Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τη βοηθεια σας παρακαλώ!Αγορασα την παραπανω οθονη μετα απο τα πολυ θετικα σχολια που διαβασα εδω αλλα και σε αλλα φορουμ.Την πρωτη μερα δουλεψε μια χαρα-υπερικανοποιημενος εγω,τη δευτερη τρωω το φοβερο ξενερωμα  :(

Eνα μερος της οθονης ειναι πιο φωτεινο απο το αλλο οπως στην παρακατω φωτογραφια.Tι κανω τωρα?Τρεχω στο service η θα μπορουσε να φταιει η καρτα γραφικων πχ?

2qlqwpi.jpg

• Like 1
Δημοσ.

Τη βοηθεια σας παρακαλώ!Αγορασα την παραπανω οθονη μετα απο τα πολυ θετικα σχολια που διαβασα εδω αλλα και σε αλλα φορουμ.Την πρωτη μερα δουλεψε μια χαρα-υπερικανοποιημενος εγω,τη δευτερη τρωω το φοβερο ξενερωμα  :(

Eνα μερος της οθονης ειναι πιο φωτεινο απο το αλλο οπως στην παρακατω φωτογραφια.Tι κανω τωρα?Τρεχω στο service η θα μπορουσε να φταιει η καρτα γραφικων πχ?

2qlqwpi.jpg

δεν μου φαινεται για προβλημα της καρτας γραφικων..την πας στο καταστημα που την πηρες μια και ειναι και καινουρια αγορα ξεμπερδευεις πολυ ευκολα ;)

Ομως δοκιμασε την και σε κανα αλλο pc..

Δημοσ.

1. Κανε RESET σε εργοστασιακες ρυθμισεις την οθονη.

2. Δοκιμασε την σε διαφορετικo PC (πηγη).

Αν το προβλημα συνεχισει να παρουσιαζεται πηγαινε την πισω στο καταστημα που την αγωρασες για αμεση αντικατασταση DOA.

Δημοσ.

μην ασχοληθεις με το καταστημα γιατι θα μεινεις χωρις οθονη μεχρι να σου στειλουν αλλη.απευθιας επικοινωνησε με την dell.στελνεις φωτογραφια να δουν το προβλημα και σου στελνουν καινουρια.οταν παραλαβεις την καινουρια θα δωσεις την παλια

Δημοσ.

Εφυγε χτες για το service-ελλατωματικη ηταν τελικα.Περιμενω τωρα την καινουρια,ευτυχως εχω αντικαταστατη οποτε θα κανω κανονικα τη δουλεια μου μεχρι να ερθει ηξ καινουρια.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...