tve Δημοσ. 3 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2014 Ξερει κανεις πως γινετε να βαλουμε το yosemite και το ios 8 σε beta version?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CheOnWeb Δημοσ. 3 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2014 Ξερει κανεις πως γινετε να βαλουμε το yosemite και το ios 8 σε beta version?? Το Yosemite θα είναι ελεύθερο για το 1ο εκατομμύριο αιτήσεων, το iOS 8 μόνο για developers. Συμβουλή μου, μην το κάνεις, ειδικά το 2ο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tve Δημοσ. 3 Ιουνίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2014 Ισχυει οτι για να εισαι developer πρεπει να πληρωνεις 99$ το χρονο? Γιατι οταν κατεβασα το xcode εκανα ενα register στο site της apple και ειχα την εντυπωση οτι δηλωθηκα ως developer. To yosemite αξιζει να το βαλω σε beta? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CheOnWeb Δημοσ. 3 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2014 Υσχύει οτι για να εισαι developer πρεπει να πληρωνεις 99$ το χρονο? Ναι. To Yosemite αξιζει να το βαλω σε beta? Όχι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tve Δημοσ. 3 Ιουνίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2014 οκ thanks! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CheOnWeb Δημοσ. 3 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2014 Υπομονή και θα τα χαρείς και τα 2 στην ώρα τους. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tve Δημοσ. 3 Ιουνίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2014 Και κατι τελευταιο. Αν γινεις developer τι προνομια εχεις? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
basilis5 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2014 Και κατι τελευταιο. Αν γινεις developer τι προνομια εχεις? υπαρχουν 3 βαθμιδες, η δωρεαν που εχεις, η γνωστη με τα 99 $ και καποια τυπου corporate. αν δωσεις τα 99 και γινεις εγγεγραμμενος, θα μπορεις να περνας τις εφαρμογες σου στο τηλ σου να τις δοκιμαζεις, να κατεβαζεις beta αλλα και να υποβαλεις εφαρμογες στο app store. στο mac η beta ειναι για developers, αλλα συντομα ειπαν θα ανοιξει η Open beta για τους πρωτους 1 εκατομμυριο. δες αν προλαβαινεις να δηλωσεις https://appleseed.apple.com/sp/betaprogram/ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Prof_Chaos Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Δηλαδή μέχρι το Σεπτέμβρη που θα κυκλοφορήσει τα mavericks θα έχουν φτάσει λογικά 10.9.5 και θα είναι ενα πολύ ωραίο λειτουργικό ειδικά αν διορθωσουν τα όποια bugs. Δήλωσα πάντως κι εγώ ΓΙΟΣΕΜΑΤΙ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
itsgosu Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 εγώ τα έβαλα και τα έβγαλα, είναη η πρώτη έκδοση beta λειτουριγκού που πραγματικά είναι απάλευτη, έφαγα 3-4ς ώρες απο τη ζωή μου.καλό ειναι πάντως αλλά θέλει δουλειά, αλλά μου άφησε μια φοβεία για βαρυ UI.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iLuxus Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 (επεξεργασμένο) Oλα μια χαρα με το Υosemite 10.10 Για να μην τα γραφω παλι, ας μου επιτρεψουν οι αδμινς ενα ρεντιρεκτιον σε αντιστοιχο γνωστο φορουμ, οπου εχω ανοιξει τοπικ για συζητηση. First quick look Yosemite: 1η Παρατηρηση: Οσα λιγοτερη ραμ τοσο περισσοτερο μπαγκ. ΕΙδικα στην μπετα. Σε παλια Μακ με 2ραμ, τσαμπα κοπος για μενα να το περασετε. 2η Παρατηρηση: Το iPhoto δειχνει τις εικονες, αλλα αν πατε να κανετε edit σας την γκριζαρει, και δεν φαινεται καθολου. (τουλαχιστον σε μενα) Διαχειριση μνημης στο μηχανακι μου πανω κατω οπως αυτη του Μαβερικς μεχρι στιγμης. Ψιλοκρασαρισματα του Σαφαρι. (..οχι τιποτα τραγικο) ps: Since the beta software is unfinished, some new features will not be available, such as phone calls, SMS, Handoff, Instant Hotspot, and iCloud Drive. Spotlight suggestions are U.S.-based only. Some applications and services may not work properly with the beta software. If you are using iCloud Documents on Mavericks and you are also a member of the iOS Developer program, your documents will not sync across your other Macs and iOS devices. ΠΡΟΣΟΧΗ: Αποφυγετε το TrimEnabler. μετα την ενεργοποιηση του πατς παγωμα οθονης. Μηχανημα δεν μπουταρει. (αναφορες απο ξενα φορουμ) υ.γ. ..εγω το κατεβασα επισημα μεσω τιμ-βιουερ απο εγγεγραμμενο ντεβ. Υπαρχουν ομως και λινκ τορρεντς οπου αν το γκουγκλαρετε το βρισκεται και παλι. Επεξ/σία 4 Ιουνίου 2014 από iLuxus 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Prof_Chaos Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 @iluxus σε τορεντ υπάρχει η developer preview 1.0 edition.. δεν λέει beta. Μήπως είναι 2 διαφορετικές εκδόσεις; Ξέρω τουλάχιστον στα windows οτι πρώτα κυκλοφορεί η preview και μετά ακολουθεί η beta. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Gi0 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Moderators Share Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Υπαρχει καποιος που γραφτηκε στη beta και του ηρθε email απο την Apple? Προς το παρον δεν εχω παρει τιποτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Prof_Chaos Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 εγώ δήλωσα χθές και μου είπαν οτι θα σταλεί email . Κι εγώ δεν έχω λάβει τίποτα . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
basilis5 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Υπαρχει καποιος που γραφτηκε στη beta και του ηρθε email απο την Apple? Προς το παρον δεν εχω παρει τιποτα. κι εγω τπτ. λογικα δεν στελνουν επιβεβαιωση, κ οταν κι οπως κρινουν αυτοι θα στειλουν καi τα λινκς για τις beta. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα