Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας 

λοιπον ενας φιλος μου εχει ενα pc που πηρε προσφατα αλλα ειναι παλιο και το θελει για gaming και δεν ειναι και τοσο καλο βασικα δεν ειναι καθολου καλο και θελει να αρχισει με αναβαθμηση μητρικης

λοιπον τα specs του pc ειναι:

GPU: nvidia geforce gt 210 1gb

Mobo: Fujitsu Siemens D2817-A1 (CPU)

CPU: Intel Core 2 Duo E8500

PSU: δεν ξερω μαρκα αλλα ειναι 450 watt

RAM: 4gb DDR2

και εχει windows 7 home premium 32 bit SP1

για αρχη θελουμε να βαλουμε μητρικη και θελουμε μια για να βαλουμε αργοτερα καλη καρτα και ναι

ξερουμε οτι πρεπει να παρουμε και ram ddr3 δεν υπαρχει προβλημα απλα θελουμε μια καλη για να μποτουμε αργοτερα να κανουμε το pc gaming

Δημοσ.

Αρχικά για να κάνεις τη δουλειά σου χωρίς να πάρεις DDR3 memory αμέσως, θα πρέπει να πας ή σε:
http://www.skroutz.gr/s/281569/Gigabyte-GA-G41M-Combo.html
ή σε http://www.skroutz.gr/s/250146/MSI-G41M-P33-Combo.html

Η γνώμη μου: δεν αξίζει. Ας μαζέψει λεφτά να πάει σ'ένα APU σύστημα για να κάνει τη δουλειά του. Θα του είναι αρκετό σε σχέση με το τωρινό σύστημα και όταν αργότερα του ανέβουν οι απαιτήσεις πετάει και μια ξεχωριστή κάρτα μέσα και είναι άρχοντας.
Καλύτερα να πουλήσει στους insomniacs τα κομμάτια που έχει τώρα (είναι τρελό πόσο ακριβά πουλιούνται μερικά αν και παλιά).

Δημοσ.

εχεις καμια συνθεση pc να προτεινεις?

Άνοιξε ένα θέμα στο Νέα Συστήματα και Αναβαθμίσεις με βάση τη φόρμα που υπάρχει σ'αυτό το link και υπάρχουν παιδιά που γνωρίζουν παραπάνω από εμένα και να σου δώσουν το καλύτερο σύστημα που γίνεται με τα λεφτά που διαθέτεις, δεν έχω χτίσει APU σύστημα, απλά ξέρω ότι σε περιορισμένο budget (που απ'ότι φαίνεται δε σκοπεύεται να διαθέσετε μεγάλο ποσό) το APU ενδείκνυται.

http://www.insomnia.gr/topic/391825-%CF%80%CF%81%CF%8C%CF%84%CF%85%CF%80%CE%BF-%CF%86%CF%8C%CF%81%CE%BC%CE%B1%CF%82-%CE%B1%CE%B3%CE%BF%CF%81%CE%AC%CF%82-%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CE%B2%CE%AC%CE%B8%CE%BC%CE%B9%CF%83%CE%B7%CF%82-%CF%85%CF%80%CE%BF%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%AE/

Δημοσ.

Γεια σας 

λοιπον ενας φιλος μου εχει ενα pc που πηρε προσφατα αλλα ειναι παλιο και το θελει για gaming και δεν ειναι και τοσο καλο βασικα δεν ειναι καθολου καλο και θελει να αρχισει με αναβαθμηση μητρικης

λοιπον τα specs του pc ειναι:

GPU: nvidia geforce gt 210 1gb

Mobo: Fujitsu Siemens D2817-A1 (CPU)

CPU: Intel Core 2 Duo E8500

PSU: δεν ξερω μαρκα αλλα ειναι 450 watt

RAM: 4gb DDR2

και εχει windows 7 home premium 32 bit SP1

για αρχη θελουμε να βαλουμε μητρικη και θελουμε μια για να βαλουμε αργοτερα καλη καρτα και ναι

ξερουμε οτι πρεπει να παρουμε και ram ddr3 δεν υπαρχει προβλημα απλα θελουμε μια καλη για να μποτουμε αργοτερα να κανουμε το pc gaming

Οσο καλη καρτα και να βαλεις με Core 2 duo για gaming απλα δεν.... :D

Υπάρχουν και συνθέσεις σε άλλα topics που μπορείς να κοιτάξεις.

Αυτο :)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...