και η αλήθεια ειναι οτι το μαύρο της ειναι πολυ καλο κ απο τη στιγμή που ημουν κάτοχος μιας πλάσμα panasonic κ μπορω να το συγκρίνω μαζι της, αυτο για μένα τουλάχιστον λέει πολλα. Μήπως θα μπορούσατε καποια στιγμή να ποσταρετε κάποιες ρυθμίσεις που κατα την γνώμη σας βελτιώνουν την απόδοση της εικόνας;;; Ευχαριστώ και πάλι α κ εννοείται οτι με τον εξωτερικό δίσκο θα γίνει άμεσα, όπως κ το τελευταίο update που δεν το εχω ακόμη περάσει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators billdanos Δημοσ. 16 Ιουνίου 2014 Super Moderators Share Δημοσ. 16 Ιουνίου 2014 Ευχαριστώ πολυ για την γρηγορη απάντηση και η αλήθεια ειναι οτι το μαύρο της ειναι πολυ καλο κ απο τη στιγμή που ημουν κάτοχος μιας πλάσμα panasonic κ μπορω να το συγκρίνω μαζι της, αυτο για μένα τουλάχιστον λέει πολλα. Μήπως θα μπορούσατε καποια στιγμή να ποσταρετε κάποιες ρυθμίσεις που κατα την γνώμη σας βελτιώνουν την απόδοση της εικόνας;;; Ευχαριστώ και πάλι α κ εννοείται οτι με τον εξωτερικό δίσκο θα γίνει άμεσα, όπως κ το τελευταίο update που δεν το εχω ακόμη περάσει Και γω ψάχνω έναν αναλυτικό οδηγό ρυθμίσεων αλλά οι τηλεοράσεις αυτές είναι ακόμη νέες και δεν βρίσκεις πολλά. Ο γενικός κανόνας πάντως λέει να έχεις off όλες τις ρυθμίσεις για εξοικονόμιση ενέργειας, καθώς και όλες τις ρυθμίσεις τύπου "clear motion", "noise reduction" κλπ στο ελάχιστο ή στο medium. Μπορείς να επιλέξεις ένα κανάλι με σχετικά καλή ποιότητα εικόνας όπως η Ν HD και να πειραματιστείς σε πραγματικό χρόνο με τις διάφορες ρυθμίσεις, μέχρι αυτό που θα δεις να σε ικανοποιεί προσωπικά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stavros34 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 9 Αυγούστου 2014 ναι ρε παιδια κανενας οδηγος για ρυθμισεις παιζει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stregas Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2014 Σκέφτομαι κι εγώ σοβαρά την αγορά της LG LB650V. Όσοι την έχουν αγοράσει, τι γνώμη έχουν; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lancerakias Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2014 Επειδή σκέφτομαι και εγώ να αγοράσω μια lg και συγκεκριμένα την 55lb870v..Προς τους κατόχους των lg smart tv με webos..Στο ίντερνετ σε σελίδες με ταινίες που κάνεις streaming και χρειάζεται flash player τις τρέχει η όχι?? Γιατί διάβασα οτι οι lg με webos δεν υποστυρίζουν flash η ότι ειναι παλιό και δεν έρχεται καμιά αναβάθμιση.. Ισχύει κάτι τετοιο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
graphist83 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 Παιδιά χωρίς παρεξήγηση το κορυφαίο μαύρο στην κατηγορία που το είδατε?? Οκ καλή χρυσή tv,έχει gadget, καλό player, ωραίο design, μέτριο scaler, συμπαθητικό smart αν και λίγο αργο, αλλά... Το μαύρο με ποιο τρόπο προκύπτει κορυφαίο όταν καλιμπραρισμενη όσον πιο φλατ γίνεται να βγάζει 0.102 nit σε ansi?? Και αυτό με λευκό στα 120cd, πράγμα που δείχνει ότι το backlight level είχε πέσει όσο πιο χαμηλά γινόταν.. Καλές οι LG αλλά το μαύρο είναι το μόνο που δεν έχουν ελέω IPS. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paixtaras1987 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 8 Αυγούστου 2015 καλησπερα σας παιδια, εχει καποιοσ να προτεινει ρυθμισεισ για μεγιστη ποιοτητα κυριως σε ποδοσφαιρο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα