GiwrgosP- Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Εχω φτιαξει ενα απλο bat αρχειο που -δεν σταματαει να ανοιγει- με τις εντολες "Start virus.bat Virus.bat" και το εχω αποθηκευσει ως virus.bat.bat ... Θελω αυτο να το κανω να ανοιγει με το που θα ανοιγει το league of legends στο λαπτοπ του αδερφου μου αφου τωρα ειναι περιοδος εξεταστικη, και.... Καταλαβαινετε... Τι θα πρεπει να κανω για να το πετυχω αυτο;
Moderators Kercyn Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Moderators Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Thread σε 2 μέρες: Ε παιδιά, κάτι έπαθε το LoL και κάθε φορά που το ανοίγω μου βγάζει συνέχεια κάτι παραθυράκια. Πώς το φτιάχνω; 4
micahel Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Μετονομαζεται το αρχειο στο ονομα του αρχειο που παταει συνηθως για να ανοιξει το παιχνιδι βαζεις την ιδια φωτο μεταφερεις το παλιο αρχειο και ετοιμος
GiwrgosP- Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Thread σε 2 μέρες: Ε παιδιά, κάτι έπαθε το LoL και κάθε φορά που το ανοίγω μου βγάζει συνέχεια κάτι παραθυράκια. Πώς το φτιάχνω; χαχαχχαχαχχαααχχαχα Μετονομαζεται το αρχειο στο ονομα του αρχειο που παταει συνηθως για να ανοιξει το παιχνιδι βαζεις την ιδια φωτο μεταφερεις το παλιο αρχειο και ετοιμος Βασικα θελω να κανω αυτο που λεω για να ανοιγει και το λολ παραλληλα μην ψιλιαστει και τιποτα και να του το παρουσιασω σαν ιο και καλα!
spacemonkey Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Ιος απο το LOL??? Σιγα μην το πιστεψει..ειπες οτι δινει πανελλαδικες....
GiwrgosP- Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Ιος απο το LOL??? Σιγα μην το πιστεψει..ειπες οτι δινει πανελλαδικες.... Ειπα οτι ειναι εξεταστικη περιοδος... Δινει εξετασεις α λυκειου με το νεο συστημα
bnvdarklord Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Κανε συντομευση το bat στην επιφανεια εργασίας, αλλαξε του εικονιδιο επιλεγοντας το exe του λολ για να παρει το εικονιδιο απο κει, και βαλτο εκει που ηταν η κανονική συντομευση του λολ.
TheRammer Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 μπορείς να δοκιμασεις αυτο tasklist /FI "IMAGENAME eq <ONOMA TOU PROCESS TOU LEAGUE OF LEGENDS>" /FO CSV > search.log FOR /F %%A IN (search.log) DO IF %%~zA EQU 0 GOTO end start <ONOMA TOU ARXEIOU POU THELEIS NA TREKSEIS> :end del search.log οταν το τρεχεις ελεγχει αν το λολ ειναι ανοιχτό και αν ειναι ανοιγει το αρχειο που θελεις
spacemonkey Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Ειπα οτι ειναι εξεταστικη περιοδος... Δινει εξετασεις α λυκειου με το νεο συστημα Ασε το παιδι να ξεδωσει...εκτος βεβαια αν ξεπερναει το μετρο (Πολυ λογικο με το παλιο LoL)
lion2486 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 αν μέσα στο bat σου ανοίγεις και το LOL για να μην σε καταλάβει...;
gon1332 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Το καλύτερο θα ήταν να "ταΐσεις" και με το παραπάνω τη "δίψα" του για LOL. Στο τέλος θα το βαρεθεί. Άκου ποιο είναι το πλάνο: Στο .bat αρχείο θα έχεις ένα loop το οποίο θα εκινεί συνέχεια το LOL. Αυτό... 1
GiwrgosP- Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Το καλύτερο θα ήταν να "ταΐσεις" και με το παραπάνω τη "δίψα" του για LOL. Στο τέλος θα το βαρεθεί. Άκου ποιο είναι το πλάνο: Στο .bat αρχείο θα έχεις ένα loop το οποίο θα εκινεί συνέχεια το LOL. Αυτό... χμμ μαλλον αυτο θα κανω
marduc812 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2014 Αν είσαι σε pc και όχι σε laptop αν το τρέξεις το παρακάτω θα σου αναβοσβήνει όλα τα λαμπάκια από το πληκτρολόγιο (ενεργοποιεί caps lock κλπ και είναι αδύνατων να γράψεις)otionoma8es.vbs Set wshShell =wscript.CreateObject("WScript.Shell") do wscript.sleep 500 wshshell.sendkeys "{CAPSLOCK}" wshshell.sendkeys "{NUMLOCK}" wshshell.sendkeys "{SCROLLLOCK}" loop Δεν είναι Bat αλλά εντάξει έιναι αρκετά καλό και ενοχλητικό. Μπορείς να αλλάξεις το sleep ανάλογα με το πόσο γρήογρα θέλεις να γίνεται η αλλάγή. Από τα καλύτερα που έχω δει σε φάρσες. 1
lion2486 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2014 Το καλύτερο θα ήταν να "ταΐσεις" και με το παραπάνω τη "δίψα" του για LOL. Στο τέλος θα το βαρεθεί. Άκου ποιο είναι το πλάνο: Στο .bat αρχείο θα έχεις ένα loop το οποίο θα εκινεί συνέχεια το LOL. Αυτό... Αυτό πρέπει να δοκιμαστεί πρώτα, το παιχνίδι μπορεί να μην επιτρέπει να ανοιχτεί παραπάνω απο μια φορά..
gkastros Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 Δεσ εδω http://www.petri.co.il/msg-exe-net-send-vista.htm Msg command.. Σαν το παλιο Net send. Κανεις ενα script με λουπα και του ανοιγεις x mesageboxes στο pc του. Παλια θυμαμαι με μεγαλο χ κολαγε το PC.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα