Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τότε αφου δεν γινετε εκείνο το pc  έχω ενα με μία GeForce 9800 GT αυτην 

αλλα η μητρηή δεν εχει για δεύτερη καρτα slot που θα βρω μητρηκη τετοια και τι πρεπει να κοιτάξω?

post-272049-0-57736700-1399528449_thumb.jpg

Δημοσ.

Αν δεν μας πεις το όλο το υπόλοιπο σύστημα δε μπορούμε να σου πούμε.
Και πιστεύω ότι δεν αξίζει.

Δημοσ.

Πες μας αναλυτικά πληροφορίες για το σύστημα ποσα χρήματα θέλεις να δώσεις κτλπ. Άνοιξε ενα θέμα ή γράψε εδώ και οχι 2 http://www.insomnia.gr/topic/527839-msi-gtx-650-ti-oc/ για το ιδιο προφανώς πράγμα που ρωτάς με το τι ακριβώς θέλεις να κανεις.

Δημοσ.

Απλά θέλω να κάνω ένα Pc με sli θέλω απλα να το δοκιμάσω και έχω ένα Pc  με τιν 650 Τι και ενα στην άκρη με την 9800 GT και αυτο με την 650 δεν γίνετε , θα έκανα με την 9800   , τωρα το τι έχει πάνω του το Pc οθτε που θυμάμε μονο την καρτα ξέρω πρέπει να το δω τότε απλα ξέρω οτι η μητρηκή που έχει δεν πέρνει 2 κάρτα πανω.....

Δημοσ.

Εφόσον καίγεσαι να κάνεις SLI, και κατανοείς ότι το κόστος δεν αξίζει, πρέπει να μας πεις τι τροφοδοτικό έχεις, επεξεργαστή, RAM και κουτί ώστε να βρούμε συμβατή μητρική με τις RAM και το CPU,αν το κουτί σου τις χωράει (που λογικά χωράει) και αν το τροφοδοτικό σου τις σηκώνει. Κατέβασε το speccy να μας πεις τι λέει, και αν ανοίξεις το κουτί θα δεις μέσα και το τροφοδοτικό τι είναι.

Δημοσ.

Εντάξει τότε το βράδυ που θα πάω σπίτι θα το τσεκάρω , για τροφοδοτικό ειναι 400watt . Τέλος πάντων θα τα δώ όλα και θα σας πώ.

Δημοσ.

Εντάξει τότε το βράδυ που θα πάω σπίτι θα το τσεκάρω , για τροφοδοτικό ειναι 400watt . Τέλος πάντων θα τα δώ όλα και θα σας πώ.

400 watt δεν θα φτασουν για 9800 sli, και δεν αξιζει ετσι και αλλιως.

• Like 1
Δημοσ.

ειναι παλιο κουτι εχει πανω τωρα 

Asus M/B    δεν ξερω ποια

CPU  intel duo quad sta 2.66

GPU 9800gt

4g ram

Τροφοδοτικο thermaltake 700watt

Δημοσ.

Συνεχίζουμε εδω οποιος έχει πρόταση για τον φίλο και θα σε παρακαλούσα glxakias1990 να μην ανοίξεις αλλα θέματα για το ίδιο πράγμα.

Όσο αφορά το θέμα σου πρέπει να αναφέρεις ακριβώς το μοντέλο του επεξεργαστή σου για να μπορέσουμε να σου προτείνουμε καποια motherboard για sli που θέλεις αφου οπως λες αυτη που εχεις δεν υποστηρίζει

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...