Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια καλησπερα εχω αυτο τον υπολογιστη 8πυρηνο fx150 asus sabertooth 990 fx kingston beast ddr3 8gb 1600mhz corsair modular 600 watt seagate 1 tb sata 3 cpu cooler thermaltake typhoοn saphire 7870 2Giga ddr5 τι αλλαγες πιστευετε μπορω να κανω μεχρι 400 ευρω.. παιζω παιχνιδια σε full αναλυση αλλα θελω να ετοομαστω για τα επερχομενα παιχνιδια...

Δημοσ.

Παιδια καλησπερα εχω αυτο τον υπολογιστη 8πυρηνο fx150 asus sabertooth 990 fx kingston beast ddr3 8gb 1600mhz corsair modular 600 watt seagate 1 tb sata 3 cpu cooler thermaltake typhoοn saphire 7870 2Giga ddr5 τι αλλαγες πιστευετε μπορω να κανω μεχρι 400 ευρω..θελω να παιζω παιχνιδια σε full αναλυση αλλα θελω να ετοομαστω για τα επερχομενα παιχνιδια...

Ολα τα αλλα εκτως απο καρτα γραφικων ειναι μια χαρα.

Εχεις 3 επιλογες για την καρτα γραφικων

1)Μενεις οπως εισαι και αναβαθμιζεις σε κανενα χρονο την καρτα γραφικων.

2)Αγοραζεις R9 280x.

3)Υπαρχει βεβαια και η https://www.skroutz.gr/s/4347452/Gigabyte-Radeon-R9-290-4GB-OC-GV-R929OC-4GD.htmlαλλα σε αναλυση 1080p που φανταζομαι οτι παιζεις δεν νομιζω να αξιζει τοσο τα 100 παραπανω ευρω. Για την R9 290 δεν γνωριζω αν το τροφοδοτικο που εχεις σε καλυπτει και αρα ισως χρειαστει να αγορασεις αλλο.

• Like 1
Δημοσ.

Δυσκολο εως απιθανο καποιο  παιχνιδι να χρειαζεται παραπανω απο 8Gb ram,και ως τωρα πολυ λιγα απο τα ηδη υπαρχοντα παιχνιδια χρειαζονται 8gb ram.

• Like 1
Δημοσ.

Το συστημα που εχω ποσα fps πιστευεις οτι μπορει να δωσει...?ρωταω γιατι ο πυργος ειναι συνδεδεμενος με sony bravia 42 inch στα 50 hz και δεν αφηνει πιστευω τον υπολογιστη να δωσει το 100%...

Δημοσ.

Το συστημα που εχω ποσα fps πιστευεις οτι μπορει να δωσει...?ρωταω γιατι ο πυργος ειναι συνδεδεμενος με sony bravia 42 inch στα 50 hz και δεν αφηνει πιστευω τον υπολογιστη να δωσει το 100%...

1080p παιζεις και παλι και αν κλεισεις το Vsync θα αποδιδει τερμα οπου μπορει.

Σε κοβει ελαχιστα και ο επεξεργαστης επειδη ειναι μιας γενιας πισω απο τους 83ΧΧ(ελαχιστες διαφορες βεβαια)

ssd(προαιρετικα)και καρτα γραφικων θα αλλαζα εγω.

Κατι σε GTX 770 /R290.

Δημοσ.

Παντως εχω πολλα παιχνιδια που εχω παιξει σε high/ultra tomb raider crysis need for speed nba 2k assasins στο fifa ομως εχω τρελο tearing ειδικα στην εισοδο και στην ληξη του αγωνα...πιστευω φταιει η tv...

Δημοσ.

το tearing ειναι επειδη εχεις κλειστο το vsync και ειναι απολυτα λογικο.Μερικα σημεια δεν προλαβαινουν να επεξεργαστουν οταν πρεπει και βλεπεις 2-3 εικονες σε "λαθος χρονο" χοντρικα.

Δημοσ.

οταν ανοιξα το vsync με no limit fps και αναλυση full μου ψιλοcrasharei στην διαρκεια του παιχνιδιου ενω διορθωνεται το tearing κατα την εισοδο...παλι δηλαδη δεν τρεχει ομαλα...

Δημοσ.

και παλι απολυτα λογικο

Η 7870 ειναι καλη καρτα αλλα οχι για ολα ultra κλπ,ωστε να μπορει να αποδοσει σωστα με vsync.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...