thelos257 Δημοσ. 18 Μαΐου 2014 Δημοσ. 18 Μαΐου 2014 Την καλημερα μου σε ολους-ες σας ο υπολογιστης μου που χθες τον εκανα φορματ λογο αργοσινης του. Τωρα που χρεισιμοποιηω το HandBrake αργει να κανει το Encoding και δεν ξερω γιατι παλιοτερα το εκανε γρηγορα απο οσο θυμαμαι. Τωρα ομως γιατι αργει ; Ειχει τα παρακατω: Οριστε και το boot time: Τι να κανω ρε παιδια ; Αν ειχε τεσσερις πυρινες και τεσσερις λογικους επεξεραστες οπως το αλλο μου που το εχω 4 χρονια με Intel core 2 quad και 3Gb ram τοτε να πω οκ δικαιολογιμενα και ειναι αργο στα Encoding
micahel Δημοσ. 18 Μαΐου 2014 Δημοσ. 18 Μαΐου 2014 βαλε 4gb ram ακομα και ssd και θα γινει καινουργιο, τσεκαρε ομως και τον δισκο με αυτο: http://www.hdsentinel.com/download.php 2
thelos257 Δημοσ. 18 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 18 Μαΐου 2014 βαλε 4gb ram ακομα και ssd και θα γινει καινουργιο, τσεκαρε ομως και τον δισκο με αυτο: http://www.hdsentinel.com/download.php Disk report 2014 05 18.txt
thelos257 Δημοσ. 18 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 18 Μαΐου 2014 κατεβασε και το hwinfo να δεις θεμοκρασιες! Οριστε φιλε μου: User Pc.txt
Euclides Δημοσ. 18 Μαΐου 2014 Δημοσ. 18 Μαΐου 2014 (επεξεργασμένο) 180 secs είναι απαράδεκτα για το σύστημα που έχεις, το οποίο δεν έχει γεράσει καθόλου. Σε Toshiba Satellite C660D με Windows 7 Ultimate και με AMD E-450 επεξεργαστή στα 1.65 GHz και 4 GB μνήμης σε ένα κανάλι, που μόλις καθάρισα, έχει 99 secs boot time: Πριν τον καθαρίσω, πατούσα το κουμπί να ξεκινήσει, έφτιαχνα καφέ, έκανα τσιγάρο και περίμενα .... Συνήθως μεγάλες καθυστερήσεις οφείλονται σε σκουπίδια που τρέχει ο υπολογιστής. Ο πιτσιρικάς που τον έχει, τον είχε φορτώσει με ένα κάρο άχρηστα toolbars, accelarators, boosters και ένα κάρο αντίστοιχες αηδίες. Κάνε έναν καθαρισμό του λειτουργικού με τα Malwarebytes και το ESET online scanner, και τσεκάρισε τι προγράμματα ξεκινάνε με το start-up με το msconfig. Επίσης ξεφορτώσου toolbars, accelarators, boosters και άλλα αντίστοιχα σκουπίδια. Επεξ/σία 18 Μαΐου 2014 από Euclides
Xristaras12 Δημοσ. 18 Μαΐου 2014 Δημοσ. 18 Μαΐου 2014 χμ ναι δικο μου λαθος,την επιλογη sensors only πατα εδω δειχνει τα παντα πλην θερμοκρασιων. 1
cabdik Δημοσ. 18 Μαΐου 2014 Δημοσ. 18 Μαΐου 2014 Την καλημερα μου σε ολους-ες σας ο υπολογιστης μου που χθες τον εκανα φορματ λογο αργοσινης του. ποσα σκουπιδια να εχει μετα απο φορματ.........? ξανακανε φορματ, θα ελεγα εγω..! μηπως δεν εκατσε κατι καλα...!!
thelos257 Δημοσ. 18 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 18 Μαΐου 2014 χμ ναι δικο μου λαθος,την επιλογη sensors only πατα εδω δειχνει τα παντα πλην θερμοκρασιων. Οκ δεν τειθεται θεμα οριστε παραπανω 180 secs είναι απαράδεκτα για το σύστημα που έχεις, το οποίο δεν έχει γεράσει καθόλου. Συνήθως μεγάλες καθυστερήσεις οφείλονται σε σκουπίδια που τρέχει ο υπολογιστής. Κάνε έναν καθαρισμό του λειτουργικού με τα Malwarebytes και το ESET online scanner, και τσεκάρισε τι προγράμματα ξεκινάνε με το start-up με το msconfig. Οριστε: Τελικα βρεθηκαν τα μυστηρια: scan Malwarebytes logo user-dell pc.txt 1
Euclides Δημοσ. 18 Μαΐου 2014 Δημοσ. 18 Μαΐου 2014 (επεξεργασμένο) Capture.PNG Capture2.PNG Οκ δεν τειθεται θεμα οριστε παραπανω Οριστε: Capture.PNG Capture2.PNG Capture3.PNG Τελικα βρεθηκαν τα μυστηρια: Capture.PNG scan Malwarebytes logo user-dell pc.txt Με όλα αυτά που φορτώνεις στο start-up απορείς γιατί καθυστερεί τόσο? Ξεφορτωσου τα όλα εκτός από το Realtek HD Audio Manage, και το Microsoft Security Client. Μετά μέτρα και θα δεις διαφορά. Όλα τα υπόλοιπα δεν χρειάζεται να τα ανοίγεις με το start-up, αλλά μόνο όταν τα χρειάζεσαι. Επεξ/σία 18 Μαΐου 2014 από Euclides 2
thelos257 Δημοσ. 18 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 18 Μαΐου 2014 Με όλα αυτά που φορτώνεις στο start-up απορείς γιατί καθυστερεί τόσο? Ξεφορτωσου τα όλα εκτός από το Realtek HD Audio Manage, και το Microsoft Security Client. Μετά μέτρα και θα δεις διαφορά. Όλα τα υπόλοιπα δεν χρειάζεται να τα ανοίγεις με το start-up, αλλά μόνο όταν τα χρειάζεσαι. ΟΚ τα απενεργοποίησα όλα εκτος από αυτά τα δυο που μου είπες.
Euclides Δημοσ. 18 Μαΐου 2014 Δημοσ. 18 Μαΐου 2014 ΟΚ τα απενεργοποίησα όλα εκτος από αυτά τα δυο που μου είπες. Για κάνε τώρα και μια νέα μέτρηση boot time και πες μας τα αποτελέσματα .....
TheELF Δημοσ. 18 Μαΐου 2014 Δημοσ. 18 Μαΐου 2014 Τρέξε μια το crystal disk mark να δεις τι ταχύτητες πιάνει ο δίσκος,ενδέχεται κάτι να στράβωσε και να πηγαίνει ποιο αργά από ότι θα έπρεπε. Το encoding μιας και πρέπει να διαβάζει και να γράφει από τον δίσκο επηρεάζεται πάρα πολύ από την ταχύτητα του δίσκου. 1
Euclides Δημοσ. 18 Μαΐου 2014 Δημοσ. 18 Μαΐου 2014 Τρέξε μια το crystal disk mark να δεις τι ταχύτητες πιάνει ο δίσκος,ενδέχεται κάτι να στράβωσε και να πηγαίνει ποιο αργά από ότι θα έπρεπε. Το encoding μιας και πρέπει να διαβάζει και να γράφει από τον δίσκο επηρεάζεται πάρα πολύ από την ταχύτητα του δίσκου. Τι να τσεκάρει δίσκο ...? Είδες τι φορτώνει με το start-up? 1
thelos257 Δημοσ. 18 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 18 Μαΐου 2014 Τρέξε μια το crystal disk mark να δεις τι ταχύτητες πιάνει ο δίσκος,ενδέχεται κάτι να στράβωσε και να πηγαίνει ποιο αργά από ότι θα έπρεπε. Το encoding μιας και πρέπει να διαβάζει και να γράφει από τον δίσκο επηρεάζεται πάρα πολύ από την ταχύτητα του δίσκου. Οριστε φιλε μου:
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα