_hopelesscase_ Δημοσ. 15 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2014 Με αφορμή αυτό το ντοκιμαντέρ http://youtu.be/d8Qsc4PXYDw τι λέτε, ποια η γνώμη σας για τα φετίχ και τα βίτσια με παιχνίδια ρόλων. Εμένα μου αρέσουν αυτά αρκεί να είναι συναινετικά. Ειδικά το αγόρι που λέει για τις γυναίκες με αυστηρό ύφος και πουκάμισο, ότι γουστάρει να υποταχθεί, κάτι μου έκανε. Σας έχει τύχει κάτι παρόμοιο; Θα ήταν ενδιαφέρον να ακούσω γνώμες από ομοιοπαθείς. Αρκεί να κρατηθεί ένα επίπεδο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Orpheas1992 Δημοσ. 15 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2014 Ειναι τοσο ταμπου αυτο το θεμα νομιζω που δυσκολα θα γινει η σοβαρη συζητηση που περιμενεις. Κατα τα αλλα, πιστευω οτι ολοι κρυβουμε λιγο σαδομαζοχισμο μεσα μας... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
*nenya* Δημοσ. 15 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2014 Όταν είχα ανοίξει εγώ το θρεντ για τα βίτσια μου τό'χατε κλειδώσει όμως ε!!!!!!!!!!! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 15 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2014 Όταν είχα ανοίξει εγώ το θρεντ για τα βίτσια μου τό'χατε κλειδώσει όμως ε!!!!!!!!!!! και τώρα το ίδιο θα γίνει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
*nenya* Δημοσ. 15 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2014 Και δεν κατάλαβα και γιατί κλειδώθηκε ενώ το κρατάγαμε σε κόσμιο επίπεδο και έπεφταν ενδιαφέρουσες εξομολογήσεις... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ZAFIRIOSNT Δημοσ. 15 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2014 σαν παιδί και εγώ μου αρέσει να ρίχνω καμία, να τραβάω λίγο μαλλάκι, να γλείφω, να ρίχνω κανένα μπινελίκι να σκίζω ρούχα εσώρουχα, sex με ελάχιστα προκαταρκτικά και sex μακράς διαρκείας ( απο αυτό που έχεις μπουκαλάκια νερό σε όλα τα δωμάτια ) ο μόνος ρόλος που μου αρέσει είναι του βιαστή, αλλά είμαι της θεωρίας οτι οταν ξεκινάν οι ρόλοι μαλών αρχίζει να βαριέται ο ένας τον άλλο.. γενικά αν μου αρέσει κάποιος ρόλος είναι κατα την προσέγγιση της κοπέλας και όχι κατα το sex. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 15 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2014 Και δεν κατάλαβα και γιατί κλειδώθηκε ενώ το κρατάγαμε σε κόσμιο επίπεδο και έπεφταν ενδιαφέρουσες εξομολογήσεις... Γιατί είναι επικίνδυνο να ξεφύγει ανά πάσα στιγμή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mylo Δημοσ. 15 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2014 όλα ωραία είναι, απλά νομίζω πως δύσκολα κάποιος αποκαλύπτει τα φετιχ του Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
palawiaris Δημοσ. 15 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2014 Όταν είχα ανοίξει εγώ το θρεντ για τα βίτσια μου τό'χατε κλειδώσει όμως ε!!!!!!!!!!! Δεν είχες πρόστυχα βίτσια για αυτό κλειδώθηκε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
*nenya* Δημοσ. 15 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2014 Μάλλον δεν είμαι αρκετά palawiara. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bluesattack Δημοσ. 15 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2014 Την περιοδο του μουντιαλ μου αρεσει να το κανω υπο των ηχο βουβουλεζων και αυτη να φοραει αθλητικο μαυρο σορτσακι και ασπρο μπλουζακι. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tony81 Δημοσ. 15 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2014 Το fisting είναι επαφή χέρι-κώλος. Μπαίνει το χέρι στον κώλο, με βάθος, πολύ βάθος. -Paulo fc_uk Take a sit xaxa αν τολμάς... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lucifer Δημοσ. 15 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2014 Εμένα μου αρέσει να συμμετέχω σε όργια ντυμένος πτεροδάκτυλος. Κυκλοφορεί και βίντεο στα ίντεργουεμπζ, γκουγκλάρετε. Αλήθεια. Είμαι αυτός που χτυπάει τα φτερά του. 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις