Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αυτα στα εχω απαντησει ηδη, δεν θα ανακυκλωσω ολο το thread (και τοσα αλλα) επειδη εσυ εχεις προβλημα.

Οπως εχω διατυπωσει και την αποψη μου οτι η επιλογη βασιζεται στην χρηση που προοριζεται το συστημα και στους διαθεσιμους πορους.

Πώς λες οτι προσπαθω να παραπλανησω τον κοσμο, δεν μπορω να το καταλαβω.

Ας το ανακυκλώσω εγώ τότε αυτήν την φορά,η απάντηση σου στο 50% του 8350 (που είναι 65% αλλά πάλι γενίκευσα) ήταν να δούμε τον 6300 με άλλη vga σε άλλη έκδοση σε άλλη ανάλυση,δηλαδή λες ότι σου κατέβει αρκεί να γεμίσει η σελίδα μπας και ξεχάσει ο άλλος για τι πράγμα μιλούσαμε. 

Ο 8350 λοιπόν αφού και στο beta και στο final και η ares και η titan έχουν περιθώρια να δώσουν παραπάνω fps,γιατί δεν ανεβαίνει πάνω από το ~65% ο 8350 για να τα βγάλει αυτά τα παραπάνω fps;;;; 

My name is optimization...My As..

http://gamegpu.ru/action-/-fps-/-tps/battlefield-4-test-gpu.html

Αρχικα, ξεχνα το beta BF4, πλεον εχει κυκλοφορησει κανονικα το παιχνιδι, σε περιπτωση που σου διαφευγει (οπως πολλα).

Μετα, εστιασε στον 6300 για λιγο. Στο beta ηταν ~100% usage και αρκετα χειροτερος απο 2500k  και τελικα βγαινει πανω απο 2500k και με λιγοτερο usage. My name is optimization. Αν δεν μπορεις να χωνεψεις οτι δεν ειναι δυνατον οι πρωτες μηχανες γραφικων που αξιοποιουν 8 πυρηνες και μοιραζουν ισοποσα ενα φορτιο πανω τους να λειτουργουν ακριβως οπως εμεις περιμενουμε/θελουμε απο την 1η μερα της κυκλοφοριας τους. τοτε εχεις προβλημα.. Απλα.

Η απάντηση σου στο δεύτερο δε....

Αυτο πως το συμπεραινεις? Οχι οτι περιμενω σοβαρη απαντηση. Απλα τονιζω τα "μπλε" του χαρακτηρα σου.

Αφού είναι αυταπόδεικτο,η vga μπορεί να βγάλει παραπάνω fps αλλά ο 8350 δεν μπορεί να ανέβει παραπάνω. 

• Απαντ. 284
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μα ο 8320 φυσικα.... θελει και ρωτημα? Πιο πολλους πυρηνες.......

Ε τράβα πάρε ένα κινητό με 500 πυρήνες από Κίνα να γουστάρεις και άσε εμάς με τους 4.

edit τωρα καταλαβα οτι ηταν ειρωνικο

Δημοσ.

εγω ηθελα να ειχες τον 8150 διπλα στην ΤΙ και θα σου λεγα αν κανει διαφορα η όχι ο τσιπιγιου :P

φτιαχνεις ένα pc για games με πιθανες αναβαθμησεις σε κατρες γραφικων(όπως συνηθηζετε) οποτε κοιτας να βαλεις καλη cpu

o 8350 σημερα μενει πισω από παλιους ιντελ

Δεν μίλησα για 8150 για να λέμε την αλήθεια είχε κάπως τα χάλια του  αλλά ο 8350 είναι βελτιωμένος και αποδίδει αξιοπρεπέστατα , αν είχα 2 780Ti σε sli τότε θα φαινόταν κάπως η διαφορά κυρίως αν είχα i7   

Δημοσ.

Εγω παντως μαλλον θα παω σε αναβαθμιση... θα αλλαξω τον 4770Κ που εχω, με τον 8320..... και θα σπερνωωωωω. Θα τρελλαθω στο πυρηνα λεμε

• Like 4
Δημοσ.

Το ξέρουμε όλοι ότι η Intel έχει καλύτερους επεξεργαστές από την AMD δηλαδή είναι πιο προηγμένοι τεχνολογικά 22nm έναντι 32nm 3d transistor κτλ. και είναι από τους βασικότερους λόγους που τους κοστολογεί ακριβότερα να θυμίσω όταν ήταν η AMD στην κορυφή (πχ. 2005 με τους FX) έκανε και αυτή τα ίδια, αλλά αυτό που θέλω να πω είναι ότι ένας AMD στα παιχνίδια θα κάνει μια χαρά την δουλειά του (μιλάω για τους FX Vishera) θα τους χαρακτήριζα και ως Gaming CPU πάνε οι εποχές που έκανες αναβάθμιση πχ. από Pentium 3 σε Pentium 4 και έλεγες ''τι αγορά έκανα πάλι ο πούστης'' παίζω το DOOM 3 στα 200fps από τα 100 που είχα πλέον δεν είναι οι επεξεργαστές που κάνουν την διαφορά

φαντασου amd 22nm και αντε γεια intel αλλα πρεπει πρωτα να το δουμε για να το πιστεψουμε...εως τωρα εχει καλυτερες επιδοσεις ναι δεν διαφωνω...δεν πηγα να βγαλω τον 4770 καλυτερο απο την 8320 αλλα οση διαφορα και να εχουν σας ξαναλεω οτι τα λεφτα χωστα στην gpu να δεις διαφορα (παντα για gaming ετσι)

Τελικα ποιος ειναι καλυτερος?

συμφωνα με τα αληθινα τεστ ο 8320...με τα ψευτικα ο 2600κ και με διαφορα κιολας...το μηχανημα το χεις...εισαι ευχαριστημενος?

Δημοσ.

συμφωνα με τα αληθινα τεστ ο 8320...με τα ψευτικα ο 2600κ και με διαφορα κιολας...το μηχανημα το χεις...εισαι ευχαριστημενος?

Ε βέβαια αφού όλα τα reviews είναι στημένα εκτός από το δικό σου που μόνο με 2 δοκιμές είναι έγκυρο.

• Like 2
Δημοσ.

Διατηρήστε ενα επίπεδο να γίνεται ουσιαστική συζήτηση χωρίς χαρακτηρισμούς και άκυρα μηνύματα που δεν βοηθάνε πουθενά αλλιως στο επόμενο άκυρο μήνυμα δηστηχώς θα κλειδωθεί το θέμα

• Like 3
Δημοσ.

Μιας και λες για αληθινά τεστ και προσφέρθηκες πριν να τρέξεις ότι θέλουμε, κάνε μερικά τεστ ακόμα π.χ. στο FSX ,thief, Dolphin ,PCSX2 , MAME (απλά μέσου dos mame παιχνίδι -bench 90 (το 90 είναι τα δεύτερα που θα τρέξει)  ) όχι για τα ίδια τα παιχνίδια αλλά αντιπροσωπευτικά για τον τεράστιο όγκο προγραμμάτων και παιχνιδιών που δεν είναι παραλληλισμενα, μακάρι να είχες και έναν haswell celeron εκεί να έβλεπες πόσο πολύ αξίζει ο 8350 σε κάποιες άλλες περιπτώσεις. 

Δημοσ.

Δίχως να έχω πρόθεση να πατρονάρω κανέναν, αισθάνομαι πως δεν έχει νόημα να τη συνεχίσετε τη συζήτηση.

Κάπου χάθηκε το μέτρο και η μπάλα.

Εαν βάζαμε ως παραμέτρους (και πολύ λογικά θα το κάναμε) το vfm ή το πόση ισχύ πραγματικά χρειάζομαι και το πόση διαφορά πραγματικά θα δω εγώ κανείς δεν θα αρνιόταν, πιστεύω, πως ο 8350 είναι εξαιρετική επιλογή.

Το να μπω όμως στη διαδικασία να πείσω για το αυταπόδεικτο, κάπου χάνει το νόημα του όταν ο άλλος είναι τόσο αρνητικός..

• Like 2
Δημοσ.

Εαν βάζαμε ως παραμέτρους (και πολύ λογικά θα το κάναμε) το vfm ή το πόση ισχύ πραγματικά χρειάζομαι και το πόση διαφορά πραγματικά θα δω εγώ κανείς δεν θα αρνιόταν, πιστεύω, πως ο 8350 είναι εξαιρετική επιλογή.

Ε,αλίμονο, αν ξέρεις εσύ πόση ισχύ χρειάζεσαι και αν σε βολεύει ο τρόπος με την οποία την βγάζει ο 8350,με σχετικά αδύναμους αλλά μπόλικους πυρήνες,σαφώς και δεν θα σου πει κανείς ότι δεν είναι εξαιρετικό vfm.

Εδώ αυτό είδες να συμβαίνει;;;

Βγαίνει και με βάση 2 παιχνίδια προσπαθεί να πείσει ότι όλα τα παιχνίδια δουλεύουν με τον ίδιο τρόπο,δυστυχώς όμως δεν είναι έτσι.  

Δημοσ.

Ίσως δεν το έγραψα όπως το εννοούσα αλλά δεν διαφωνώ κάπου μαζί σου

εδιτ: Τώρα πρόσεξα τι έγραψες, οπότε να διορθωθώ...

Τι θέλεις να πεις; Ότι δεν είναι vfm ο 8350;

Δημοσ.

οι μετρήσεις από ghost .......ποια 4,2 ουτε στα 4,7 δεν φτανει τον 2600 στα στοκ του

http--wwwgamegpuru-images-stories-Test_G

Οι μετρήσεις που έκανε ο manolis96 έγιναν με μια R9 280  ενώ αυτές που έκανε το gameGPU είναι με την ASUS ARES II (2x 7970 CF).

Όχι μόνο αυτό αλλά το review που έκανε το gameGPU έγινε το 2013 με τους τότε drivers AMD Catalyst 13.11 beta 9.2 ενώ ο manolis96 χρησιμοποίησε τους τελευταίους.

http://gamegpu.ru/action-/-fps-/-tps/call-of-duty-ghosts-test-gpu.html

Έχεις άλλο review του Ghost με Single κάρτα γραφικών να δούμε αν έχουν διαφορά οι επεξεργαστές ??

• Like 1
Δημοσ.

Ίσως δεν το έγραψα όπως το εννοούσα αλλά δεν διαφωνώ κάπου μαζί σου

εδιτ: Τώρα πρόσεξα τι έγραψες, οπότε να διορθωθώ...

Τι θέλεις να πεις; Ότι δεν είναι vfm ο 8350;

Είναι vfm αλλά με τα κριτήρια που είπες,να ξέρει δηλαδή κάποιος τι παίρνει και για ποιον λόγο,για video 3d/render ( και διάφορα άλλα) π.χ. όπου βγάζει ~20% παραπάνω δύναμη σε σχέση με οτιδήποτε άλλο στην τιμή του(i5-4440 160€ ) είναι vfm,αν πάρει κάποιος μόνο τα next gen όμως όπου εκεί βγάζει πολύ μικρή διαφορά σε σχέση ακόμα και με τον fx-6300 ή έναν i3 δεν το λες απαραίτητα vfm,πληρώνεις λίγο παραπάνω για λίγο παραπάνω ισχύ.Αν πάρει πάλι μόνο τα υπόλοιπα παιχνίδια που δεν προγραμματίζονται με τον ίδιο τρόπο όπως τα Next gen αλλά τρέχουν μόνο σε 2 με το πολύ 4 πυρήνες εκεί είναι εξαιρετικά κακό vfm αφού μπορεί είναι και ~30% ποιο αργός.

Καταλαβαίνεις λοιπόν ότι δεν μπορείς να ρίξεις ένα ξερό vfm χωρίς να καθορίσεις και έναν τομέα, ο 8350 κυμαίνεται μεταξύ εξαιρετικά καλού και εξαιρετικά κακού vfm αναλόγως την χρήση που θα του κάνεις, μιας και όλοι επιμένετε πάνω σε αυτό. 

• Like 1
Δημοσ.

Διατηρήστε ενα επίπεδο να γίνεται ουσιαστική συζήτηση χωρίς χαρακτηρισμούς και άκυρα μηνύματα που δεν βοηθάνε πουθενά αλλιως στο επόμενο άκυρο μήνυμα δηστηχώς θα κλειδωθεί το θέμα

Αμήν και πότε. Εκτός και αν εκλογικευτούν οι πάντες εδώ μέσα και ξεκινήσει μια πραγματικά ενδιαφέρουσα και επικοδομιτική συζήτηση.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...