mastoras007 Δημοσ. 5 Μαΐου 2014 Δημοσ. 5 Μαΐου 2014 Καλησπέρα. Διαθέτω τόν εξής υπολογιστή CPU:intel core duo E7300 2,66 ghz socket 775 RAM: 4g 800Mhz vga: asus gtx 650 1gb motherboard: EP31-DS3L gigabyte τροφοδοτικο 500 w Εχω το εξής πρόβλημα όταν παίζω κάποιο game πχ league of legends ενώ έχω 60-110 fps Οταν ανοίξω you tube ωστε να ακούω και μουσική παίζοντας τα fps παίρνουν τήν κατηφόρα.. σε 25-40.. Τι φταίει? CPU?
TheELF Δημοσ. 5 Μαΐου 2014 Δημοσ. 5 Μαΐου 2014 ο συγκεκριμενος δεν ειναι για πολλα πολλα Φταίει και λίγο το flash που είναι απαράδεκτα βαρύ,μάστορα παίζε κάνα mp3 παράλληλα ή δοκίμασε με το smplayer που έχει youtube browser που προσπερνάει το flash και είναι πολύ ποιο ελαφρύ.
mastoras007 Δημοσ. 5 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 5 Μαΐου 2014 Ναι οκ μεχρι εδώ, Το πρόβλημα ποιο κομάτι του hardwere το προκαλεί? Είναι low ο επεξεργαστής μου?Η μνημη?
dimitrisOP Δημοσ. 5 Μαΐου 2014 Δημοσ. 5 Μαΐου 2014 απλα ειναι low end επεξεργαστης για μενα δεν αξιζει να αναβαθμησης το συστημα αυτο κοιτα αν μπορεις να φτιαξεις ενα καινουργιο
mastoras007 Δημοσ. 5 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 5 Μαΐου 2014 Φίλε μου με μία μηρτική και ένα καλό επεξεργαστή το συστημα αναβαθμήζετε μιά χαρά. Κάρτα γραφικών, τροφοδοτικό, κουτί, ράμ, σκληρό.δέν βλέπω το λόγο να τα αλλάξω. ήδη παίζω το 99% όλων των παιχνιδιών με αυτά που έχω.
TRILOBYTER Δημοσ. 5 Μαΐου 2014 Δημοσ. 5 Μαΐου 2014 Κανε overclock τον επεξεργαστη αν μπορεις, τουλαχιστον θα δεις ισως μια διαφορα μεχρι να πας σε νεα πλατφορμα. Τι μαρκα ειναι το τροφοδοτικο σου, και ποιο μοντελο? Αν ειναι να παρεις νεο επεξεργαστη και νεα μητρικη τοτε θα παρεις και νεες ραμ. Η καρτα ειναι οκ αν δεν παιζεις πολυ βαρια παιχνιδια.. Ποιο κουτι εχεις?
dimitrisOP Δημοσ. 5 Μαΐου 2014 Δημοσ. 5 Μαΐου 2014 Φίλε μου με μία μηρτική και ένα καλό επεξεργαστή το συστημα αναβαθμήζετε μιά χαρά. Κάρτα γραφικών, τροφοδοτικό, κουτί, ράμ, σκληρό.δέν βλέπω το λόγο να τα αλλάξω. ήδη παίζω το 99% όλων των παιχνιδιών με αυτά που έχω. τωρα ειδα την καρτα ,εαν εχεις καλο psu ,κουτι και σκληρο κρατα τα και πηγαινε σε ενα σετ amd cpu-mobo και μνημες και εισαι κομπλε ενα σετακι http://www.e-shop.gr/product?id=PER.526959 http://www.e-shop.gr/product?id=PER.559644 http://www.e-shop.gr/product?id=PER.554349
Ashmadia Δημοσ. 5 Μαΐου 2014 Δημοσ. 5 Μαΐου 2014 Καλησπέρα. Διαθέτω τόν εξής υπολογιστή CPU:intel core duo E7300 2,66 ghz socket 775 RAM: 4g 800Mhz vga: asus gtx 650 1gb motherboard: EP31-DS3L gigabyte τροφοδοτικο 500 w Εχω το εξής πρόβλημα όταν παίζω κάποιο game πχ league of legends ενώ έχω 60-110 fps Οταν ανοίξω you tube ωστε να ακούω και μουσική παίζοντας τα fps παίρνουν τήν κατηφόρα.. σε 25-40.. Τι φταίει? CPU? Πιστευω οτι δεν ειναι ο επεξεργαστης γιατι εχω παρομοιο συστημα (θα δοκιμασω το συντομοτερο αυτο που περιγραφεις και θα απαντησω ξανα). Μπορεις να ελεγξεις την χρηση της ram οταν γινεται αυτο που περιγραφεις?
mastoras007 Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Και εγώ αυτο πιστεύω επεξεργαστής πρέπει να είναι.. Η χρήση μνήμης ράμ είναι λιγό περοσότερο απο το μισό.2,1 - 2,3 gb(4g) Η χρήση cpu όμος είναι αρκετά ψηλά..Οπότε αυτό πρέπει να είναι το πρόβλημα.
Ison_ Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Το pc σου είναι μια χαρά κατά τη γνώμη μου. Αυτό που φταίει είναι το flash του youtube. Τον τελευταίο χρόνο κάνει αυτό το πρόβλημα σε όσους έχω ρωτήσει, οι οποίοι έχουν ένα νορμάλ pc (που παίζει άνετα σχετικά απαιτητικά παιχνίδια), αλλά εκτοξεύει στο θεό την cpu όταν ανοίγουν youtube.
dimitrisOP Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 ολα τα παραπανω ισχυουν για το flash ειναι αρκετα βαρη συν οτι η cpu σου ειναι για απλη χρηση εκτοξευει το cpu usage στο θεο,απλα προσπαθησε να μην φορτωνεις την cpu και θα εισαι μια χαρα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα