naruto14 Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Καλησπέρα. Την επόμενη βδομάδα πρόκειται να αγοράσω ένα νέο headset μιας και θα το χρειαστώ επειγόντως το καλοκαίρι. Η χρήση του προορίζεται για multiplayer gaming (λόγω του ότι ακόμα και οι λεπτομέρειες του ήχου είναι σημαντικές εκεί) και για το βράδυ μετά τις 12 αφού πρέπει να υπάρχει απόλυτη ησυχία. Αυτά μέχρι το καλοκαίρι που θα πάω φοιτητής και θα το χρησιμοποιώ λογικά ακόμα λιγότερο, εκτός αν μου αρέσει τόσο πολύ και το προτιμώ από τα ηχεία . Γενικά οι απαιτήσεις μου είναι να είναι αναπαυτικό, να έχει όσο γίνεται καλύτερο ήχο. Θα με βόλευε και ένα μικροφωνάκι ικανοποιητικής ποιότητας, ιδιαίτερα αν μπορώ να το κρύβω για να μην με ενοχλεί όταν δεν το χρησιμοποιώ. Για την απομόνωση του ήχου και δεν καίγομαι τόσο. Ούτε επίσης έχω την τάση να βάζω τα ακουστικά τέρμα και να ξεκουφαίνομαι . Με ένα ψάξιμο που έκανα και με κύριο γνώμονα ότι πρόκειται να χρησιμοποιηθούν για gaming και λιγότερο για μουσική κατέληξα στα 2 παρακάτω που ικανοποιούν πάνω κάτω αυτά που ζητάω. https://www.skroutz.gr/s/1649514/SteelSeries-Siberia-V2-USB.html https://www.skroutz.gr/s/2586007/Razer-Kraken-Pro.html?keyphrase=kraken+pro Επίσης είδα και τα παρακάτω Sennheiser που είναι μάκρα που εξειδικεύεται σε προιόντα ήχου (για μουσική κυρίως) αλλα έχω κάποιες ανησυχίες για το μπάσο που θα έχουν που αν κατάλαβα καλά είναι και αυτό που χρειάζεται περισσότερο στο gaming. https://www.skroutz.gr/s/423168/Sennheiser-HD-419.html https://www.skroutz.gr/s/2996221/Sennheiser-HD-215-II.html https://www.skroutz.gr/s/2996221/Sennheiser-HD-215-II.html Επίσης αν έχετε κάποιες καλύτερες προτάσεις (ή ακόμη καλύτερα και οικονομικότερες μιας και δεν θα είναι το βασικό μέσο αναπαραγωγής) θα ήθελα να τις ακούσω. Ευχαριστώ προκαταβολικά
selianx Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Τα Kraken δεν είναι τα pro (αν δεν κάνω λάθος) στο κατάστημα το πρώτο, και αλλού κοστίζουν ~78.Στα Sennheiser δεν έχει μικρόφωνο, και θα πρέπει να υπολογίσεις και λίγα λεφτά για ένα καλό μικροφωνάκι.Τα siberia εμένα πάντως με είχαν κάνει να τα λατρέψω όταν τα πρωτοφόρεσα σ'ένα net, αλλά ένιωθα τα αυτιά μου "ζεστά" μετά από 1.5 ώρα gaming, δε ξέρω όμως αν έφταιγαν τα ακουστικά ή εγώ, καθώς δε συνηθίζω να χρησιμοποιώ ακουστικά, πέρα από καμιά κλήση στο Skype όταν παίζω. Το μικρόφωνο καλό ήταν, βολικά, δυνατά και παρότι γινόταν χαμός στο net δεν τους άκουγα. Αρκετά καθαρός ο ήχος σε gaming και voip, δεν δοκίμασα να ακούσω μουσική όμως. Αν σκοπεύεις να ακούς και μουσική απ'αυτά ίσως τα Senheiser να είναι καλύτερα, αλλά για gaming θα προτείνω τα siberia μιας και είναι και headset να ξεμπερδεύεις, ειδικά τα λευκά τα θεωρώ πανέμορφα..
