Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα.

Διαθέτω τόν εξής υπολογιστή

CPU:intel core duo E7300 2,66 ghz socket 775

RAM: 4g 800Mhz

vga: asus gtx 650 1gb

motherboard: EP31-DS3L gigabyte

τροφοδοτικο 500 w

Εχω το εξής πρόβλημα όταν παίζω κάποιο game πχ league of legends ενώ έχω 60-110 fps Οταν ανοίξω you tube ωστε να ακούω και μουσική παίζοντας τα fps παίρνουν τήν κατηφόρα.. σε 25-40..

Τι φταίει? CPU?

Δημοσ.

ο συγκεκριμενος δεν ειναι για πολλα πολλα

Φταίει και λίγο το flash που είναι απαράδεκτα βαρύ,μάστορα παίζε κάνα mp3 παράλληλα ή δοκίμασε με το smplayer που έχει youtube browser που προσπερνάει το flash και είναι πολύ ποιο ελαφρύ.

Δημοσ.

απλα ειναι low end επεξεργαστης για μενα δεν αξιζει να αναβαθμησης το συστημα αυτο κοιτα αν μπορεις να φτιαξεις ενα καινουργιο

Δημοσ.

Φίλε μου με μία μηρτική και ένα καλό επεξεργαστή το συστημα αναβαθμήζετε μιά χαρά.

Κάρτα γραφικών, τροφοδοτικό, κουτί, ράμ, σκληρό.δέν βλέπω το λόγο να τα αλλάξω. ήδη παίζω το 99% όλων των παιχνιδιών με αυτά που έχω.

Δημοσ.

Κανε overclock τον επεξεργαστη αν μπορεις, τουλαχιστον θα δεις ισως μια διαφορα μεχρι να πας σε νεα πλατφορμα.

Τι μαρκα ειναι το τροφοδοτικο σου, και ποιο μοντελο? Αν ειναι να παρεις νεο επεξεργαστη και νεα μητρικη τοτε θα παρεις και νεες ραμ. Η καρτα ειναι οκ αν δεν παιζεις πολυ βαρια παιχνιδια.. Ποιο κουτι εχεις?

Δημοσ.

Φίλε μου με μία μηρτική και ένα καλό επεξεργαστή το συστημα αναβαθμήζετε μιά χαρά.

Κάρτα γραφικών, τροφοδοτικό, κουτί, ράμ, σκληρό.δέν βλέπω το λόγο να τα αλλάξω. ήδη παίζω το 99% όλων των παιχνιδιών με αυτά που έχω.

τωρα ειδα την καρτα ,εαν εχεις καλο psu ,κουτι και σκληρο κρατα τα και πηγαινε σε ενα σετ amd cpu-mobo και μνημες και εισαι κομπλε

ενα σετακι

http://www.e-shop.gr/product?id=PER.526959

http://www.e-shop.gr/product?id=PER.559644

http://www.e-shop.gr/product?id=PER.554349

Δημοσ.

Καλησπέρα.

Διαθέτω τόν εξής υπολογιστή

CPU:intel core duo E7300 2,66 ghz socket 775

RAM: 4g 800Mhz

vga: asus gtx 650 1gb

motherboard: EP31-DS3L gigabyte

τροφοδοτικο 500 w

Εχω το εξής πρόβλημα όταν παίζω κάποιο game πχ league of legends ενώ έχω 60-110 fps Οταν ανοίξω you tube ωστε να ακούω και μουσική παίζοντας τα fps παίρνουν τήν κατηφόρα.. σε 25-40..

Τι φταίει? CPU?

Πιστευω οτι δεν ειναι ο επεξεργαστης γιατι εχω παρομοιο συστημα (θα δοκιμασω το συντομοτερο αυτο που περιγραφεις και θα απαντησω ξανα). Μπορεις να ελεγξεις την χρηση της ram οταν γινεται αυτο που περιγραφεις?

Δημοσ.

Και εγώ αυτο πιστεύω επεξεργαστής πρέπει να είναι..

Η χρήση μνήμης ράμ είναι λιγό περοσότερο απο το μισό.2,1  -  2,3 gb(4g) Η χρήση cpu όμος είναι αρκετά ψηλά..Οπότε αυτό πρέπει να είναι το πρόβλημα.

Δημοσ.

Το pc σου είναι μια χαρά κατά τη γνώμη μου. Αυτό που φταίει είναι το flash του youtube. Τον τελευταίο χρόνο κάνει αυτό το πρόβλημα σε όσους έχω ρωτήσει, οι οποίοι έχουν ένα νορμάλ pc (που παίζει άνετα σχετικά απαιτητικά παιχνίδια), αλλά εκτοξεύει στο θεό την cpu όταν ανοίγουν youtube.

Δημοσ.

ολα τα  παραπανω ισχυουν για το flash ειναι αρκετα βαρη συν οτι η cpu σου ειναι για απλη χρηση εκτοξευει το cpu usage στο θεο,απλα προσπαθησε να μην φορτωνεις την cpu και θα εισαι μια χαρα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...