Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Σύμφωνα με τη Ubisoft, το Watch_Dogs δεν θα "τρέχει" σε ανάλυση 1080p σε κάποια από τις δύο επόμενης γενιάς κονσόλες. Πιο συγκεκριμένα, το Watch_Dogs θα τρέχει στο PlayStation 4 σε ανάλυση 900p ενώ στο Xbox One θα τρέχει σε ανάλυση 792p.

Αυτό δεν αποτελεί έκπληξη και θα λέγαμε ότι εξελίσσεται σε... τάση, λόγω του υψηλότερης δυναμικής hardware του PlayStation 4 σε σχέση με αυτό του Xbox One. Και στις δύο περιπτώσεις το παιχνίδι θα τρέχει με 30 καρέ το δευτερόλεπτο.

Στο επίσημο blog για το PlayStation 4, η Sony είχε ανακοινώσει ότι το παιχνίδι θα έτρεχε στα 1080p με 60fps, ωστόσο δεν άργησε να "σβήσει" την επίμαχη πρόταση (...as you experience Watch_Dogs in a way that only PS4 can provide, at 60 Frames Per Second in 1080p) από το κείμενο για το Watch_Dogs.

Υπάρχει πάντως πιθανότητα στο μέλλον με κάποια αναβάθμιση η υποστηριζόμενη ανάλυση να ανέβει στα 1080p, τουλάχιστον στη περίπτωση του PlayStation 4, όπως συνέβη με το Assassin's Creed 4.

Link.png Site: Engadget

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο

• Απαντ. 175
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Έχει κανείς την εντύπωση αμα παίζεις το παιχνίδι σε 32αρα ή το πολύ σε 42αρα tv θα καταλάβει διαφορά;

• Like 7
Δημοσ.

Έχει κανείς την εντύπωση αμα παίζεις το παιχνίδι σε 32αρα ή το πολύ σε 42αρα tv θα καταλάβει διαφορά;

900 και 792p δεν ειναι για 42αρα, για 19αρα ειναι...
Ακομα και τα 1080p λιγα ειναι για 42αρα. Οσο για τα 30fps... eww!

Και αν επαιζες σε TV/monitor αναλυσης 900p οκ θα επαιζες σε native 1:1. Αλλα απο τι στιγμη που παιζεις σε TV/monitor αναλυσης 1080p, τα 900p γινονται upscale σε 1080, εκει χανεται αρκετη λεπτομερεια/sharpness και δημιουργουνται jaggies.
Γι αυτο και η απαντηση στην ερωτηση σου ειναι ναι. Η διαφορα ειναι αρκετα μεγαλη.

To χειροτερο δεν ειναι να παιζεις σε χαμηλοτερη αναλυση, αλλα το να παιζεις σε αναλυση διαφορετικη απο αυτη της οθονης σου.

Εγω προσωπικα θα προτημουσα να παιξω σε native αναλυση 1080p (αν υποθεσουμε οτι εχω 1080p ΤV) εστω και με ακομα χαμηλοτερα γραφικα.

Edit: Προς απαντηση στον απο-κατω χρηστη, περι ευκολιας:
Εμενα πολυ πιο ευκολο και βολικο μου ειναι να αγοραζω τα games απο το Steam και να τα παιζω, απο το να αγοραζω δισκακια απο φυσικα καταστηματα και να βαζω και να βγαζω δισκακια.
Στο Steam μου εχω 224 παιχνιδια, φαντασου τωρα τι χαμος θα γινοταν αν τα ειχα αυτα σε DVD και για να παιξω να επρεπαι να βαζω και το καθε DVD μεσα. Οταν το Καλοκαιρι παω στο εξοχικο μου, φαντασου να ερπενε να παρω μαζι μου 224 DVD για να εχω τα παιχνιδια μου...
Η εποχη των CD/DVD για εμενα εχει τελειωσει.

Το Watch Dogs για παραδειγμα το εχω ηδη αγορασει στο Steam και θα το παιξω την ωρα που θα βγει στις 27 Μαϊου (in approximately 1 week, 6 days and 6 hours).

Οσο για τα Drivers, το μονο που θελει αναβαθμιση ειναι της καρτας γραφικων 1 φορα το μηνα-διμηνο ΑΝ θελεις να εισαι up-to-date. Και αυτο τωρα πια γινεται σχεδον αυτοματα και πολυ πιο γρηγορα απο τα updates που κανουν οι κονσολες.

• Like 23
Δημοσ.

όποιος θέλει 1080p gaming ας πάρει i5 ή amd 8x και μια  280Χ ή 760 και θα παίξει οτι θέλει. Οι κονσόλες οι καινούριες είναι και πολύ ακριβές για αυτό που δίνουν όμως έχουν την ευκολία οτι τις βάζεις σε μια τηλεόραση και κάθεσαι στο κρεβάτι και παίζεις, ενώ ο υπολογιστής θέλει να αναβαθμίζεις drivers, να βρεις τα σωστά settings για καλά γραφικά και απόδοση frames κτλ. Έτσι όπως είναι η πραγματική κατάσταση ο υπολογιστής κοστίζει λίγο περισσότερο (με 700-800 ευρώ κάνεις "μπουρι" πραγματικό) αλλά με δεδομένο οτι τα πάντα υπάρχουν πειρατικά κάνεις απόσβεση με το κάθε παιχνίδι  που παίζεις. Στις καινούριες κονσόλες τις παίρνεις με 400 ευρώ, πετάς το δισκάκι των 60 ευρώ μέσα και παίζεις χωρίς να κάνεις τίποτα άλλο, όμως με κάθε παιχνίδι που αγοράζεις την στιγμή που κυκλοφορεί, η κονσόλα θα σου στοιχίσει μακροπρόθεσμα περισσότερο απο το να έπαιρνες έναν δυνατό υπολογιστή. Στο κόστος υπολογιστή εννοείτε δεν βάζω την οθόνη γιατί και στις κονσόλες δεν υπολογίζουμε το κόστος μιας τηλεόρασης.

• Like 11
Δημοσ.

Που να δουν αργοτερα τι νιλες θα φανε και οι 2 κονσολες γιατι το wii u ετσι και αλλιως εχει πιασει πατο! για 720p τις κοβω και τις 2 και αν! μην πω για τα settings που δεν υπαρχει καμια περιπτωση να ειναι Ultra ktl ktl

PC και παλι PC εχει ησυχασει το κεφαλι μου χρονια τωρα !!!

• Like 10
Δημοσ.

kala δεν ηταν παντα ετσι τα πραγματα για τα pc...μη ξεχνατε ποσο μπροστα ηταν πιο παλια οι κονσολες σε σχεση με τους υπολογιστες βλ.ps1-ps2 κλπ....πλεον απο τη στιγμη που αποφασισαν να χρησιμοποιησουν υλικο απο υπολογιστες...αναμενομενο να ειναι πισω....περα των exclusive δεν υπαρχει λογος να πας σε κονσολα...οσο για το παιδι παραπανω που ειπε αν θα καταλαβεις διαφορα 720 και 1080...εστω οτι καποιος ψειρας δε θα την καταλαβει...τα 60 με τα 30fps θα τα καταλαβουν ολοι ομως

• Like 6
Δημοσ.

Next Gen? .....Nope!
To αστειο δεν ειναι τα 792-900p, αλλα το οτι ο ακατορθωτος στοχος τους ειναι τα 1080p τη στιγμη που εγω και πολλοι αλλοι ηδη παιζουμε στα 1440 και 2160p (4K) στο PC. :P

PC-Gaming-Master-Race.jpg

• Like 28
Επισκέπτης
Δημοσ.

Ρε παιδια παλι VS θα το κανουμε;

Στο PS4 900p ειναι το maximum και στα 900p θα το παιξουν ολοι οσοι εχουν PS4.

Στο PC απο την αλλη ή το παιζεις max settings και εισαι μαγκας ή το παιζεις μουρη στα φορουμ.

Απο http://www.gamespot.com/

Watch Dogs Creative Director Jonathan Morin revealed on Twitter what CPU and GPU you’ll need to meet the game’s “ultra” specifications.

“We expect a lot of different specs to run the game at a high,” he said. “But here are the ultra specs for the few who have them and ask for it. Ultra specs: Intel Core i7-4770K with a GeForce 780.”

Δημοσ.

kala δεν ηταν παντα ετσι τα πραγματα για τα pc...μη ξεχνατε ποσο μπροστα ηταν πιο παλια οι κονσολες σε σχεση με τους υπολογιστες βλ.ps1-ps2 κλπ....πλεον απο τη στιγμη που αποφασισαν να χρησιμοποιησουν υλικο απο υπολογιστες...αναμενομενο να ειναι πισω....περα των exclusive δεν υπαρχει λογος να πας σε κονσολα...οσο για το παιδι παραπανω που ειπε αν θα καταλαβεις διαφορα 720 και 1080...εστω οτι καποιος ψειρας δε θα την καταλαβει...τα 60 με τα 30fps θα τα καταλαβουν ολοι ομως

Πότε ακριβώς ήταν μπροστά οι κονσόλες? Όταν έπαιζες playstation full στο pixel, στο PC είχες 3d accelaration απο την 3dfx...

• Like 6
Δημοσ.

Βέβαια μόνο ένα PC-nerd θα έμπαινε στην διαδικάσια να ενδιαφερθεί μεταξύ 900p gaming και 1080p...

H καποιος που πηρε PS4 επειδη η Sony το διαφημιζε σαν Supercharged-PC... κακια η ωρα.

• Like 6
Δημοσ.

Ελα σπιτι μου να δεις διαφορα ps4 se 47αρα και μετα θα βαλω το PC με Hdmi και την 780ti να δεις τα 900p 30fpsαλλα και τα 1080p 60fpsπου ειναι κανονικα η τηλεοραση! Γιατι αμα στο βαλω στο μονιτορ 120fpsπου εχει αναλυση πιο υψηλη μπορεις να παθεις τιποτα οταν παιξεις εκει :P Μη σε στειλουμε και με καρδια ^^

.....joking

• Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...