Προς το περιεχόμενο

πέσιμο σε γκόμενα υψηλών προδιαγραφών

yinq

Προτεινόμενες αναρτήσεις

παιδια να συζητήσουμε λίγο σοβαρά.

θα την πέφτατε ποτέ σε γκόμενα υψηλών προδιαγραφών;

δηλαδή εννοώ κάποια που προφανώς δεν είναι στα κυβικά σας.

πολλοί άνδρες κολλάνε με το σκεπτικό ότι είναι χαμένοι απο χέρι.

εσείς θα κάνατε την κίνηση;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 108
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

κοιτα το δε την πεφτουν γιατι ειναι χαμενοι απο χερι γνωμη μου εχει καποια βαση. Υπαρχουν αλλες γυναικες πιο προσιτες οπου μπορεις να επενδυσεις το βραδυ σου με περισσοτερες πιθανοτητες να ασχοληθουν μαζι σου.

Γκόμενα υψψηλών προδιαγραφών ==== (συνήθως) ψωνάρα που έχει συνηθίσει να της την πέφτουνε , οπότε το να της την πέσεις και εσύ δεν ξέρω κατα πόσο θα κάνεις την διαφορά.

Ίσως να χρειάζεται άλλου είδους προσέγγιση

• Like 7

• Moderators

οταν λες υψηλων προδιαγραφων εννοεις μια η οποια για καποιο λογο εχει τη μυτη στα υψη και μπλεκει μονο με λεφταδες,καγκουρες κτλ και λεει στο τελος οτι ολοι οι αντρες ειναι ιδιοι και οτι ειναι μαλακες? οχι δεν αξιζει καν να ασχοληθεις!! 

• Like 23

Ξαναλέω συνήθως αυτές είναι ψωνάρες και μπλέκουνε με μαλάκες - άντρες που έχουνε εξουσία ( όπου εξουσία === λεφτά , μαγκια κλανια , ότι δουλέυω μπάρμαν , ότι είμαι πολύ ωραίος , ότι ξέρω 2334324 άτομα , ότι ότι.....)

Οπότε το πεσιμό σου θα το βρει στην καλύτερη όμορφο , και στην χειρότερη μπορεί να γελάσει και μες στην μάπα σου , ή να πάρει το ειρωνικό γελάκι του στυλ :" μπου μπας ρε Καραμήτρο...."

Γενικά οι τοπ γκόμενες συνήθως την πέφτουνε σε όποιον γουστάρουνε , δεν τους την πέφτεις....

Υπάρχει μια άλλη προσέγγιση , να μην ασ8χοληθείς καθόλου , να της δειξεις , ήρεμα και χαλαρά , ότι για μένα είσαι μια πατσαβούρα....

Θα σκαλώσει.....

• Like 3

Αν "πέσιμο" εννοείς έχω και κότερο πάμε μια βόλτα θα σε πάω σηκωτή στο ένα χέρι με το μανίκι μαζεμένο γιατί τα μούσκουλα δε χωράνε μέσα στο vagrancy τότε προφανώς αν δεν είναι στα κυβικά σου χαμένος κόπος. Γυναίκα που ανταποκρίνεται σ' αυτό το απαιτεί κιόλας, αν δεν το έχεις λυπάμαι.

Αν όμως δε μιλάμε για τέτοιου είδους γυναίκα τότε τα κυβικά σου εξαρτώνται κυρίως από το πόσο charming μπορείς να γίνεις, οπότε οι προδιαγραφές της δεν είναι εμπόδιο.

Πάντως η λέξη "πέσιμο" προδιαθέτει προς την πρώτη περίπτωση.

PS: Το να πιστεύεις ότι είσαι χαμένος από χέρι είναι αυτοεκπληρούμενη προφητεία. Αλλά υπάρχει μια λεπτή διαφορά ανάμεσα στο "πιστεύω" και στο "κοροϊδεύω τον εαυτό μου": στην πρώτη περίπτωση έχεις ξεκάθαρα στο μυαλό σου τι είναι αυτό επάνω σου που αν ταιριάξει με τα γούστα της σε κάνει ακαταμάχητο.

• Like 7

Προσπαθείς να πιάσεις κουβέντα , αυτό είναι το πρώτο που θα κάνεις.

Εάν καταλάβεις ότι η γκόμενα είναι γιούχου , τότε μην ασχοληθείς.

Επίσης , εάν της αρέσεις , στο 1ο πεντάλεπτο θα το έχεις καταλάβει. Εάν δεν της αρέσεις , ευγενικά θα προσπαθεί να σε αποφύγει .

Βουρ

• Like 2

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...