naruto14 Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Δεν είχα προσέξει ότι δεν είναι τα κρακεν προ. Τότε το απόρριπτουμε και αυτό το headset. Η αλήθεια είναι πως και εγώ περισσότερο στα Siberia κλείνω γιατί τα έχει πάνω κάτω όλα όσα ζητάω με όμορφο σχεδιασμό. Αυτό για τον ιδρώτα που είπες με προβλημάτισε γιατί το καλοκαίρι θα τα χρησημοποιησω αρκετά το βράδυ και χωρίς ερκοκντισιον. Από την άλλη τα sennheiser τα σκεφτόμουν μήπως έχουν καμία τρομακτική διάφορα στον ήχο και είναι και πιο οικονομικά (τα 419). Από άλλες μάρκες πχ Logitech παίζει τίποτα καλό;
palamas Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 http://www.skroutz.gr/s/3334386/Logitech-G230.htmlγια check και εδω
naruto14 Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 http://www.skroutz.gr/s/3334386/Logitech-G230.htmlγια check και εδω Είδα μερικά reviews με αυτά και πολλοί λένε ότι έχουν πολύ καλό ήχο αλλά η ποιότητα κατασκευής και το καλώδιο μικροφώνου δεν είναι καλά. Επίσης διαβάζω πως δεν είναι και άνετα στο κεφάλι. Για sennheiser ή καμιά άλλη μάρκα ήχου έχει κανείς να προτείνει κάτι ή να πάω προς Siberia;
palamas Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 τώρα δεν νομιζω...τα siberia απο reviews ινδεεδ ειναι μια πάρα πολύ καλή επιλογή και ούτε εγω θα πήγαινα για ραζερ υπερκετιμημενα
naruto14 Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 τώρα δεν νομιζω...τα siberia απο reviews ινδεεδ ειναι μια πάρα πολύ καλή επιλογή και ούτε εγω θα πήγαινα για ραζερ υπερκετιμημενα Και εγώ αυτό πιστεύω για τα razer. Αν εξαιρέσεις τον πολύ όμορφο σχεδιασμό τους, έχουν αρκετά μειονέκτηματα. Τα Siberia πραγματι έχουν πολύ καλές κριτικές που μιλάνε για την άνεση τους και τν ποιότητα του ήχου. 1
panther_512 Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Naruto, τα headphones το καλοκαίρι είναι λίγο βάσανο. Tα αυτιά ζεσταίνονται και ιδρώνουν. Αν τα ακουστικά είναι on-ear και όχι over-ear, σημαίνει ότι το σφουγγάρι ακουμπά στα αυτιά και θα ρουφά τον ιδρώτα. Καί στις 2 περιπτώσεις όμως οι θερμοκρασίες στο κεφάλι ανεβαίνουν και το gaming δεν είναι ευχάριστο μετά από καμιά ώρα περίπου. Εγώ τώρα το καλοκαίρι αναγκάζομαι και χρησιμοποιώ ακουστικά ψείρες, και τώρα παραγγέλνω τα Soundmagic E10, τα οποία θεωρούνται ότι καλύτερο σε σχέση τιμής απόδοσης. Αν είσαι αποφασισμένος για headphones, εγώ επιμένω σε μάρκες που εξειδικεύονται στον ήχο, όπως η Sennheiser. 3
naruto14 Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Naruto, τα headphones το καλοκαίρι είναι λίγο βάσανο. Tα αυτιά ζεσταίνονται και ιδρώνουν. Αν τα ακουστικά είναι on-ear και όχι over-ear, σημαίνει ότι το σφουγγάρι ακουμπά στα αυτιά και θα ρουφά τον ιδρώτα. Καί στις 2 περιπτώσεις όμως οι θερμοκρασίες στο κεφάλι ανεβαίνουν και το gaming δεν είναι ευχάριστο μετά από καμιά ώρα περίπου. Εγώ τώρα το καλοκαίρι αναγκάζομαι και χρησιμοποιώ ακουστικά ψείρες, και τώρα παραγγέλνω τα Soundmagic E10, τα οποία θεωρούνται ότι καλύτερο σε σχέση τιμής απόδοσης. Αν είσαι αποφασισμένος για headphones, εγώ επιμένω σε μάρκες που εξειδικεύονται στον ήχο, όπως η Sennheiser. Ψείρες έχω και εγώ αυτά της Sony για το ps vita και έχουν πολύ καλή ποιότητα και με βολεύουν στο multi-player gaming περισσότερο αφού ακούω ήχους που δεν άκουγα με τα ηχεία. Το θέμα είναι πως και αυτά δεν μπορώ να τα φοράω αρκετή ώρα γιατί αρχίζουν να με ενοχλούν στα αυτιά. Προτιμώ τα on ear όπως τα είπες. Τώρα για τη ζέστη, με λίγο ανεμιστήρα πιστεύω δουλειά να γίνει :-P Από τα παραπάνω sennheiser σε ποιο θα πήγαινες εσύ; έχουν διαφορά βλέπω τα 419 με τα 429 στα μαξιλαράκια (τα πρώτα είναι υφασμάτινα ενώ τα δεύτερα πιο πολύ τείνουν προς το δέρμα). Δεν ξέρω ποιο θα είναι καλύτερο για τον ιδρώτα. Έχεις καμιά εμπειρία με κάποιο από αυτά τα headset να μου πεις την γνώμη σου; υπάρχει καμία καλύτερη πρόταση από Akg ή Sony;
Haris San Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Παρε siberia v2 και προφανως οποτε παιζεις θα παιζεις με το headset γιατι ειναι πολυ καλυτερο απο τα ηχεια :3 1
naruto14 Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Παρε siberia v2 και προφανως οποτε παιζεις θα παιζεις με το headset γιατι ειναι πολυ καλυτερο απο τα ηχεια :3 Καλά σε single-player παιχνίδια δεν ξέρω αν το προτιμώ. Προτιμώ να μην έχω πράγματα στο κεφάλι μου και να μπλέκομαι με καλώδια. Πάντως αν είναι τόσο καλές οι επιδόσεις σε αυτό το headset όπως λένε ίσως το προτιμήσω από τα sennheiser αφού με ενδιαφέρει κάτι πιο all-around αλλά με έμφαση στο gaming. Τώρα που κοιτούσα πήρε το μάτι μου και αυτά που είναι πιο οικονομικά από το Sibiria V2. Πως σας φαίνονται? Έχω διαβάσει αρκετά καλά reviews και για τα 2. http://www.amazon.co.uk/Plantronics-86050-05-Gamecom-Gaming-Headset/dp/B0079G2Y2A/ref=sr_1_2?ie=UTF8&qid=1401308891&sr=8-2&keywords=Plantronics+GameCom+780 http://www.amazon.co.uk/s/ref=nb_sb_noss?url=search-alias%3Daps&field-keywords=Plantronics%20GameCom
Haris San Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Καλά σε single-player παιχνίδια δεν ξέρω αν το προτιμώ. Προτιμώ να μην έχω πράγματα στο κεφάλι μου και να μπλέκομαι με καλώδια. Πάντως αν είναι τόσο καλές οι επιδόσεις σε αυτό το headset όπως λένε ίσως το προτιμήσω από τα sennheiser αφού με ενδιαφέρει κάτι πιο all-around αλλά με έμφαση στο gaming. Τώρα που κοιτούσα πήρε το μάτι μου και αυτά που είναι πιο οικονομικά από το Sibiria V2. Πως σας φαίνονται? Έχω διαβάσει αρκετά καλά reviews και για τα 2. http://www.amazon.co.uk/Plantronics-86050-05-Gamecom-Gaming-Headset/dp/B0079G2Y2A/ref=sr_1_2?ie=UTF8&qid=1401308891&sr=8-2&keywords=Plantronics+GameCom+780 http://www.amazon.co.uk/s/ref=nb_sb_noss?url=search-alias%3Daps&field-keywords=Plantronics%20GameCom Καλη μαρκα τα plantronics αλλα ειναι αυτο που ειπες, αν θελεις να πας σε κατι ποιο οικονομικο..Αν τα χεις δωστα για τα steelseries δεν νομιζω να το μετανιωσεις.
panther_512 Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Ένα από τα κυριότερα προβλήματα των gaming headsets είναι ότι γίνονται review από gamers και άτομα που δεν έχουν "ακουστικά" αυτιά ή/και δεν είναι γνώστες του ήχου. Έχω ξαναγράψει για την προσωπική μου εμπειρία, όπου αγόρασα τα Razer Charcarias το καιρό που ήταν στα τόπ τους, με εξαιρετικές κριτικές από gamers και μετά αγόρασα και τα Sennheiser για τη γυναίκα μου, και όταν τα σύγκρινα, τα Razer ήταν απλά για τα γέλια. Δεν υπήρχε κάν θέμα σύγκρισης. Ενώ η διαφορά τιμής ήταν μερικά ευρώ, η διαφορά στην απόδοση και ποιότητα ήχου ήταν μέρα με νύχτα. Όχι μόνο αυτό, αλλά συμφωνώ απόλυτα με review από επαγγελματία του ήχου, ο οποίος είχε επιφυλάξεις κατα πόσο το ενισχυμένο, αλλά μουντό και χωρίς καθαρότητα μπάσο των Charcarias μπορούσε να κάνει σε βάθος χρόνου ζημιά στα τύμπανα των χρηστών. naruto, εγώ έχω καί τα Razer που είναι on-ear, έχω καί τα Sennheiser που είναι over-ear και δεν υπάρχει επαφή του αυτιού με τα σφουγγάρια. Επίσης δεν ιδρώνω εύκολα. Το καλοκαίρι αποκλειστικά και μόνο με aircondition παλεύονται καί τα 2. Εσύ που λές να βάλεις ανεμιστήρα προβλέπεται να υποφέρεις και να ρίξεις πολύ ιδρώτα.....
naruto14 Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Ένα από τα κυριότερα προβλήματα των gaming headsets είναι ότι γίνονται review από gamers και άτομα που δεν έχουν "ακουστικά" αυτιά ή/και δεν είναι γνώστες του ήχου. Έχω ξαναγράψει για την προσωπική μου εμπειρία, όπου αγόρασα τα Razer Charcarias το καιρό που ήταν στα τόπ τους, με εξαιρετικές κριτικές από gamers και μετά αγόρασα και τα Sennheiser για τη γυναίκα μου, και όταν τα σύγκρινα, τα Razer ήταν απλά για τα γέλια. Δεν υπήρχε κάν θέμα σύγκρισης. Ενώ η διαφορά τιμής ήταν μερικά ευρώ, η διαφορά στην απόδοση και ποιότητα ήχου ήταν μέρα με νύχτα. Όχι μόνο αυτό, αλλά συμφωνώ απόλυτα με review από επαγγελματία του ήχου, ο οποίος είχε επιφυλάξεις κατα πόσο το ενισχυμένο, αλλά μουντό και χωρίς καθαρότητα μπάσο των Charcarias μπορούσε να κάνει σε βάθος χρόνου ζημιά στα τύμπανα των χρηστών. naruto, εγώ έχω καί τα Razer που είναι on-ear, έχω καί τα Sennheiser που είναι over-ear και δεν υπάρχει επαφή του αυτιού με τα σφουγγάρια. Επίσης δεν ιδρώνω εύκολα. Το καλοκαίρι αποκλειστικά και μόνο με aircondition παλεύονται καί τα 2. Εσύ που λές να βάλεις ανεμιστήρα προβλέπεται να υποφέρεις και να ρίξεις πολύ ιδρώτα... Βασικά τα gaming headsets τι παραπάνω προσφέρουν από τα υπόλοιπα των Sennheiser, AKG, Sony κλπ και τα αποκαλούν "gaming"? Από ότι βλέπω όμως οι budget λύσεις των Sennheiser ακουστικών δεν έχουν διακοπτάκι για ρυθμιση ενταση του ηχου, κατι που θα ηθελα να εχει το headset. Κανένα άλλο headset από τις παραπάνω εταιρίες που να αξίζει ξέρεις?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα