simaras Δημοσ. 22 Μαΐου 2014 Δημοσ. 22 Μαΐου 2014 Τη βοηθεια σας παρακαλώ!Αγορασα την παραπανω οθονη μετα απο τα πολυ θετικα σχολια που διαβασα εδω αλλα και σε αλλα φορουμ.Την πρωτη μερα δουλεψε μια χαρα-υπερικανοποιημενος εγω,τη δευτερη τρωω το φοβερο ξενερωμα Eνα μερος της οθονης ειναι πιο φωτεινο απο το αλλο οπως στην παρακατω φωτογραφια.Tι κανω τωρα?Τρεχω στο service η θα μπορουσε να φταιει η καρτα γραφικων πχ? 1
Foxoulhs Δημοσ. 22 Μαΐου 2014 Δημοσ. 22 Μαΐου 2014 Τη βοηθεια σας παρακαλώ!Αγορασα την παραπανω οθονη μετα απο τα πολυ θετικα σχολια που διαβασα εδω αλλα και σε αλλα φορουμ.Την πρωτη μερα δουλεψε μια χαρα-υπερικανοποιημενος εγω,τη δευτερη τρωω το φοβερο ξενερωμα Eνα μερος της οθονης ειναι πιο φωτεινο απο το αλλο οπως στην παρακατω φωτογραφια.Tι κανω τωρα?Τρεχω στο service η θα μπορουσε να φταιει η καρτα γραφικων πχ? δεν μου φαινεται για προβλημα της καρτας γραφικων..την πας στο καταστημα που την πηρες μια και ειναι και καινουρια αγορα ξεμπερδευεις πολυ ευκολα Ομως δοκιμασε την και σε κανα αλλο pc..
Cowboy Δημοσ. 24 Μαΐου 2014 Δημοσ. 24 Μαΐου 2014 1. Κανε RESET σε εργοστασιακες ρυθμισεις την οθονη.2. Δοκιμασε την σε διαφορετικo PC (πηγη).Αν το προβλημα συνεχισει να παρουσιαζεται πηγαινε την πισω στο καταστημα που την αγωρασες για αμεση αντικατασταση DOA.
NickTheGreek99 Δημοσ. 24 Μαΐου 2014 Δημοσ. 24 Μαΐου 2014 +1 Να την στείλεις πίσω, είναι ελαττωματική.
Millennium Δημοσ. 25 Μαΐου 2014 Δημοσ. 25 Μαΐου 2014 Τι έκανες τελικά; το ενυδρειο φταιει Μπορεί και το nickname που παραπέμπει σε κάτι άλλο
saks80 Δημοσ. 25 Μαΐου 2014 Δημοσ. 25 Μαΐου 2014 μην ασχοληθεις με το καταστημα γιατι θα μεινεις χωρις οθονη μεχρι να σου στειλουν αλλη.απευθιας επικοινωνησε με την dell.στελνεις φωτογραφια να δουν το προβλημα και σου στελνουν καινουρια.οταν παραλαβεις την καινουρια θα δωσεις την παλια
simaras Δημοσ. 25 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 25 Μαΐου 2014 Εφυγε χτες για το service-ελλατωματικη ηταν τελικα.Περιμενω τωρα την καινουρια,ευτυχως εχω αντικαταστατη οποτε θα κανω κανονικα τη δουλεια μου μεχρι να ερθει ηξ καινουρια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα