Προς το περιεχόμενο

yosemite beta version

tve

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 227
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Moderators

ΠΡΟΣΟΧΗ:  Αποφυγετε το TrimEnabler. μετα την ενεργοποιηση του πατς παγωμα οθονης. Μηχανημα δεν μπουταρει.  (αναφορες απο ξενα φορουμ)

Το παρακατω δεν δουλευει?

http://www.cindori.org/enabling-trim-on-os-x-yosemite/

Εαν ισχυει αυτο που λεει ο itsgosu, μεχρι να βγει θα παιξω με οτι κυκλοφορει εκει εξω. Αλλα οχι πριν επιβεβαιωσω οτι λειτουργει το Trim Enabler. Δεν υπαρχει λογος να επιβαρυνω τον δισκο για δοκιμες και μονο :-)

Btw, μπορει καποιος που εχει προσβαση σε developer account, να δωσει το md5/ sha1 της developer preview?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

@iluxus σε τορεντ υπάρχει η developer preview 1.0 edition.. δεν λέει beta.

Μήπως είναι 2 διαφορετικές εκδόσεις;

Ξέρω τουλάχιστον στα windows οτι πρώτα κυκλοφορεί η preview και μετά ακολουθεί η beta.

Αν δεν απατωμαι μιλαμαι για την ιδια εκδοση.

Υπαρχει καποιος που γραφτηκε στη beta και του ηρθε email απο την Apple?

Προς το παρον δεν εχω παρει τιποτα.

Εγω, και δεν μου ηρθε.

Απο οτι λενε και τα παιδια εδω μεσα, λογικα μολις η Αππλ θεωρησει οτι ειναι αρκετα σταμπλ, θα στειλει λινκ στους ενδιαφερομενους.

Καπου ακουσα βεβαια οτι ηταν μονο για το πρωτο εκαταμμυριο που δηλωσαν!

Εαν ισχυει αυτο που λεει ο itsgosu, μεχρι να βγει θα παιξω με οτι κυκλοφορει εκει εξω. Αλλα οχι πριν επιβεβαιωσω οτι λειτουργει το Trim Enabler. Δεν υπαρχει λογος να επιβαρυνω τον δισκο για δοκιμες και μονο :-)

Btw, μπορει καποιος που εχει προσβαση σε developer account, να δωσει το md5/ sha1 της developer preview?

Μολις το ανακαλυψα και εγω απο το ποστ σου.

Θα το δοκιμασω κατα το βραδακι στον εξωτερικο που εχω περασει επισης το Yosemite και θα σας ενημερωσω. 

• Moderators

Καπου ακουσα βεβαια οτι ηταν μονο για το πρωτο εκαταμμυριο που δηλωσαν!

Ισχυει

Μολις το ανακαλυψα και εγω απο το ποστ σου.

Θα το δοκιμασω κατα το βραδακι στον εξωτερικο που εχω περασει επισης το Yosemite και θα σας ενημερωσω.

Θα update και γω, ειμαι στο κατεβασμα ακομα.

• Moderators

Από Dev account ή από OS X Beta Program;

Other, μεχρι να ρθει το link απο το beta program

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κουλ...

Γιατι SSD χωρις τριμ, κλαμπ-σαντουιτς χωρις πατατες. ;-)

Γλωσσικα εργαλεια της iSquare δουλεουν κατα το ημισυ.

Δεν υπογραμιζει (με κοκκινο), δεν τονιζει, δεν προτεινει, και δεν διορθωνει αυτοματα τις λεξεις.

Μονο με δεξι κλικ στην λεξη, σε αφηνει να τσεκαρεις μεσω ορθογραφου iSquare (Αναζητηση στον Θυσαυρο) την εγκυροτητα της λεξης.

post-239756-0-02007500-1401900010_thumb.png

Επεξ/σία από iLuxus
  • Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μεθοδος/ Οδηγος για Bootable usb (Yosemite)

Απο την μεση περιπου της σελιδας και κατω.

Συγκεριμενα απο εκει που λεει: "Dev Method: Create a Bootable OS X 10.9 Mavericks Installer"...  και κατω.

Πως θα πρεπει να εχει διαμορφωθει ο φακελος, για να ειναι το στικακι σας (usb) bootable. 

post-239756-0-95523000-1402008207_thumb.png

Trim OK ✓

post-239756-0-27380800-1402011263_thumb.png

Επεξ/σία από iLuxus

Ευτυχισμένους σας βρίσκω.. καλύπτει κάποιες από τις προσδοκίες σας για το επόμενο λειτουργικό σας να φανταστώ ?

Εδώ είμαι εγώ > http://www.insomnia.gr/topic/481728-mac-os-x-%CF%83%CE%B5-non-apple-%CF%85%CF%80%CE%BF%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%AD%CF%82/page-87?do=findComment&comment=53235782

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μαζί με το iOS 8 beta2.

Για πείτε νεα, βελτιώσεις παρατηρήσεις.

Περιμένω τον νέο Μακ μιας που πούλησα τον Air, και έχω μείνει με το ... ποντίκι στο χέρι! :Ρ

ps: DP 2 πλέον και όχι DP 1...

Επεξ/σία από iLuxus

H Simplified Method: Creating a OS X Mavericks Boot Install Disk (terminal) δεν δουλεύει για το Yosemite; Στο Mavericks είναι ο recommended τρόπος για να δημιουργήσει και recovery partition κατά το installation (η dev μέθοδος δεν δημιουργεί recovery).

Επιτέλους μετά από 4 μέρες και χωρίς Μακ, πάλι πίσω με τον καινούργιο μου Μακάκο. smile.png

Και ενώ λοιπόν χρήστες παραπονούνται για αλλεπάλληλα κρασαρίσματα και bugs, εμένα ακριβώς το αντίθετο η 2ερη μπετά.

Ο Safari δεν μου έχει κρασάρει ακόμα, που την τελευταία εβδομάδα είχε 3 με 4 στάνταρ καθημερινά κρασαρίσματα, το bug με το iphotos που δεν μπορούσες να κανεις edit τις φωτό διορθώθηκε, ακόμα και το πακέτο με το ορθόγραφο της iSquare διορθώθηκε. (υπογραμμίζει, αναγνωρίζει, προτείνει και διορθώνει αυτόματα τις λέξεις)

Παρόλο το αδικαιολόγητο κράτημα μνήμης (τι να πω και εγώ που έχω 4γιγα), και ενώ με αφήνει καθημερινά μεταξύ 60 και 260 mb, δεν μου έχει κολλήσει πουθενά ακόμα!

(..φτου φτου μακριά από μας) :Ρ

O Safari πλέον περιλαμβάνει προτάσεις του spotlight μέσω ιντερνετ και προφανώς τοποθεσίας σας, για φιλμ, ρεστοραντ, ιβεντς, κτλ. που βρίσκονται γύρω σας.

Το ψάχνω ακόμα, για να δούμε ...

post-239756-0-48405000-1403301337_thumb.pngpost-239756-0-09475600-1403301360_thumb.png

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...