Προς το περιεχόμενο

βίτσια και φετίχ -ποια η γνώμη σας

_hopelesscase_

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Με αφορμή αυτό το ντοκιμαντέρ

http://youtu.be/d8Qsc4PXYDw

τι λέτε, ποια η γνώμη σας για τα φετίχ και τα βίτσια με παιχνίδια ρόλων.

Εμένα μου αρέσουν αυτά αρκεί να είναι συναινετικά. Ειδικά το αγόρι που λέει για τις γυναίκες με αυστηρό ύφος και πουκάμισο, ότι γουστάρει να υποταχθεί, κάτι μου έκανε. Σας έχει τύχει κάτι παρόμοιο;

Θα ήταν ενδιαφέρον να ακούσω γνώμες από ομοιοπαθείς.

Αρκεί να κρατηθεί ένα επίπεδο.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ειναι τοσο ταμπου αυτο το θεμα νομιζω που δυσκολα θα γινει η σοβαρη συζητηση που περιμενεις. Κατα τα αλλα, πιστευω οτι ολοι κρυβουμε λιγο σαδομαζοχισμο μεσα μας...
  • Like 1

Και δεν κατάλαβα και γιατί κλειδώθηκε ενώ το κρατάγαμε σε κόσμιο επίπεδο και έπεφταν ενδιαφέρουσες εξομολογήσεις...

σαν παιδί και εγώ μου αρέσει να ρίχνω καμία, να τραβάω λίγο μαλλάκι, να γλείφω, να ρίχνω κανένα μπινελίκι να σκίζω ρούχα εσώρουχα, sex με ελάχιστα προκαταρκτικά και sex μακράς διαρκείας ( απο αυτό που έχεις μπουκαλάκια νερό σε όλα τα δωμάτια ) ο μόνος ρόλος που μου αρέσει είναι του βιαστή, αλλά είμαι της θεωρίας οτι οταν ξεκινάν οι ρόλοι μαλών αρχίζει να βαριέται ο ένας τον άλλο.. γενικά αν μου αρέσει κάποιος ρόλος είναι κατα την προσέγγιση της κοπέλας και όχι κατα το sex. 

Και δεν κατάλαβα και γιατί κλειδώθηκε ενώ το κρατάγαμε σε κόσμιο επίπεδο και έπεφταν ενδιαφέρουσες εξομολογήσεις...

Γιατί είναι επικίνδυνο να ξεφύγει ανά πάσα στιγμή :-)

Την περιοδο του μουντιαλ μου αρεσει να το κανω υπο των ηχο βουβουλεζων και αυτη να φοραει αθλητικο μαυρο σορτσακι και ασπρο μπλουζακι.

• Like 1

Το fisting είναι επαφή χέρι-κώλος. Μπαίνει το χέρι στον κώλο, με βάθος, πολύ βάθος.

-Paulo fc_uk

Take a sit xaxa αν τολμάς...

Εμένα μου αρέσει να συμμετέχω σε όργια ντυμένος πτεροδάκτυλος.

Κυκλοφορεί και βίντεο στα ίντεργουεμπζ, γκουγκλάρετε.

Αλήθεια. Είμαι αυτός που χτυπάει τα φτερά του.

• Like 5

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...