TheELF Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 Και αν σε νορμάλ πλαίσια κόβει η vga και είναι κάπως λογικό που αγχώνεσαι με το «δεν αποδίδει» υπάρχουν και τα παράλογα. http://gearnuke.com/battlefield-4-pc-beta-benchmarks-hint-at-brighter-prospects-amd-cpus-5682/ http://www.hardwarepal.com/battlefield-4-benchmark-mp-cpu-gpu-w7-vs-w8-1/8/ Όπου βλέπουμε ότι ο 8350 παραμένει στο ~50% όπως λες και εσύ αλλά δυστυχώς ακόμα και όταν δεν κόβει η vga και κανονικά θα μπορούσε και θα έπρεπε να δώσει παραπάνω,οπότε αποδίδει σωστά ή όχι;;;; Ναι ακόμα και το battlefield που γράφτηκε πάνω σε 8 πυρήνες,δεν μπορεί να αποδώσει σωστά σε οχταπύρηνο επεξεργαστή ,εδώ(αλλά και σε τόσα άλλα bench) βλέπουμε, όπως πολύ καλά λέει ο στίγμα, ότι η gpu τα κακαρώνει πολύ πριν φτάσει στα όρια του ένας «διπύρηνος» . Ουσιαστικά από athlon II και πάνω έχεις την ίδια απόδοση. http://www.techspot.com/review/734-battlefield-4-benchmarks/page6.html Σκέψου όμως ότι αυτή είναι και η τέλεια περίπτωση για την amd,όλα τα άλλα παιχνίδια που δεν έχουν την ίδια βελτιστοποίηση;;; Από εκεί και πέρα εσύ βγάζε post με Link σε 500 πράγματα για να παραπλανήσεις τον κόσμο....τον εαυτό σου βλάπτεις.
aetos1988 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 Το ξέρουμε όλοι ότι η Intel έχει καλύτερους επεξεργαστές από την AMD δηλαδή είναι πιο προηγμένοι τεχνολογικά 22nm έναντι 32nm 3d transistor κτλ. και είναι από τους βασικότερους λόγους που τους κοστολογεί ακριβότερα να θυμίσω όταν ήταν η AMD στην κορυφή (πχ. 2005 με τους FX) έκανε και αυτή τα ίδια, αλλά αυτό που θέλω να πω είναι ότι ένας AMD στα παιχνίδια θα κάνει μια χαρά την δουλειά του (μιλάω για τους FX Vishera) θα τους χαρακτήριζα και ως Gaming CPU πάνε οι εποχές που έκανες αναβάθμιση πχ. από Pentium 3 σε Pentium 4 και έλεγες ''τι αγορά έκανα πάλι ο πούστης'' παίζω το DOOM 3 στα 200fps από τα 100 που είχα πλέον δεν είναι οι επεξεργαστές που κάνουν την διαφορά 7
Mάικ ο ΦασουΛάκης Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 Για να τελειώνει το θέμα,από 2600κ σε 8320-50 είναι καθαρή υποβάθμιση(όχι ότι θα έβλεπες καμιά διάφορα στο μάτι) αν ήταν ο 2500κ έναντι 8320-50 να το συζητούσαμε. 2
aetos1988 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 Για να τελειώνει το θέμα,από 2600κ σε 8320-50 είναι καθαρή υποβάθμιση(όχι ότι θα έβλεπες καμιά διάφορα στο μάτι) αν ήταν ο 2500κ έναντι 8320-50 να το συζητούσαμε. Και πάλι υπερβολή είναι . Λίγα λόγια για τον επεξεργαστή μου 1
Ashmadia Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 Από εκεί και πέρα εσύ βγάζε post με Link σε 500 πράγματα για να παραπλανήσεις τον κόσμο....τον εαυτό σου βλάπτεις. Αυτα στα εχω απαντησει ηδη, δεν θα ανακυκλωσω ολο το thread (και τοσα αλλα) επειδη εσυ εχεις προβλημα. Οπως εχω διατυπωσει και την αποψη μου οτι η επιλογη βασιζεται στην χρηση που προοριζεται το συστημα και στους διαθεσιμους πορους. Πώς λες οτι προσπαθω να παραπλανησω τον κοσμο, δεν μπορω να το καταλαβω.
LambisElef Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 Τελικα ποιος ειναι καλυτερος? χαχαχαχαχα ρίξε λάδι στη φωτιά, πάω να φτιάξω ποπ κορν!!!
Thanos1972 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 χαχαχαχαχα ρίξε λάδι στη φωτιά, πάω να φτιάξω ποπ κορν!!! Γιατι ρε συ λαδι στην φωτια?να μαθω θελω για να αποκτησω γνωσεις και να ανοιξουν τα ματακια μου λιγο. 7
rfc Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 Μα ο 8320 φυσικα.... θελει και ρωτημα? Πιο πολλους πυρηνες....... 6
dimitrisOP Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 σκεφτομαι καιρο να προχωρησω σε αναβαθμιση και λεω να παω για 8320,αφου ειναι καλητερος 2
dimitrisOP Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 Και το πάρτι συνεχίζεται!!! δεν προκειται να τελειωσει αν δεν το κλεισουν το θεμα 1
aneurysm Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 Να σου πω, εγω τωρα κανω αναλυση σε εναν Athlon Xp γιατι βαριεμαι να κάνω ξανα απο την αρχη compile καμια κατοσταρια προγραμματακια βιοπληροφορικης για τον FX. Οπότε για μενα και με εναν αθλονάκο, την κάνεις την δουλεια σου.. Πάρε και μια φρέσκια ξεκαπάκωτος για να δροσιζεται. 4
STORM1978 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 δεν προκειται να τελειωσει αν δεν το κλεισουν το θεμα Ε καλά θα κλείσουν αυτό και θα ανοίξει ένα άλλο AMD vs INTEL και θα το κλείσουν και εκείνο μετά από 100 σελίδες και θα ξανανοίξει ένα άλλο κλπ κλπ. Δεν θα τελειώσει ποτέ αυτό! Και εμείς εδώ θα είμαστε να τα παρατηρούμε όλα αυτά και ενίοτε να παρεμβαίνουμε! Κάποιος mod να το κλείσει το παρόν αφού βγήκε αποτέλεσμα και απαντήθηκε το ερώτημα για τον TS ήδη.
kyriakosm Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 Το ξέρουμε όλοι ότι η Intel έχει καλύτερους επεξεργαστές από την AMD δηλαδή είναι πιο προηγμένοι τεχνολογικά 22nm έναντι 32nm 3d transistor κτλ. και είναι από τους βασικότερους λόγους που τους κοστολογεί ακριβότερα να θυμίσω όταν ήταν η AMD στην κορυφή (πχ. 2005 με τους FX) έκανε και αυτή τα ίδια, αλλά αυτό που θέλω να πω είναι ότι ένας AMD στα παιχνίδια θα κάνει μια χαρά την δουλειά του (μιλάω για τους FX Vishera) θα τους χαρακτήριζα και ως Gaming CPU πάνε οι εποχές που έκανες αναβάθμιση πχ. από Pentium 3 σε Pentium 4 και έλεγες ''τι αγορά έκανα πάλι ο πούστης'' παίζω το DOOM 3 στα 200fps από τα 100 που είχα πλέον δεν είναι οι επεξεργαστές που κάνουν την διαφορά εγω ηθελα να ειχες τον 8150 διπλα στην ΤΙ και θα σου λεγα αν κανει διαφορα η όχι ο τσιπιγιου φτιαχνεις ένα pc για games με πιθανες αναβαθμησεις σε κατρες γραφικων(όπως συνηθηζετε) οποτε κοιτας να βαλεις καλη cpu o 8350 σημερα μενει πισω από παλιους ιντελ με τιναγμένα τα πινια από oc και καταναλωση που θα ζηλευαν και οι Χ58 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις