greekparot Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Καλημερα, ειχα συνδεση HOL στο σπιτι και εβαλα τωρα Forthnet. Η συνδεση εχει γινει επιτυχως (τηλεφωνικη γραμμη + ιντερνετ). Αυτη την στιγμη γραφω μεσω lan καλωδιου απο το λαπτοπ διοτι δεν μπορω να συνδεθω με το WiFi, βρισκει το δικτυο (ονομα του router SSID) παταω συνδεση γραφωντας τον κωδικο που γραφει στο πισω μερος του router και μου εμφανιζει το μηνυμα: "Δεν ηταν δυνατη η συνδεση των Windows στο FORTHNET-XXXX". Επισης δεν μπορεσε να συνδεθει ουτε το λαπτοπ του αδερφου μου (windows 7 και αυτο) ουτε το κινητο του (iphone 4). Το δικο μου κινητο smartphone Samsung συνδεθηκε αμεσως και εχει ιντερνετ. Τι μπορει να φταιει; Μηπως πρεπει να μπω μεσα στο μενου του router και να πειραξω κατι οσον αφορα το κομματι του WiFi; ~ Οποιος γνωριζει κατι παραπανω ας με βοηθησει, το συμπερασμα που εβγαλα παντως ειναι οτι δεν πρεπει να φταιει το router γιατι συνδεθηκε με το κινητο μου (που ειναι "τυπικα" πιο καινουριο απο τις αλλες συσκευες που δεν μπορουν). Μοντελο Router: ZXHN H108L
Λύση infin1tyGR Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Λύση Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Δοκίμασε να αλλάξεις κανάλι στο Wireless από τις ρυθμίσεις του router.
greekparot Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Δοκίμασε να αλλάξεις κανάλι στο Wireless από τις ρυθμίσεις του router. Ευχαριστω πολυ για την λυση. Ηταν στο καναλι 2 και το γυρισα και στο 13 και συνδεθηκαν ολες οι συσκευες. Να σαι καλα
infin1tyGR Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Περίεργο που συνδέθηκαν όλες οι συσκευές στο 13 και όχι στο 2, το αντίθετο περίμενα αλλά αφού λύθηκε όλα εντάξει
poulinos Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Ευχαριστω πολυ για την λυση. Ηταν στο καναλι 2 και το γυρισα και στο 13 και συνδεθηκαν ολες οι συσκευες. Να σαι καλα απλα προσεχε με το καναλι 13 γιατι πολλες συσκευες που ειναι απο αμερικη δεν πιανουν το καναλι 12 και 13.λογικα και καποιο αλλο να βαλεις θα παιξει.επισης μια φιλικη συμβουλη.τα zte που δινουν κατα κορον οι παροχοι τωρα(σχεδον ολοι) ειναι ψιλο για τα μπαζα.καλο θα ηταν καποια στιγμη να παρεις ενα του εμποριου αν σε παιρνει οικονομικα.οτι και να παρεις σχεδον θα ειναι καλυτερο απο το zte.αμα δεις καθε μεερα ανοιγονται θεματα για τα zte και για τα προβληματα τους
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα