parsifal Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Καταγγέλουμε τα περιστατικά κακοποίησης γυναικών στο χθεσινό meeting: http://gifmaker.cc/PlayFrameAnimation.php?folder=2015110100pf5Z8LFmI3dJe7NPEGa4PV 18
Moderators Gi0 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Moderators Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 ^Oh shit...! αγαπάμε GIo Θα σου κανα like, αλλα θα μας παρεξηγησουν ακομα περισσοτερο. Βεβαια θα μου πεις, so what ε? Fck it. Like. αυτα τα ντοκουμεντα περιμενω να ανεβουν. Αλλά στο φιτνες ή στο αντι-φιτνες; Διαταχτεεεεεεεεεε Ενα μεγαλο ευχαριστω και απο μενα σε οσους ηρθαν, τα σεβη μου. Ενα τεραστιο ευχαριστω και μπραβο στην Νεμεσις για την διοργανωση. Και last but not least, να σαι καλα Βασιλη για το δωρο, ακομα και εαν δεν πηγε οπως θα πρεπε η κληρωση 4
parsifal Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 High-res photos από όλη την παρέα: Photo 1 Photo 2 Photo 3 16
Moderators stormrain Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Moderators Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Wtf με τι καμερα τις βγαλατε? Δωστε και καμια αντιστοιχια usernames Καποιους τους αναγνωριζω βεβαια..
Moderators stormrain Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Moderators Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Επισης γιαδε βλεπω φαι?
parsifal Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Δεν πεινούσαμε και πάρα πολύ... μάλλον διψούσαμε περισσότερο... 5
Moderators Gi0 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Moderators Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 O GiO είναι ο πρωταγωνιστής του gif?Εαν πρωταγωνιστης=αυτος που κανει μλκιες, yup. Επισης γιαδε βλεπω φαι?Γιατι δεν ηρθε πεινασμενος ο λαος (εγω μια φορα μαζι με τον alex την stavi και τον dimo το τιμησαμε). Δεν παρατηρησα βεβαια τι επαιζε στην αλλη ακρη του τραπεζιου (..μια και δεν εφτανα για να φαω και απο κει , εαν οντως υπηρχε κατι) 3
Moderators stormrain Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Moderators Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Οh you're good... μάλλον διψούσαμε περισσότερο...
whodatinsomniaK Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Δεν πεινούσαμε και πάρα πολύ... Κοίτα η Σαλόνικα! Σου φέρνουν τα λουκάνικα μαζί με το χαρτάκι που έχει τα nutrition facts!!!
stavi Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 φοβερό το gif mylo ξέρεις πόσο σε αγαπώ, αλλά πως βγήκες έτσι ρε μαλάκα.... έλα σε πειράζω αντιγράφoντας τον αντρικό κώδικα επικοινωνίας χουμορ χουμορ
Mikeasdf Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Εγω και ο αλεξ ειμαστει οι μονοι που δε μας πηρε το πλανο.Καταραμμενε σερβιτορε 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα