yinq Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 παιδια να συζητήσουμε λίγο σοβαρά. θα την πέφτατε ποτέ σε γκόμενα υψηλών προδιαγραφών; δηλαδή εννοώ κάποια που προφανώς δεν είναι στα κυβικά σας. πολλοί άνδρες κολλάνε με το σκεπτικό ότι είναι χαμένοι απο χέρι. εσείς θα κάνατε την κίνηση; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dakonblackblade Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Ναι 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrisxxx Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Nαι. Εκτός αν εννοεις προδιαγραφες οικονομικες κλπ οπου εκει και δεν αξίζει και θα φας σιγουρο ακυρο. 10 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gatokoritso Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 define γκόμενα υψηλών προδιαγραφών με φωτο (αλλιως ολοι ναι θα πουνε ) 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SpirtouLisS Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 κοιτα το δε την πεφτουν γιατι ειναι χαμενοι απο χερι γνωμη μου εχει καποια βαση. Υπαρχουν αλλες γυναικες πιο προσιτες οπου μπορεις να επενδυσεις το βραδυ σου με περισσοτερες πιθανοτητες να ασχοληθουν μαζι σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitrisOS Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Δεν μπορείς να πεις πως μια κοπέλα είναι υψηλών προδιαγραφών και δεν είναι για μένα, τι πάει να πει αυτό; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leonidas_fs Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Δεν μπορείς να πεις πως μια κοπέλα είναι υψηλών προδιαγραφών και δεν είναι για μένα, τι πάει να πει αυτό; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LiquidTroll Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Γκόμενα υψψηλών προδιαγραφών ==== (συνήθως) ψωνάρα που έχει συνηθίσει να της την πέφτουνε , οπότε το να της την πέσεις και εσύ δεν ξέρω κατα πόσο θα κάνεις την διαφορά. Ίσως να χρειάζεται άλλου είδους προσέγγιση 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Moderators Share Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 οταν λες υψηλων προδιαγραφων εννοεις μια η οποια για καποιο λογο εχει τη μυτη στα υψη και μπλεκει μονο με λεφταδες,καγκουρες κτλ και λεει στο τελος οτι ολοι οι αντρες ειναι ιδιοι και οτι ειναι μαλακες? οχι δεν αξιζει καν να ασχοληθεις!! 23 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LiquidTroll Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Ξαναλέω συνήθως αυτές είναι ψωνάρες και μπλέκουνε με μαλάκες - άντρες που έχουνε εξουσία ( όπου εξουσία === λεφτά , μαγκια κλανια , ότι δουλέυω μπάρμαν , ότι είμαι πολύ ωραίος , ότι ξέρω 2334324 άτομα , ότι ότι.....) Οπότε το πεσιμό σου θα το βρει στην καλύτερη όμορφο , και στην χειρότερη μπορεί να γελάσει και μες στην μάπα σου , ή να πάρει το ειρωνικό γελάκι του στυλ :" μπου μπας ρε Καραμήτρο...." Γενικά οι τοπ γκόμενες συνήθως την πέφτουνε σε όποιον γουστάρουνε , δεν τους την πέφτεις.... Υπάρχει μια άλλη προσέγγιση , να μην ασ8χοληθείς καθόλου , να της δειξεις , ήρεμα και χαλαρά , ότι για μένα είσαι μια πατσαβούρα.... Θα σκαλώσει..... 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ZAFIRIOSNT Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 τα πράματα είναι απλά. αν δεν χωθείς είσαι σίγουρα χαμένος. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gtr34 Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Ότι μου αρέσει το διεκδικώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
defacer Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Αν "πέσιμο" εννοείς έχω και κότερο πάμε μια βόλτα θα σε πάω σηκωτή στο ένα χέρι με το μανίκι μαζεμένο γιατί τα μούσκουλα δε χωράνε μέσα στο vagrancy τότε προφανώς αν δεν είναι στα κυβικά σου χαμένος κόπος. Γυναίκα που ανταποκρίνεται σ' αυτό το απαιτεί κιόλας, αν δεν το έχεις λυπάμαι. Αν όμως δε μιλάμε για τέτοιου είδους γυναίκα τότε τα κυβικά σου εξαρτώνται κυρίως από το πόσο charming μπορείς να γίνεις, οπότε οι προδιαγραφές της δεν είναι εμπόδιο. Πάντως η λέξη "πέσιμο" προδιαθέτει προς την πρώτη περίπτωση. PS: Το να πιστεύεις ότι είσαι χαμένος από χέρι είναι αυτοεκπληρούμενη προφητεία. Αλλά υπάρχει μια λεπτή διαφορά ανάμεσα στο "πιστεύω" και στο "κοροϊδεύω τον εαυτό μου": στην πρώτη περίπτωση έχεις ξεκάθαρα στο μυαλό σου τι είναι αυτό επάνω σου που αν ταιριάξει με τα γούστα της σε κάνει ακαταμάχητο. 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
~mxls~ Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 δουκισσα2.jpg Μόνο σε μένα φαίνεται ξενέρα η τύπισσα; Πολυ "κρύα" ρε παιδι μου. Αυτην την εντύπωση έχω. 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LiquidTroll Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Προσπαθείς να πιάσεις κουβέντα , αυτό είναι το πρώτο που θα κάνεις. Εάν καταλάβεις ότι η γκόμενα είναι γιούχου , τότε μην ασχοληθείς. Επίσης , εάν της αρέσεις , στο 1ο πεντάλεπτο θα το έχεις καταλάβει. Εάν δεν της αρέσεις , ευγενικά θα προσπαθεί να σε αποφύγει . Βουρ 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις