Προς το περιεχόμενο

[Usb 3.0 Flash Drive] Kingston DTR30G2 32GB 19.90€

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
26,90 μου βγαίνει μαζί με τα μεταφορικά, δηλαδή 5,5 ευρώ πιο φθηνά για ένα στικάκι.

Αν ήξερα πως πάει το G2 σε usb 2.0 ίσως θα είχα καλύτερη εικόνα για το πιο αξίζει,

Όπως έχει γραφτεί αμέτρητες φορές στο αντίστοιχο thread, το Lexar 32GB Jumpdrive S23 USB 3.0 Flash Drive 100MB/s - Twin Pack είναι όπως το λέει και ο τίτλος του Twin Pack, δηλαδή αγοράζεις δύο Lexar 32GB Jumpdrive S23 σε τιμή 24€ από το γερμανικό site με πληρωμή σε ευρώ, και λίγο ακριβότερα από το αγγλικό site με πληρωμή σε λίρες, αλλά προσοχή, από το αγγλικό site δεν συμφέρει αγορά απευθείας σε ευρώ, επειδή δεν χρησιμοποιεί καλή ισοτιμία λίρας ευρώ και τελικά κοστίζει 27€. Άρα, με αγορά από το γερμανικό site, το κάθε Flash Drive κοστίζει 12€. Μάλιστα, την προηγούμενη εβδομάδα το mymemory είχε και 10% έκπτωση επί των παραπάνω τιμών.

Δημοσ.

Σε λεφτά το ένα τεμάχιο Lexar είναι φτηνότερο. Όμως θα πρέπει να έχεις συνεννοηθεί με ένα φίλο να πάρει το δεύτερο, ή να το πουλήσεις. Σαν αγορά είναι ακριβότερη στο σύνολο. Το Lexar φαίνεται να είναι λίγο αργότερο, έχει 3 χρόνια εγγύηση, κάπως χειρότερη εμφάνιση και πολλές μέρες αναμονής. Το Kingston είναι και αδιάβροχο (λέμε τώρα)

Τα prtscn είναι δικά μου, παρακάτω είναι και τα USB2

Poincareγρ το NEC PD720200 είναι το chip από το controller του USB3 που έχω και τα άλλα είναι τρόπος που έχω κάνει διαμόρφωση σε κάθε μέτρηση. Τεχνικά δε γνωρίζω να σου εξηγήσω λεπτομέρειες εκτός από το ότι το NTFS και το exFat μπορεί να μεταφέρει μεγαλύτερα αρχεία από 4gb.

post-182739-0-12938600-1398965390_thumb.jpg

post-182739-0-53864200-1398965422_thumb.jpg

post-182739-0-54222800-1398965445_thumb.jpg

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

Το Lexar φαίνεται να είναι λίγο αργότερο....

Δεν ξερω με τι filesystem εχει κανει τις δοκιμες ο συμφορουμιτης στο lexar, αλλα αν δεν είναι exfat (ψιλοαποθανο να είναι σε exfat) το λεξαρ εχει διπλασια ταχυτητα εγγραφης (+100%) από ό,τι αυτό του θεματος. Αν είναι exfat τοτε εχουν ακριβως ιδια εγγραφη. Προσεξτε το. Στην αναγνωση είναι λιγο πιο γρηγορο αυτό, αλλα η διαφορα είναι +25..30%.

Θα κανω στο άλλο τοπικ ερωτηση να παρουμε απαντηση για το filesystem. ;)

Δημοσ.

Το πηρα σημερα, μικροτερο απ' οτι φαινοταν στην φωτογραφια, λαστιχενια κατασκευη για κραδασμους, αδιαβροχο(δεν τολμω να το δοκιμασω :huh: ) και γενικα φαινεται πολυ καλο και με ωραιο design και με 5 χρονια εγγυηση. Να και οι ταχυτητες:

Σε USB 3:

Clipboard01_zps07d4ff54.jpg

Σε USB 2:

Clipboard02_zpsb06976d9.jpg

• Like 2
  • 3 μήνες μετά...
Δημοσ.

Το ξεθάβω για να παραθέσω κάποιες δικές μου περίεργες μετρήσεις για το εν λόγω μαραφέτι. Και λέω περίεργες γιατί μάλλον κάνει throttling το στικάκι. Ζεσταίνεται πολύ και μάλλον ρίχνει την ταχύτητα του στα επίπεδα που έδειξε ο αποπάνω:

post-216698-0-15099500-1409064146_thumb.png

Όταν όμως είναι ΚΡΥΟ (το πέτυχα αυτό κάνοντας παύση 1-2 λεπτών ανάμεσα στην κάθε κατηγορία τέστ και μειώνοντας τις επαναλήψεις στις 2 για να μη βράζει, χωρίς άλλες κομπίνες) πετυχαίνει καλύτερες ταχύτητες γενικά και SUPER ταχύτητες στα random read 4K tests:

post-216698-0-38122000-1409064152_thumb.png

Controller: Renesas 720200A με τελευταίο firmware και drivers

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...