Demon13 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 Yπάρχει στημένη στο meria markt στην Κηφισίας (μαρούσι),αυτό που είναι μαζί με το Carefour. Και στο the mall στον Κωτσόβολο. Δείτε την πρώτα πριν την πάρετε.. γράφουμε στο ιντερνετ κόλπα για να ανεβάσετε το μαύρο, κάτι με αύξηση του μπλε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TR-909 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 Την είδα από κοντά και εγώ στο MediaMarkt Καλλιθέας και δεν κατάφερε να συγκρατήσει το βλέμμα μου πάνω από 5 δευτερόλεπτα... κατά την άποψή μου ο ορισμός του "ότι πληρώνεις παίρνεις". Ο καθένας βέβαια έχει τα δικά του κριτήριά του αλλά προσωπικά στην τηλεόραση αναζητώ την ποιότητα της εικόνας πρώτα από όλα - και η συγκεκριμένη στο κομμάτι αυτό υστερεί πολύ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators matrixxx Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 Μέλος Moderators Share Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 Στον Κωτσόβολο (με "παζάρεψέ το") βγαίνει γύρω στα 690 ευρώ. Όποια κι αν είναι τα μειονεκτήματά της, είναι τρελή προσφορά πλέον. Προχθες με το "παζαρεψε το" εβγαινε 680κατι. Την ανεβασαν 10 ευρω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
plpapadopoulos Δημοσ. 14 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 14 Αυγούστου 2014 Την είδα από κοντά και εγώ στο MediaMarkt Καλλιθέας και δεν κατάφερε να συγκρατήσει το βλέμμα μου πάνω από 5 δευτερόλεπτα... κατά την άποψή μου ο ορισμός του "ότι πληρώνεις παίρνεις". Ο καθένας βέβαια έχει τα δικά του κριτήριά του αλλά προσωπικά στην τηλεόραση αναζητώ την ποιότητα της εικόνας πρώτα από όλα - και η συγκεκριμένη στο κομμάτι αυτό υστερεί πολύ. Ακριβώς αυτό. Δεν αποτελεί καμιά προσφορά ή κάνα super wow deal. Είναι απλά ένα φτηνό μοντέλο που έχει δωθεί έμφαση στο μέγεθος, ενώ σε όλα τα υπόλοιπα χωλαίνει (όπως είναι αναμενόμενο). Αν θέλει κάποιος να λέει ότι πήρε TV 60" μάλλον είναι η φτηνότερη λύση. Αν θέλει κάποιος ποιότητα κι ευκρίνεια, προφανώς με τέτοιο κόστος θα αναγκαστεί να επιλέξει μια αρκετά μικρότερη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
George! Δημοσ. 14 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 14 Αυγούστου 2014 Προχθες με το "παζαρεψε το" εβγαινε 680κατι. Την ανεβασαν 10 ευρω. Συγγνώμη αλλά τώρα με μπέρδεψες...άνοιξες το θέμα ως προσφορά στα 777€ ενώ δεν το έκανες προχθές που την είχες δει στα 680€; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators matrixxx Δημοσ. 14 Αυγούστου 2014 Μέλος Moderators Share Δημοσ. 14 Αυγούστου 2014 Ναι γιατι όπως φαινεται και από το προηγουμενο σου ποστ αλλα ειπα να μην απαντησω, αγνοεις ότι όταν ανοιξε το θεμα για τα 777, η επομενη τιμη ηταν 860 ευρω. Δεν είναι δυσκολο να διαβαζει κανεις το πρωτο ποστ ενός θεματος πριν γραψει ο,τι να'ναι και μαλιστα δις... Απαραιτητο θα ελεγα ότι είναι. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
plpapadopoulos Δημοσ. 14 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 14 Αυγούστου 2014 Συγγνώμη αλλά τώρα με μπέρδεψες...άνοιξες το θέμα ως προσφορά στα 777€ ενώ δεν το έκανες προχθές που την είχες δει στα 680€; Ναι γιατι όπως φαινεται και από το προηγουμενο σου ποστ αλλα ειπα να μην απαντησω, αγνοεις ότι όταν ανοιξε το θεμα για τα 777, η επομενη τιμη ηταν 860 ευρω. Δεν είναι δυσκολο να διαβαζει κανεις το πρωτο ποστ ενός θεματος πριν γραψει ο,τι να'ναι και μαλιστα δις... Απαραιτητο θα ελεγα ότι είναι. Εντάξει παίδες δε χρειάζετε να διαπλικτίζεστε. Όταν ανοίχτηκε το θέμα ήταν η χαμηλότερη τιμή (προ 2 μηνών), τώρα έπεσε κι άλλο. Ίσως βέβαια αν διορθονώταν στον τίτλο ότι πλέον έχει 680 694 με το παζάρεψέ το, να ήταν καλύτερο για όσους μπαίνουν να διαβάσουν και για να αποφεύγουν να διαβάσουν όλα τα ποστς. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
George! Δημοσ. 14 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 14 Αυγούστου 2014 Ναι γιατι όπως φαινεται και από το προηγουμενο σου ποστ αλλα ειπα να μην απαντησω, αγνοεις ότι όταν ανοιξε το θεμα για τα 777, η επομενη τιμη ηταν 860 ευρω. Δεν είναι δυσκολο να διαβαζει κανεις το πρωτο ποστ ενός θεματος πριν γραψει ο,τι να'ναι και μαλιστα δις... Απαραιτητο θα ελεγα ότι είναι. Όταν μπήκα στο σκρουτζ μέτρησα πάνω από 20 καταστήματα με παρόμοια τιμή και μου έκανε εντύπωση που το πόσταρες γιατί έχεις δείξει ότι γενικά είσαι γνώστης πάνω στην τεχνολογία και συμμετέχεις στην κατηγορία των προσφορών. Όμως δεν μπορούσα να φανταστώ ότι σε λίγες ώρες από την δημοσίευση του θέματός σου και έτσι ξαφνικά, πως θα ρίξουν όλοι την τιμή στα ίδια επίπεδα! Φυσικά δεν είχα σκοπό να προσβάλλω ούτε εσένα ούτε κάποιο άλλο μέλος. Το μόνο που έχω να συμπληρώσω είναι ότι -όπως λέει και ο φίλος από πάνω- καλό θα ήταν να μπει στο πρώτο ποστ και στον τίτλο του θέματος η τιμή του Κωτσόβολου. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Konstantinos1973 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 14 Αυγούστου 2014 Την αγόρασα στα 688 ευρώ μετά το "παζάρι" του Κωτσόβολου. Μπήκε στη θέση μιας Panasonic 50U10E που είχε μπει και εδώ αγγελία αλλά πουλήθηκε αλλού τελικά. Η διαφορά στη ποιότητα της εικόνας με την συγκεκριμένη Panasonic υπάρχει μέχρι κάποιο βαθμό (μικρό) υπέρ της Panasonic κυρίως στο τηλεοπτικό σήμα. Μεγαλύτερα πλεονεκτήματά της είναι το μέγεθος και η τιμή. Μειονεκτήματα (αν εξαιρέσεις ότι συνειδητά αγοράζεις "no features tv" χωρίς 3D και Smart) είναι το ένα HDMI - που λύνεται εύκολα - το βάρος - που δεν το κουβαλάς στην πλάτη - και τα γνωστά υπόλοιπα θέματα όλων των Plasma όπως αντανακλάσεις, κατανάλωση ρεύματος, οι γνωστοί κίνδυνοι για την εικόνα κτλ κτλ. Αυτά. Πάω να καταναλώσω λίγο ρεύμα τώρα και θα επανέλθω αν κάποιος ενδιαφέρεται για κάτι παραπάνω. Επίσης είναι μοντέλο 2014 αν δεν έχει ήδη ειπωθεί και μία από τις τελευταίες μεγάλες και οικονομικές ευκαιρίες για εμάς τους πλασματάκιδες για αγορά Plasma μιας και η LG είναι η τελευταία εταιρία που έχει παραμείνει σε αυτό τον χώρο (ίσως για τελευταία χρονιά...αν ναι, θα έχει και συλλεκτική αξία... ) 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Demon13 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 14 Αυγούστου 2014 Και βέβαια μας ενδιαφέρει να μας πεις, μια που την αγόρασες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
villasg Δημοσ. 14 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 14 Αυγούστου 2014 Καλο ! ! ! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
plpapadopoulos Δημοσ. 14 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 14 Αυγούστου 2014 687.35 σήμερα. Χτες μου την έβγαζε 694. Μας τρολλάρει ο Κοτσόβολος μου φαίνεται χαχαχ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pedrojay Δημοσ. 14 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 14 Αυγούστου 2014 Όταν μπήκα στο σκρουτζ μέτρησα πάνω από 20 καταστήματα με παρόμοια τιμή και μου έκανε εντύπωση που το πόσταρες γιατί έχεις δείξει ότι γενικά είσαι γνώστης πάνω στην τεχνολογία και συμμετέχεις στην κατηγορία των προσφορών.Εγώ πάλι, επειδή μου είναι άγνωστος ο ts, τσέκαρα το προφίλ του. Είδα ότι είναι 90 χρονών και έδειξα κατανόηση, καταλαβαίνεις γιατί.. Βέβαια, τσεκάροντας τα ποστ του, θα συμφωνήσω μαζί σου ότι φαίνεται να έχει κάποια φευγαλέα γνώση της τεχνολογίας και καλό θα είναι να στηρίξουμε όλοι μαζί τέτοια μέλη που δείχνουν ότι έχουν προοπτική να εξελιχθούν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators matrixxx Δημοσ. 14 Αυγούστου 2014 Μέλος Moderators Share Δημοσ. 14 Αυγούστου 2014 (επεξεργασμένο) Μολις ολοκληρωσα την εδω και 3 μερες ερευνα μου. Τεσσερις τεσταρισα σε 3 μαγαζια, ολες προβληματικο (με ή χωρις εισαγωγικα) πανελ με απαραδεκτη στα δικα μου ματια και ανάγκες ανομοιομορφια. Ουτε entry level lcd του 2005 στο θεμα ομοιομορφιας. Πλασμα που... δεν είναι πλασμα δλδ. Μονο τσαμπα θα την κρατουσα προσωπικα, ειδικα αφου την ηθελα για να αντικαταστήσω σε έναν χωρο μια entry level φτηνη HD ready 42αρα πλασμα 6ετιας η οποια εχει ακομα μετα από χιλιαδες ωρες λειτουργιας ΤΕΛΕΙΑ ομοιομορφια φυσικα και overall παιζει καλυτερα από του θεματος, αν δεν ειχα τιποτα θα ηταν αλλιως. (ισως και στα 200-300ευρω να την κρατουσα) Κριμα γιατι ειχε καποια θετικα για τα λεφτα της και πολλες ρυθμισεις, αλλα με τετοιο πανελ... Επισης κλειστη κανει και για καθρεφτης που είναι και αυτή μια καλη χρηση. (σοβαρα το λεω και όχι ειρωνικα) Του χρονου (όπως μεσα σε 25 σελιδες με ποστς διαβασα χθες σε ένα φορουμ του εξωτερικου συνεχιζοντας την ερευνα στο θεμα), η LG θα βγαλει την τελευταια της πιθανον πλασμα, η οποια θα είναι η καλυτερη πλασμα του 2015! Οριστε και 2 φωτο από εξω, αυτές που ειδα το ειχαν το ιδιο ως και εντονοτερο: Πηγη http://www.avsforum.com/forum/167-plasma-flat-panel-displays/1526261-any-more-info-lg-pb6600-other-2014-model-plasma-3.html#post24688133 Καποιοι εκει ελεγαν ότι πιθανον να στρωσει με τις ωρες, αλλα τελικα μηνες μετα αν διαβασετε ολο το εκει τοπικ, δεν αλλαξε καθολου το πρόβλημα, το μονο που αλλαξε συμφωνα με 2 χρηστες, ηταν η αυξηση του επιπεδου μαυρου (προς το χειροτερο) μετα τις 500ωρες σε ασχημα επιπεδα! (είναι προγραμματισμενη να το κανει από το λογισμικο της από ο,τι γραφτηκε εκει, ώστε να προσαρμόζει το πανελ στις ωρες του.) http://www.avsforum.com/forum/167-plasma-flat-panel-displays/1526261-any-more-info-lg-pb6600-other-2014-model-plasma-21.html#post25825345 Επεξ/σία 15 Αυγούστου 2014 από matrixxx Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
plpapadopoulos Δημοσ. 14 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 14 Αυγούστου 2014 Του χρονου όπως διαβασα χθες και σε ένα φορουμ του εξωτερικου, η LG θα βγαλει την τελευταια της πιθανον πλασμα, η οποια θα είναι η καλυτερη πλασμα του 2015! Πιθανότατα να είναι η μόνη Plasma του 2015, γι αυτό ίσως 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις