Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για τη συγκεκριμένη προσφορά,η δέσμευση είναι 12μηνη επομένως μετά το πέρας του έτους μπορείς να αλλάξεις πάροχο,αν θέλεις.Αυτό που δεν ξέρω είναι πότε μπορείς να κάνεις την αλλαγή παρόχου χωρίς ποινή...μετά τη συμπλήρωση 11 μηνών  ή μετά τη συμπλήρωση 12 μηνών;

Όσο γι'αυτό που ρωτάς στο γειτονικό thread,νομίζω πως δε χάνεις καμία μέρα.Αν έχεις επιλέξει λ.χ.από forthnet να μετακινηθείς σε ΟΤΕ,τη μέρα που θα έρθει ο τεχνικός για την εγκατάσταση απλά μένεις κάποιες ώρες χωρίς σύνδεση.Αυτό τουλάχιστον μου είπε η υπάλληλος του ΟΤΕ όταν μιλήσαμε.

• Απαντ. 132
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

παιδιά αυτα τα τέλη φορητότητας δεν υποτίθεται οτι ο προηγούμενος πάροχος οφείλει να στα επιτρέψει ?

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Εγώ πάντως θα κάνω αίτηση φορητότητας στον ΟΤΕ με την 'κρυφή' προσφορά που έχουν μέσω τηλεφώνου, DP24 με 26ευρώ νομίζω και με full pack tv 3play στα 37.
Τώρα η HOL μου χρεώνει 24 το σκέτο ίντερνετ + 8 το videoclub.

Mετά από επικοινωνία που είχα μαζί τους, το μόνο που κατάφερα ήταν να πάρω μια έκπτωση 10% στο πάγιο του τηλεφώνου.

Είμαι περίεργος να δω αν θα με καλέσουν για αντιπροσφορά

Δημοσ.

Εγώ πάντως θα κάνω αίτηση φορητότητας στον ΟΤΕ με την 'κρυφή' προσφορά που έχουν μέσω τηλεφώνου, DP24 με 26ευρώ νομίζω και με full pack tv 3play στα 37.

Τώρα η HOL μου χρεώνει 24 το σκέτο ίντερνετ + 8 το videoclub.

Mετά από επικοινωνία που είχα μαζί τους, το μόνο που κατάφερα ήταν να πάρω μια έκπτωση 10% στο πάγιο του τηλεφώνου.

Είμαι περίεργος να δω αν θα με καλέσουν για αντιπροσφορά

Απο όσο ξέρω οι τιμές των προσφορών του ΟΤΕ ισχύουν μόνο για το πρώτο εξάμηνο. Μετά τους 6 πρώτους μήνες η τιμή αυξάνεται.

• Moderators
Δημοσ.

Συγνωμη, αλλα που κολλαει το ποστ σου dinos, μεσα στο τοπικ προσφορας της hol; Μεταφερεται στο τοπικ της σχετικης κρυφης όπως την ειπες και εσυ, "προσφορας" του ΟΤΕ.

Δημοσ.

Το έβαλα εκεί γιατί ο σκοπός μου είναι να κερδίσω με αντιπροσφορά της Hol τα προνόμια που έχουν μόνο για νέους συνδρομητές.
(Επιπλέον η hol δίνει και 3 μήνες δώρο το TV σε νέους)
Αν δεν προλάβουν - δεν ενδιαφερθούν να με καλέσουν, ο ΟΤΕ είναι η εναλακτική λύση.

Ρώτησα και για μετά τους 6 μήνες και λένε ότι η τιμή παραμένει σταθερή.
Όμως χρεώνουν την αναγνώρση κλήσης extra 1,23€

Δημοσ.

Δεν είναι το ίδιο hol tv με οτε tv και nova  γτ έχουν πολύ καλύτερο πρόγραμμα από hol tv. Η διαφορά στον οτε tv είναι ότι η τιμή δεν είναι σταθερή στον οτε  ενώ στη nova η τιμή είναι για πάντα 

Δημοσ.

Στην ουσία το hol tv είναι κάτι αντίστοιχο με το ΟΤΕ ΤV Club, μόνο που ο ΟΤΕ το χρεώνει επιπλέον 5€.

Από κανάλια δεν λέει και πολλά το hol, αλλά για 8€ πιστέυω αξίζει. (Έχει και HD περιεχόμενο)

Επισκέπτης
Δημοσ.

Όχι.Υπάρχει και vod περιεχόμενο με εφάμιλλες τιμές στον otetv μέσω conn-x.

Δημοσ.

Ναι, πέρα από το Video On Demand που πληρώνεις extra για κάθε ταινία, που σωστά αναφέρεις ότι το έχουν και οι 2, η hol στη βασική τιμή των 8€ έχει και μια βιβλιοθήκη με δωρεάν ταινίες και σειρές, όπως το OTE tv club (με επιπλέον 5€)

Στην υπηρεσία OTE TV Club ο συνδρομητής έχει τη δυνατότητα να δει απεριόριστα, μέσα από μια πλούσια συλλογή, τηλεοπτικές σειρές, ταινίες, μουσικά videoclip, ντοκιμαντέρ και παιδικές σειρές με ένα μόνο μηνιαίο πάγιο. Οι ταινίες που περιλαμβάνονται στην υπηρεσία OTE TV Club είναι διαφορετικές από αυτές της υπηρεσίας OTE Cinema On Demand (δεν περιλαμβάνει ταινίες 1ης προβολής).

Δημοσ.

ουσιαστικά στις ταινίες σε hol tv και οτε tv για να δεις μια ταινία Α'προβολής πληρώνεις επιπλέον ποσό ενώ στην nova περιλαμβάνεται στη μηνιαίο  πακέτο και τις βλέπεις δωρεάν . έχει κάποια διαφορά το οτε tv club με το OTE Cinema On Demand ?

Δημοσ.

Στο tv club πληρώνεις 5 ευρώ επιπλέον και έχεις πρόσβαση σε περιεχόμενο (ταινίες Γ προβολής) χωρίς επιπλέον χρέωση για κάθε μία από αυτές τις ταινίες.

Στο Cinema On Demand πληρώνεις κάθε ταινία ξεχωριστά.

Η hol έχει και αυτή δωρεάν ταινίες, αλλά έχει και με χρέωση

Δες εδώ τα link

http://www.insomnia.gr/topic/528454-%CE%BF%CF%84%CE%B5-conn-x-triple-play-%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%83%CF%86%CE%BF%CF%81%CE%AC%CF%84%CE%B1-%CF%86%CF%8E%CF%84%CE%B1-%CF%83%CE%B1%CF%82/page-3?do=findComment&comment=53214135

Επισκέπτης
Δημοσ.

Η διαφορά είναι πως ο ote έχει 4 κανάλια με ξένες ταινίες (το ένα από αυτά παίζει 3 ή 4 ταινίες την ημέρα, μετά το απόγευμα και τα λοιπά 24ωρα) ενώ η hol οχι.

Δημοσ.

παιδιά αυτα τα τέλη φορητότητας δεν υποτίθεται οτι ο προηγούμενος πάροχος οφείλει να στα επιτρέψει ?

Σε καμία περίπτωση δεν γίνεται αυτό.

• Like 1
Δημοσ.

Απο όσο ξέρω οι τιμές των προσφορών του ΟΤΕ ισχύουν μόνο για το πρώτο εξάμηνο. Μετά τους 6 πρώτους μήνες η τιμή αυξάνεται.

Πράγματι, αυτό ισχύει. Θέλει μεγάλη προσοχή, γιατί μετά γίνεται πολύ ακριβό. Εγώ δεν το πρόσεξα όταν έκανα τη σύνδεση ή δεν το θυμάμαι, και τώρα αν θέλω να φύγω πριν τη λήξη του συμβολαίου, το πρόστιμο είναι 120 ευρώ. Ας πρόσεχα, αν και δεν υπήρχε άλλη επιλογή για γρήγορη νέα σύνδεση.

Σε βλάβη ολόκληρου του δρόμου δύο φορές μέσα σε 1,5 μήνα, με χρόνο αποκατάστασης 3-4 ημέρες (χωρίς τηλέφωνο και internet, μόνο δωρεάν προώθηση στο κινητό)  η επιστροφή που θα πάρω είναι περίπου 2,70 ευρώ.

Όσο για τη HOL, εγώ πιστεύω ότι μόλις δουν το αίτημα φορητότητας, θα σου κάνουν εξαιρετική προσφορά. 

post-83180-0-67669600-1401208084_thumb.png

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...