gr234567 Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 (επεξεργασμένο) http://www.kotsovolos.gr/site/sound-vision/televisions/led-lcd/117539-lg-42la620s 495€ στο σκρουτζ https://www.skroutz.gr/s/3085277/LG-42LA620S.html εκπτωτικό κουπόνι 50€ (thanks matrixxx)http://www.kotsovolos.gr/site/promocontent.jsp?cmsid=13001 ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΙΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 249€ ΕΩΣ 1/6/2014 ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΔΩΡΟΕΠΙΤΑΓΕΣ ΓΙΑ ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΟΡΑ Ισχύει για όλες τις τηλεοράσεις άνω των €249 έως 01/06 ή μέχρις εξαντλήσεως των αποθεμάτων. Εξαιρείται ο κωδικός 138727. Οι δωροεπιταγές δίνονται μαζί με την παραλαβή της αγοράς και εξαργυρώνονται έως 12/07 για αγορές σε όλα τα καταστήματα Κωτσόβολος και για όλες τις κατηγορίες προϊόντων. Οι δωροεπιταγές ισχύουν βάσει της παρακάτω κλίμακας: Για τηλεοράσεις αξίας από €249 έως €399 δίνεται κουπόνι αξίας €20. Για τηλεοράσεις αξίας από €400 έως €749 δίνεται κουπόνι αξίας €50. Για τηλεοράσεις αξίας από €750 έως €999 δίνεται κουπόνι αξίας €75. Για τηλεοράσεις αξίας από €1000 έως €1499 δίνεται κουπόνι αξίας €100. Για τηλεοράσεις αξίας από €1500 έως €1999 δίνεται κουπόνι αξίας €150. Για τηλεοράσεις αξίας από €2000 και άνω δίνεται κουπόνι αξίας €300. Δωροεπιταγες ΤΕΛΟΣ, ηταν μεχρι 1-6-2014 Επεξ/σία 2 Ιουνίου 2014 από matrixxx Εληξε η προθεσμια για τα "κουπονια"
germants Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Καλή αλλα ακόμα καλύτερη η 660s που έχει και το magic remote
Nemesis_rds Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Ιδια τιμη πλεον και Mediamarkt και Πλαισιο. http://www.mediamarkt.gr/mcs/product/LG-42LA620S,99452,498527,633788.html?langId=-18&et_lid=5&etcc_par=Price+Search+Engine&etcc_med=Price+Search+Engine&etcc_cmp=Productlisting&et_cid=3&etcc_ori=skroutz.gr http://www.plaisio.gr/thleoraseis/tv/tileoraseis/LG-3D-LED-42-42LA620S.htm Την εχει κανεις να μας πει εντυπωσεις? Πως τα πανε τα πραγματικα 50hz στη μπαλα? Εχει κανα θεματακι?
Καρχαρίαςςς Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Παιδιά αξίζει να την αγοράσω; Υπάρχει κάτι καλύτερο μέχρι τα 450 άντε 480 το ταβάνι;
Moderators matrixxx Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Moderators Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Παιδια ΑΝ και οποιος την παρει (δεν εχω αποψη για το αν είναι καλη δυστυχως για να βοηθησω σε ερωτήματα σαν το παραπανω) να ζητησει και να παρει ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ και δωροεπιταγη 50ευρω. ΔΕΝ το γραφει στη σελιδα του προιοντος, αλλα συμφωνα με τα οσα γραφουν στο promo τους, θα πρεπει να σας την δωσουν 100%. Διαβαστε τα ψιλα γραμματα. Μονο έναν κωδικο εξαιρουν που δεν είναι αυτή η TV. 2
ANHLIKOS Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Την αγόρασα σήμερα.Αισθητικά: Εξωτερικά ειναι πολύ όμορφη.Η εικόνα της σε ταινία 1080p για τα χρήματά της ειναι αξιοπρεπέστατη προς πολύ καλή.Δεν ενθουσιάστηκα με την μηχανή 3D ίσως φταίει το σετάρισμα και θα πρέπει να το ξαναδώ. Τα hz της δεν πρέπει να είναι τα κανονικά. Φαντάζομαι απο την απόδοση της εικόνας, πως ειναι 50 τραβηγμένα να γίνουν 200. Οχι οτι δεν βλέπεται, αλλάσε κάποια σημεία το καταλαβαίνεις.Οβερόλ που λένε και στο χωριό μου. Νομίζω πως τα αξίζει τα χρήματά της. Αν υπολογίσεις και την δωροεπιταγή των 50 ευρώ του Κωτσόβολου, πιστεύω πως ειναι μια καλή αγορα. 1
Καρχαρίαςςς Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Μαλλον θα την παρω, εχει και τις ατοκες δοσεις και βολευει απιστευτα, δινει και το 50αρικο σιγουρα ετσι;
leon00 Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 καλησπερα επειδη ενδιαφερομαι για τηλεοραση και γω θελω να ρωτησω το εξης παιζει καινονικα μεσω wifi ταινιες live streaming (γιατι ρωτησα στο mediamarkt για αλλη τηλεοραση και μουπαν οτι δεν ειναι σιγουρο οτι θα μπορει να παιξει ολοκληρη την ταινια) και απο τι εξαρταται αν θα μπορει? ευχαριστω
Καρχαρίαςςς Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 καλησπερα επειδη ενδιαφερομαι για τηλεοραση και γω θελω να ρωτησω το εξης παιζει καινονικα μεσω wifi ταινιες live streaming (γιατι ρωτησα στο mediamarkt για αλλη τηλεοραση και μουπαν οτι δεν ειναι σιγουρο οτι θα μπορει να παιξει ολοκληρη την ταινια) και απο τι εξαρταται αν θα μπορει? ευχαριστω Εξαρταται απο την συνδεση σου στο internet, την ταχυτητα δηλαδη. Το Passive 3d με το Active εχουν μεγαλη διαφορα στην ποιοτητα; Γενικα να παρω αυτην η να παρω μια samsung που εχει active 3d?
ANHLIKOS Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Θα σας πρότεινα να τη ζητήσετε τη δωροεπιταγή. Στον Κωτσόβολο στη Σταδίου μου λέει μια υπάλληλος πως "α, δεν εχει δωροεπιταγή αυτη η τηλεόραση". Στον Κωτσόβολο στη Πατησίων μια χαρά ειχε, όπου και εκει αν δεν τους το υπενθύμιζα πάλι δεν θα την έδιναν. Τάχα "Α! ναι το ξέχασα να σας πω...Σίγουρα δεν σας το πα;" Δεν τη δοκίμασα σε streaming, αλλα το βασικότερο για το πως θα παίξει μια ταινία ειναι η ποιότητα της σύνδεσης που έχεις.Προσωπικά το active μ αρέσει και με καλύπτει περισσότερο. Εχει πιο ζωντανά χρώματα και καλύτερο βάθος. Απο την άλλη τα γυαλιά ειναι πανάκριβα και νομίζω πως σε κουράζει λιιιγο περισσότερο απο το passive. Βέβαια μπορεί να λέω και μπαρούφες επειδή το μάτι μου τα αντιλαμβάνεται έτσι. 1
Καρχαρίαςςς Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Θα σας πρότεινα να τη ζητήσετε τη δωροεπιταγή. Στον Κωτσόβολο στη Σταδίου μου λέει μια υπάλληλος πως "α, δεν εχει δωροεπιταγή αυτη η τηλεόραση". Στον Κωτσόβολο στη Πατησίων μια χαρά ειχε, όπου και εκει αν δεν τους το υπενθύμιζα πάλι δεν θα την έδιναν. Τάχα "Α! ναι το ξέχασα να σας πω...Σίγουρα δεν σας το πα;" Δεν τη δοκίμασα σε streaming, αλλα το βασικότερο για το πως θα παίξει μια ταινία ειναι η ποιότητα της σύνδεσης που έχεις. Προσωπικά το active μ αρέσει και με καλύπτει περισσότερο. Εχει πιο ζωντανά χρώματα και καλύτερο βάθος. Απο την άλλη τα γυαλιά ειναι πανάκριβα και νομίζω πως σε κουράζει λιιιγο περισσότερο απο το passive. Βέβαια μπορεί να λέω και μπαρούφες επειδή το μάτι μου τα αντιλαμβάνεται έτσι. Γενικα το 3d της ειναι τιμιο; Δεν θελω να δωσω ενα καρο λεφτα για τηλεοραση αφου δεν βλεπω καθολου σχεδον αλλα θα την χρησιμοποιω σχεδον μονο για ταινιες οποτε θελω και καλο 3d
ANHLIKOS Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Το 3D της με μία πρώτη ματιά δεν με ενθουσίασε, αλλά επαναλαμβάνω, ίσως φταίει το σεταρισμα του 3D. Θα το ξανακοιτάξω με μεγαλύτερη προσοχή αυτή τη φορά. (οι ταινίες όπου δοκιμάστηκε ήταν: 15 λεπτά στο Alien 2 και 30 λεπτά στο Prometheus. Και οι δύο στα 1080p) *Να διευκρινίσω πως καμία από τις δύο δεν ήταν φυσικές 3d. Απλά από 2d έγινε μετατροπή σε 3d μέσω τηλεόρασης.
rnd Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Μόλις παρατήρησα ότι άλλαξε ο τίτλος του θέματος, αλλά είχα ήδη ετοιμάσει κάποιες αντιπροτάσεις. Η περυσινή Samsung UE42F5000 είναι φθηνότερη, μήπως είναι και καλύτερη; Υπάρχουν και οι Samsung UE40F6320 και Samsung UE40F6400 σε παραπλήσια τιμή, με καλύτερα panel. Επειδή όμως κάποιες από αυτές συνδυάζονται με δωροεπιταγές, αλλάζουν οι επιλογές.
Καρχαρίαςςς Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Το 3D της με μία πρώτη ματιά δεν με ενθουσίασε, αλλά επαναλαμβάνω, ίσως φταίει το σεταρισμα του 3D. Θα το ξανακοιτάξω με μεγαλύτερη προσοχή αυτή τη φορά. (οι ταινίες όπου δοκιμάστηκε ήταν: 15 λεπτά στο Alien 2 και 30 λεπτά στο Prometheus. Και οι δύο στα 1080p) *Να διευκρινίσω πως καμία από τις δύο δεν ήταν φυσικές 3d. Απλά από 2d έγινε μετατροπή σε 3d μέσω τηλεόρασης. Ε πες μου ετσι! Παρε μια native ταινια 3d και πες μου. Κοιτα YTS μερια για να κατεβασεις
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα