Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα.

Λοιπον θελω να αγορασω πρωτεινη,κρεατινη και Ω3 .

Καποιες προτασεις για μαρκα που εχετε δοκιμασει ; Εννοειται να εχουν και αποδοση...

Δημοσ.

Για ποιον λογο επειδη πλησιαζει καλοκαιρι για τις παραλιες?? :P φιλε μου αν δεν εχεις διαβασει και δεν εχεις μαθει τα βασικα μην το ξεκινας το "αθλημα"...ποσο χρονων εισαι;για ποιον λογο τα θες; πας παραλληλα γυμναστηριο κανεις προγραμμα;

Δημοσ.

Για ποιον λογο επειδη πλησιαζει καλοκαιρι για τις παραλιες?? :P φιλε μου αν δεν εχεις διαβασει και δεν εχεις μαθει τα βασικα μην το ξεκινας το "αθλημα"...ποσο χρονων εισαι;για ποιον λογο τα θες; πας παραλληλα γυμναστηριο κανεις προγραμμα;

Εννοειται οτι παω γυμναστηριο ρε φιλε,2 χρονια . Απλα θελω να ανεβασω πιο γρηγορα κιλα. Επισης θελω και αντοχη διοτι δουλευω 12 ωρες . Επαιρνα την optimus one επι 8 μηνες ,εκανε δουλεια . Απο κρεατινη δεν εχω ιδεα τι να παρω και Ω3 .

Δημοσ.

Κιλα μυικα θες? Η να ανεβεις κιλα γενικα επειδη εισαι πολυ αδυνατος? Αν θες απλα να ανεβεις κιλα περνεις fat gainer αλλα παντα με μετρο.αν θες μυικα πεζεις ογκο γυμναστηριο πολλα κιλα με 6-8-επαναληψεις και νιτρικο-πρωτεινη ανα 6 μηνες παυση 1 μηνα. Τωρα μαρκες κτλπ υπαρχουν πολλες.παρε οποια θες εσυ και το πορτοφολι σου αντεχει απλα κοιτα να εχει μηδεν ζαχαρη η πρωτεινη ειδικα γιατι θα παρεις λιπος.

Δημοσ.

Κιλα μυικα θες? Η να ανεβεις κιλα γενικα επειδη εισαι πολυ αδυνατος? Αν θες απλα να ανεβεις κιλα περνεις fat gainer αλλα παντα με μετρο.αν θες μυικα πεζεις ογκο γυμναστηριο πολλα κιλα με 6-8-επαναληψεις και νιτρικο-πρωτεινη ανα 6 μηνες παυση 1 μηνα. Τωρα μαρκες κτλπ υπαρχουν πολλες.παρε οποια θες εσυ και το πορτοφολι σου αντεχει απλα κοιτα να εχει μηδεν ζαχαρη η πρωτεινη ειδικα γιατι θα παρεις λιπος.

κιλα σαν βαρος εχω αρκετα, θελω ογκο . Ετσι παιζω 6-8 επαναληψεις αλλα λογο κουρασης δεν μπορω ας πουμε να ανεβω παγκο 100 κιλα, ειμαι στα 80 εδω και πολυ καιρο.

Δημοσ.

A εχεις κολληση.ναι κλασικο φιλε το παθαινουμε συχνα.τσιμπα νιτρικο για πριξηματα και μια κρεατινη και κανε για λιγο καιρο 20-25 μερες την προπονηση σου με τα βοηθηματα και ξαναμπες δυνατα στον παγκο και μην ανεβεις αποτομα κιλα αν το οριο σου ειναι 80 βαλε στο τελος 85. Μια βδομαδα ετσι μετα μπες 90 κτλπ.μην πηγενεις αποτομα στα πολλα παραπανω απο το οριο κιλα σου.και ετσι θα περασει ο καιρος θα προσαρμοστουν οι μυες σου στα κιλα σταδιακα και θα ανεβεις ετσι.

Δημοσ.

Πρωτείνη: Dymatize whey elite (σοκολάτα)

Κρεατίνη: Reflex Monohydrate (creapure)

Ω3: Now Omega 3-6-9

Με αυτά είσαι κομπλέ. Σταθερές εγγυήσεις. Πίνε και πολύ νερό. Χοντρικά 1 λίτρο ανα 30-35 κιλά. Καλό θα κάνει. 5% παραπάνω δύναμη όταν είσαι πλήρως ενυδατωμένος. Think about it και γαμώ τα συμπληρώματα.

Και 8-10 ώρες ύπνου , έστω και σπαστά. Βλέπεις θαύματα.

• Like 1
Δημοσ.

Και μην ξεχνας ανα 6μηνο παυση για 1 μηνα με τα συμπληρωματα αν δεν θες να εχεις θεματα υγειας..αυτα που σου ειπε το παλικαρι μια χαρα ειναι και κανουν για την περιπτωση σου.αντε καλες προπονησεις και καλο βραδυ.

Δημοσ.

Με αυτά είσαι κομπλέ. Σταθερές εγγυήσεις. Πίνε και πολύ νερό. Χοντρικά 1 λίτρο ανα 30-35 κιλά. Καλό θα κάνει. 5% παραπάνω δύναμη όταν είσαι πλήρως ενυδατωμένος. Think about it και γαμώ τα συμπληρώματα.

Σε ευχαριστω παρα πολυ !

Και μην ξεχνας ανα 6μηνο παυση για 1 μηνα με τα συμπληρωματα αν δεν θες να εχεις θεματα υγειας..αυτα που σου ειπε το παλικαρι μια χαρα ειναι και κανουν για την περιπτωση σου.αντε καλες προπονησεις και καλο βραδυ.

παντα σταματαω 1-2 μηνες ξερω :) Ευχαριστω !

Δημοσ.

Dakonblackblade μηπως μπορεις να μου γραψεις και δοσολογιες για ολα ;
Δημοσ.

Πρωτείνη: 2 scoop τη μέρα με νερό ή γάλα

Κρεατίνη: 5γρ, τη μέρα (κοφτή κουταλιά γλυκού) με νερό

Ω3: 1 χάπι τη μέρα.

Ευαριστω. Για την κρεατινη ΠΡΙΝ η ΜΕΤΑ την προπονηση φιλε ;  Σε 2 ημερες θα τα εχω τα παραγγειλα απο skroutz

Επισης το χαπι ποια ωρα της ημερας ; παιζει ρολο η οποτε θελω εγω ;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...