Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα ρε παιδιά.

Πέρασα προχθες στο note2 απο samobile μια στοκ ρομ (νομιζω 4.4.2 γαλλικη). Το θέμα είναι οτι δεν ήξερα οτι με αυτό το τρόπο χανω ρουτ κλπ. Αφου περάστηκε πάω και κατεβαζω το CF-Auto-Root και πάλι με odin το ρουταρω.

Μετά προσπάθησα να περάσω με clockwork omega rom ή sotmax και μου πεταγε ενα σφάλμα στο κινητο κάπως "signature authedication fail" κλπ. Κάποια παιδιά απο ομαδα του fb μου ειπαν να κατεβασω bootloader. Κατεβάζω έναν bootloader που εδινε ο sotmax και μου πετάει σφάλμα στο odin.

Παλια παταγα power-home-vol up, έμπαινε στο clockwork, εκανα wipe cache και έτρεχα την ρομ που ειχα στην SD. Ολα πολυ ωραία!!!Επειδή έχω μπερδευτεί ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ με τα αρχεία, τις ορολογιες και τις διαδικασιες, μπορείτε να μου πείτε τι πρέπει να κάνω ωστε να έχω μια καλή rom και ρουταρισμένο κινητο?

Σας παρακαλω απαντηστε μου με όλη την διαδικασια γιατι θα τρελαθω (όχι αναλυτικα τις οδηγίες).

π.χ.

1) κάνεις ροοτ, οδηγίες εδώ (λινκ)

2) κατεβάζεις αυτό το bootloader, από εδώ (λινκ)

3) καταβάζεις αυτή τη ρομ, από εδώ (λινκ)

κλπ

Ξέρω οτι ζητάω μασημένη τροφή αλλα ρε παιδια ξέρω οτι δεν πρόκειται να βγάλω άκρη αλλιώς εδώ που έφτασα.

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.
Ρε παιδια επειδη τα εχω κανει ψιλοκολος στο κινητο. βοηθηστε λιγο.

Καταρχήν είχα omega rom παλιότερα και προσπάθησα να περάσω την official france 4.4.2. Το κινητό είχε χίλια δυο προβλήματα και έπρεπε να ξανακάνω ρουτ να περασω bootloader κλπ. Με την βοήθεια του φίλου πιο πάνω kataramenos32 το κατάφερα και δουλεψε ρολοι με official 4.4.2 rout.

Τώρα θέλω να ξαναπεράσω omega αλλά ούτε που θυμάμαι τι προγράμματα ειχα χρησιμοποιήσει ούτε τίποτα. 

Δείτε τώρα στην εικόνα τι έχω. post-208268-0-94367200-1405277131_thumb.png

Υ.Γ. θελω να αλλάξω την ρομ για 2-3 λόγους, αν μπορειτε πειτε μου αν λύνονται με την νεα omega rom ή αν έχετε να προτείνετε καμια καλύτερη.

Α) να εχω τις επιλογες της καμερας του note3, s4 (δηλαδή την διπλή καμερα, φωτος με ήχο, drama shot κλπ)

Β) να μου διορθωσει ενα προβλημα με τον ηχο (οταν βαζω ακουστικα εχει παρα πολυ χαμηλη ενταση και παρα πολλα παρασιτα) που θελει καθε φορα επανεκινηση για να λυθει

Γ) να μου λυσει ενα προβλημα που εχω και δεν συνδεεται αυτοματα στο wifi του σπιτιου μου. Σε αλλα αποθηκευμενα wifi συνδεεται αυτοματα. Οπως και το wifi μου στο ipad συνδεεται αυτοματα

Δημοσ.

Πως ακριβώς βλέπω αν έχω custom recovery? 

Αυτή εδώ λες http://tdroms.com/samsung-galaxy-note-ii/phoenix-rom/downloads? Δεν θα έχω πρόβλημα με τα Ελληνικά?

Εχεις εγκαταστησει ποτε custom recovery η εχεις μονο ροοτ?Αν δεν εχεις βαλει καποιο ψαξε για την τελευταια εκδοση philztouch και περνα τη.Μετα κατεβασε τη ρομ που θες και περασε τη μεσω recovery συμφωνα με τις οδηγιες που θα δεις στο καθε thread.Αυτη που σου εδειξα δεν εχει ελληνικα οντως

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...