_chris_ Δημοσ. 21 Μαΐου 2014 Δημοσ. 21 Μαΐου 2014 έκανα εγκατάσταση σε έναν υπολογιστή τα win7 x64. καθώς όμως κατέβαζα τα updates τον έκλεισα και απο τότε δε μπορώ με τίποτα να περάσω το sp1. ενώ γίνεται η διαδικασία, κάνει και 2 ρεσταρτς μου πετάει στο τέλος ότι η εγκατάσταση δεν ήταν επιτυχής. αδυναμία ρύθμισης παραμέτρων και κάτι τέτοια... κατέβασα ένα αρχείο από τη microsoft που υποτίθεται ότι διορθώνει προβλήματα του update αλλά τελικά δεν έγινε τίποτα. τι μπορώ να κάνω; τα υπόλοιπα updates κατέβηκαν.
TheELF Δημοσ. 21 Μαΐου 2014 Δημοσ. 21 Μαΐου 2014 Το αφήνεις έτσι με ενεργά της αυτόματες ενημερώσεις,σχεδόν σίγουρα κάποια στιγμή θα μπει μόνο του,μου έχει τύχει και εμένα στα 8 το έχουν πει όμως και άλλοι εδώ μέσα ότι τους έχει συμβεί. Διαφορετικά μιας και είναι φρέσκια εγκατάσταση ξανά κάνε καθαρή εγκατάσταση μπας και περαστεί άμεσα και το sp1.
Euclides Δημοσ. 21 Μαΐου 2014 Δημοσ. 21 Μαΐου 2014 Διέγραψε το αρχείο: c:\Windows\SoftwareDistribution\DataStore\DataStore.edb κάνε restart, και δοκίμασε να κάνεις ξανά εγκατάσταση του SP1 Θα το εγκαταστήσει χωρίς κανένα πρόβλημα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα