Προς το περιεχόμενο

Cougar Archon pc case - μίνι παρουσίαση

samniotis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Μιάς και το απόκτησα προχθές και με εξέπληξε ευχάριστα (ειδικά για την τιμή του, ούτε 32€) αποφάσισα όπως το έστηνα να βγάλω και μερικές φωτό με τα καλούδια του εν είδη μικρής παρουσίασης του συγκεκριμένου κουτιού...

Χαρακτηριστικά

Διαστάσεις Μέγεθος: Midi Tower - Τύπος: ATX, micro ATX (mATX) - Ύψος: 430 mm - Πλάτος: 195 mm - Βάθος: 480 mm
Θέσεις Συσκευών Θέσεις 5.25": 2 - Θέσεις 3.5'': 3 - Θέσεις 2.5'': 3
Θέσεις Ανεμιστήρων - Μπροστινές Θέσεις: 2 - Πίσω Θέσεις: 1 - Πλαινές Θέσεις: 2

Δυνατότητες Φίλτρα Σκόνης: 1 Μπροστά, 1 κάτω (τροφοδοτικό) - Πλαινό παράθυρο - Μπροστινές Θύρες: 1xUSB 3.0, 1xUSB 2.0, Audio, MIC

Εξωτερικές φωτό του κουτιού

Το μπροστινό μέρος είναι όλο σίτα και οι πάνω σίτες για τις 2 συσκευές 5,25" είναι προσθαφαιρούμενες

Φιλοξενεί αριστερά το reset μαζί με το hdd led, δεξιά το power με το power led (μπλέ) και στο κέντρο θύρες usb2.0, usb 3.0, μικροφώνου και ακουστικών

2014-05-31+14.08.16.jpg

Πίσω συναντάμε 7 θύρες επέκτασης με καλύπτρα, τρύπες για εξωτερική υδρόψυξη, 1 προεγκατεστημένο ανεμιστήρα 12 εκ και θέση για τροφοδοτικό κάτω

2014-05-31+14.08.51.jpg

Στην πλαινή μεριά έχει θέση για 2 ανεμιστήρες 12εκ και διαφανές παράθυρο

2014-05-30+00.22.51.jpg

Το κουτάκι έρχεται πλήρες απο βίδες όπως επίσης και μερικά tie-wraps

2014-05-29+21.46.04.jpg

στην συσκευασία περιλαμβάνει μόνο 3 αποστάτες για την μητρική, μιάς και η βάση της μητρικής στο επάνω μέρος έχει ήδη υπερυψωμένα σημεία για να βιδωθεί η μητρική (μιά παρατήρηση εδώ, ενώ στις φωτό στο ίντερνετ η βάση της μητρικής φαίνεται πορτοκαλί όπως οι θέσεις των σκληρών, όταν άνοιξα το κουτί είδα ότι ήταν μαύρη!)

2014-05-29+22.09.34.jpg

Το κουτάκι μπροστά έχει φίλτρο σκόνης με κλίπς για εύκολο καθαρισμό

2014-05-29+21.45.02.jpg

και κουμπώνουν πάνω του 2 ανεμιστήρες 12εκ

2014-05-29+21.39.12.jpg

Φίλτρο υπάρχει επίσης κάτω απο τον ανεμιστήρα του τροφοδοτικού

2014-05-29+22.11.02.jpg

Στο εσωτερικό υπάρχουν όλα τα απαραίτητα κενά για ένα σωστό cable management

2014-05-29+21.48.15.jpg

καθώς επίσης και 6 toolless θήκες σκληρών δίσκων με πολύ ωραίο σύστημα άνοιξε-κλείσε :)

2014-05-29+21.53.48.jpg

Στην αριστερή μεριά έχει μεγαλύτερο κενό στο πίσω μέρος των δίσκων, κοιλότητα για να φωλιάσουν τα καλώδια που ανεβαίνουν απο το τροφοδοτικό και το απαραίτητο παράθυρο για εγκατάσταση after  market ψύκτρας χωρίς την ανάγκη αφαίρεσης της μητρικής

2014-05-29+21.47.21.jpg

και εδώ με μία τυπική εγκατάσταση απο την δεξιά μεριά

2014-05-30+00.17.17.jpg

και απο τα αριστερά

2014-05-31+14.07.00.jpg

• Like 4
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Τι σύμπτωση!

Μόλις τελείωσα κι εγώ ένα συστηματάκι με το συγκεκριμένο case, ύστερα από πρόταση στο Link.png Site: Case έως 20 ευρώ

Κατ' αρχήν, η βάση της μητρικής σε εμένα είναι πορτοκαλί, όπως στις φωτογραφίες. Αν εσένα δεν σου άρεσε το μαύρο πιστεύω έπρεπε να τους κράξεις εξαρχής. Εμένα πάντως ταίριαξε με το πορτοκαλί του Corsair vs450, θα ανεβάσω photos τις επόμενες μέρες.

Το πίσω ανεμιστηράκι εμένα κάνει λίγο θόρυβο, όχι το βουητό του αέρα αλλά κριτσι κριτσι λόγω χαμηλής ποιότητας μάλλον. Το κάνει κυρίως στην εκκίνηση αλλά και αργότερα, χωρίς σταθερό ρυθμό.

Επίσης στην αρχή όταν το έβγαλα από τη συσκευασία, τα ποδαράκια δεν είχαν ίδιο μήκος και έκανε λίγη τραμπάλα. Ευτυχώς τώρα απ ότι βλέπω μετά την τοποθέτηση των εξαρτημάτων δεν κουνάει.

Τα σακουλάκια με τις βίδες ήταν όπως στη φωτογραφία σου? Γιατί σε μένα ήταν όλες στο ίδιο σακουλάκι και έπαθα μέχρι να τις ξεχωρίσω, και οι οδηγίες δεν σκίζανε κιόλας

Επίσης τα grommets πίσω για υδρόψυξη έχουν τα χάλια τους, κάνουν σβούρες στη θέση τους (θα μου πεις ποιος θέλει υδρόψυξη σε τέτοιο κουτί)

Γενικά πάντως όπως λες πολύ καλό το κουτί για τα λεφτά του!

• Like 2

Ψάχνωντας το είδα στο θέμα που είχες ανοίξει και απ'όλα όσα σου πρότειναν επέλεξα αυτό :-D

Να ναι καλά ο Millenium που το πρότεινε!!!

Και σε μένα σε ένα σακουλάκι τις είχε και κάθισα και τις ξεχώρισα :-)

Δεν με ενόχλησε το μαύρο χρώμα μιάς και μπήκε σε θήκη γραφείου και δεν φαίνεται ούτε το παράθυρο!

Γι αυτό και δεν έβαλα και ανεμιστήρα με φώς - τζάμπα θα πήγαινε!

Σε μένα αντίθετα το πίσω είναι τελείως αθόρυβο αλλά στην αρχή κάπου ψιλοέβρισκε το μπροστινό φίλτρο όπως δούλευε ο ανεμιστήρας που εβαλα και ακουγόταν ένα τακ-τακ-τακ - ευτυχώς σταμάτησε και τώρα είναι τελείως αθόρυβο...

Σε γενικές γραμμές πάντως, πιστεύω ότι το Archon αντιπροσωπεύει αυτό που λέμε "Value for Money!"

• Like 1

ΟΚ γιατι και εγω με ενα το πηρα και νομιζα την πατησα. Μεσα παντως ειναι πορτοκαλί!

Το θεμα ειναι οτι ο FX 8320 που εχω ζεσταινεται (62) και εκτός ότι χρειάζεται αλλαγη η δικιά του (θορυβώδη) ψύκτρα, αλλά και για καλύτερη κυκλοφορία επιπλέον ενεμιστήρα-ες.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...